ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ...
ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ!!!!!

Η κάρτα του …αλήτη!…

Είναι-νομίζω- τα παρακάτω γραφόμενα, άκρως ενδιαφέροντα και συγκλονιστικά!
Γιατί με τρόπο απλό έρχονται να μας πουν τι μας κρύβουν σχετικά με τη διαβόητη, λεγόμενη, «κάρτα του πολίτη».

Απίστευτο και όμως αληθινό: Επιστήμονες αποθηκεύουν δεδομένα σε… βακτήρια!

Μία ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Hong Kong στην Κίνα έχουν επινοήσει έναν τρόπο για την αποθήκευση δεδομένων σε ζωντανά βακτήρια.

Ο μηχανισμός κωδικοποίησης είναι αρκετά απλός, καθώς μετατρέπουν τα ηλεκτρονικά δεδομένα (π.χ. κείμενο ASCII) σε
σύστημα τετραψήφιων, το οποίο στη συνέχεια τους επιτρέπει να χαρτογραφήσουν τα δεδομένα στα 4 βασικά στοιχεία που αποτελούν το DNA: A, G, T και C. Μόλις τα δεδομένα μετατραπούν σε μια πλήρη αλληλουχία DNA, τότε συμπιέζονται (με τη χρήση του αλγόριθμου DEFLATE), πριν «καταγραφούν» σε ένα ζωντανό κύτταρο.

Η ομάδα ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει<…>
κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση (Bioencryption), ωστόσο όμως από την παρουσίασή τους βλέπουμε ότι μπορούν μόνο να κωδικοποιήσουν και να αποκωδικοποιήσουν τα δεδομένα από δυαδικά σε DNA.

Επιπλέον ισχυρίζονται ότι μπορούν να αποθηκεύσουν 900TB (terabytes!) σε ένα μόνο γραμμάριο κυττάρων του βακτηριδίου E.coli, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση εδώ:
http://2010.igem.org/files/presentation/Hong_Kong-CUHK.pdf
Μα καλά τι γίνεται γύρω μας, σε λίγο θα μας μετατρέψουν σε USB…

Παπούλιας: Να πληρώσουν και οι έχοντες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyK5AtlWWslqPUxT0viKbtloN5tNMbxRmnMB2Hp3PMUPjZtaT72pn-Q0BfANvfWotzz98FtkK7kBz0W1Tth-4ljCRPq0aWcMXqXQcp3DSHc8z9-Q8udpSIHRFLzqmbn2p_Pjpwd5dHRac/s400/PAPOULIAS+01_450x.jpgΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλο και τα νέα μέλη του προεδρείου της συνομοσπονδίας ζήτησε...

Το 70% των Ελλήνων οδεύει προς κατάθλιψη λόγω της κρίσης

http://www.newsit.gr/files/Image/01-12-10/resized/katathlipsi_495_355.jpgΤο πρόβλημα είναι πιο έντονο στα άτομα που βιώνουν ανεργία ή μειώνεται δραματικά ο μισθός τους.
Στα όρια της κατάθλιψης λόγω...

Η Ιταλία το επόμενο θύμα της κρίσης

Αν και τα διεθνή βλέμματα είναι στραμμένα στην Πορτογαλία, η Ιταλία μπορεί να είναι το επόμενο θύμα του...

Άρχισε το μάθημα "Καλλικράτης" για τους νέους δημάρχους

Άρχισε το μάθημα \"Καλλικράτης\" για τους νέους δημάρχους
Πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, 1 και 2 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, η ειδική επιμορφωτική διημερίδα για τους εκλεγμένους «καλλικρατικούς» δημάρχους, περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες της Δυτικής Ελλάδας.

Εξιχνίαση υπόθεσης αρπαγής

Εξιχνίαση υπόθεσης αρπαγής
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαµάτας εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής 38χρονου αλλοδαπού, πολίτη Κίνας, η οποία έλαβε χώρα την 15-09-2010 στην πόλη της Γαστούνης.

Τον ευνούχισαν και του έβαλαν φωτιά


Ανατριχιαστικά τα βασανιστήρια που υπέστη ένας άνδρας στο Λαύριο. Οι αστυνομικοί και το πλήρωμα του ασθενοφόρου τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος να σφαδάζει.

Ψαράδες δέχθηκαν πυροβολισμούς από τουρκικό φυλάκιο!

Πυροβολισμούς από τουρκικό φυλάκιο, δέχτηκαν δύο ελληνοκύπριοι ψαράδες,

την ώρα που έριχναν παραγάδια στη θαλάσσια περιοχή κοντά στον θύλακα των Κοκκίνων, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως μέχρι στιγμής προκύπτει, οι Τούρκοι πυροβόλησαν τους ψαράδες για εκφοβισμό.

Οι ψαράδες αποχώρησαν και κατάγγειλαν το επεισόδιο στην Κυπριακή Αστυνομία, η οποία ενημέρωσε την Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ.
Το πρωί της Τετάρτης, οι δύο ψαράδες επανήλθαν στην περιοχή και χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα μάζεψαν τα παραγάδια τους
.

ΔΕΙΤΕ: Φυσικές καταστροφές

The Best Photos of Natural DisastersΔείτε φωτογραφίες της μανίας της φύσης...

Παρατημένη χασισοφυτεία στην Αετοράχη


Παρατημένη χασισοφυτεία στην Αετοράχη
Μια «χειμερινή» φυτεία χασίς, που παρουσίαζε σημάδια εγκατάλειψης, εντόπισαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, χθες το μεσημέρι, στην Αετοράχη του Δήμου Βουπρασίας.

Χιονιάς έχει παραλύσει την Β. Ευρώπη

Αεροδρόμιο Εδιμβούργου. ΦΩΤΟ REUTERS- Ο χειρότερος χειμώνας στην Βρετανία από το 1993. Στους -20 βαθμούς σε αρκετές περιοχές
- Κλειστά αεροδρόμια και καθυστερήσεις σε όλη την Ευρώπη
- Άλλος...

Ανοιξιάτικο ποδαρικό ο Δεκέμβριος

Ανοιξιάτικο ποδαρικό ο Δεκέμβριος
Με ιδιαίτερα υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και σκόνη έκανε ποδαρικό ο Δεκέμβριος, με τον υδράργυρο να αγγίζει στην Ζαχάρω τους 25 βαθμούς Κελσίου!

Τον σκότωσε ο ενοικιαστής

http://news247.gr/ellada/article690531.ece/BINARY/original/astynomia.jpgΜόνο σε ταινίες θρίλερ έχουμε δει παρόμοιο σενάριο. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πραγματικότητα. Το...

Εκτέλεσαν 37χρονο από τον Πύργο!

Εκτέλεσαν 37χρονο από τον Πύργο!
Από τον Πύργο κατάγεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της ταυτότητας που έφερε πάνω του, ο 37χρονος που εκτέλεσαν με μαφιόζικο τρόπο χθες βράδυ σε καφετέρια του Παλαιού Φαλήρου δύο άγνωστοι.

«Σήκωσαν» από την τράπεζα 400.000 ευρώ!

http://img.protothema.gr/1EBA297A4D00CA14ACF9AAD9C4D1F7DE.jpgΕξαιρετική πληροφόρηση διέθεταν οι τέσσερις ένοπλοι ληστές που «χτύπησαν» το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας... στο Αιγίνιο Πιερίας και άρπαξαν ολόκληρο το…

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ


Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε στους παίκτες την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Χάιντουκ, στο ματς που ξεκινάει σε λίγη ώρα.

Άλλοι δύο τοίχοι κατέρρευσαν στον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας


Πριν από τρεις εβδομάδες, ένα άλλο οικοδόμημα της Πομπηίας, ο Οίκος των Μονομάχων, είχε καταρρεύσει εντελώς.

Γλίτωσε από το θάνατο για ένα χιλιοστό


''Κορνίζα'' έχει κάνει την ακτινογραφία του οικοδόμος που επέζησε από τύχη,αφού καρφί από τρυπάνι διαπέρασε το κρανίο του σταματώντας λίγο πριν τον εγκέφαλο.

AΝΕΚΔΟΤΟ: O ομοφυλοφιλος

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnoqrDrkNh1QXPlomeR2eQYwXD7wPcKSOn28ZGxcwr1DOzVJWYΗταν μια φορά ένας ομοφυλόφιλος και αποφάσισε να πάει στον πατέρα του να του ανακοινώσει το γεγονός. Πάει λοιπόν και του λέει:
- Πατέρα, εχω να σου πω κατι. Είμαι gay!

Στο «δρόμο» προς την Ελλάδα ο «Παπανικολής»


Χιονισμένο ξεκίνησε το ταξίδι του από το Κίελο της Γερμανίας προς την Ελλάδα το υποβρύχιο «Παπανικολής».

Το υποβρυχιο, τυπου 214, απεπλευσε χθες και αναμενεται στο Ναυσταθμο Σαλαμινας γυρω στις 20 Δεκεμβριου.
Στο Κιελο, έγιναν επεμβάσεις σε κάποια σημεία που είχαν επισημανθεί κατα τον πολυημερο πλου ελεγχου στην Νορβηγικη Θαλασσα και ανεφοδιαστηκε.

Οπως αναφερουν πηγες του ΓΕΝ, ο «Παπανικολής» πέρασε τα τεστ με επιτυχία.
ta nea

Καμπάνα σε Μαρινάκη, Παναθηναϊκό

http://theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/12/29967.jpgΟ μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με πρόστιμο...

Σαν σήμερα

Την 1η Δεκεμβρίου

1792: Γεννήθηκε ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, στρατιωτικός, λόγιος και αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας. [θαν. 31/1/1828]

1818: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μυείται στη Φιλική Εταιρία.

Βρήκαν εξωγήινους;

http://img.protothema.gr/34570D9B10CF8FB06D6E5A9DCCEC1EE4.jpgΌργιο φημών έχει ξεσηκώσει η ανακοίνωση της NASA... πως αύριο θα δώσει μεγάλη συνέντευξη τύπου, προκειμένου να αποκαλύψει «αστροβιολογικά ευρήματα που θα επηρεάσουν την έρευνα για εξωγήινη ζωή».

Μια ντουζίνα θεϊκές αθλητικές στιγμές


ΔΕΙΤΕ: Η άλλη πλευρά των σπορ

Οι αστυνομικοί φωνάζουν για την κατάντια του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

Και ζητούν μέτρα τώρα

«Όλοι στον αγώνα. Δοκιμάζεται το μέλλον μας». Οι αστυνομικοί το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου βγαίνουν στους δρόμους.

Κόρινθος: Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παίγνια

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTeHm8V9BnioHPsW7ciZ04zLPzlJ7UJp4Qb7kTJLDCn8NaJizhHΣτο Κιάτο Κορινθίας, ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο σε καφετέρια από αστυνομικούς της ασφαλείας Κορίνθου...

Ξύλο στην Παιανία: «Σκοτώθηκαν» Λέτο - Καραγκούνης στην πρωινή προπόνηση

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20100214/engine/pegasus_LARGE_t_1041_12738480_type11487.jpgΜετά από σκληρό μαρκάρισμα του Καραγκούνη στον Λέτο, ο Αργεντίνος σηκώθηκε και γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του...

Πότε γερνάει το σώμα μας;

Πότε γερνάει το σώμα μας;
Η γήρανση του ανθρώπινου σώματος είναι αναπόφευκτη, αλλά πότε ακριβώς γερνάει κάθε μέρος του σώματος μας; Οι ειδικοί έρχονται να απαντήσουν σ΄αυτά τα ερωτήματα...

Αχιλλεόπουλος: Δεν δικαιούνται οι εκτός να κάνουν κριτική

Αχιλλεόπουλος: Δεν δικαιούνται οι εκτός να κάνουν κριτική
Παρέμβαση για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας μετά τις πρόσφατες εκλογές αλλά και τις δύο επιστολές Κοντογιάννη που είδαν το φως της δημοσιότητας, κάνει ο Πέτρος Αχιλλεόπουλος μέσω του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ.

Ολοήμερη λειτουργία 25 νοσοκομείων



Ξεκινά από σήμερα, η ολοήμερη λειτουργία 25 νοσοκομείων που ανήκουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας,
σύμφωνα με κοινή απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και του υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη.

Αναζήτηση Επίθεση χάκερ στο δίκτυο του υπ. Εθνικής Άμυνας

Προσπάθησε να μπει στο σέρβερ

Χάκερ επιχείρησε να «εισβάλει» στο σέρβερ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε μία προσπάθεια να αποσπάσει επίσημα έγγραφα, όπως εκτιμάται.

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Η δίκη στο Κακουργιοδικείο Πύργου

Η δίκη στο Κακουργιοδικείο Πύργου
Συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πύργου η δίκη του 55χρονου κτηνοτρόφου ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του 34χρονου δασοπυροσβέστη Βασίλη Γκότση από την Αχαΐα.

Οι μυστικοί συμβολισμοί του αριθμού 7...

Οι μυστικοί συμβολισμοί του αριθμού 7... Τυχαίο; Δεν νομίζω
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και στην περίπτωση του αριθμού 7 είναι πολλές... οι ιστορικές αναφορές.

Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο μαθαίνουν για το ελληνικό λάδι

Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο μαθαίνουν για το ελληνικό λάδιΜια ξεχωριστή γνωριμία με τον κόσμο της ελιάς και του κρητικού ελαιολάδου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημοσιογράφοι από...

Νέα μεταφορά αφρικάνικης σκόνης

Νέα μεταφορά αφρικάνικης σκόνης
Μετά το έντονο επεισόδιο σκόνης την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, εκ νέου από το απόγευμα της Τρίτης 30/11 παρατηρείται σημαντική μεταφορά αφρικάνικης σκόνης. Η ορατότητα είναι και θα παραμείνει καθ΄όλη την διάρκεια της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου περιορισμένη.

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη σε πτώχευση

Η Ελλάδα είναι εκ των πραγμάτων σε πτώχευση, πολύ περισσότερο μετά το πρόσφατο χρέος και τις αναθεωρήσεις του ελλείμματος...

Η εκδήλωση στην Κυλλήνη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η εκδήλωση στην Κυλλήνη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση.
Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 παιδική εκδήλωση στην Λέσχη Αξιωματικών της 117 Π.Μ. στη Διασπορά Κυλλήνης.
Από πολύ νωρίς ο χώρος γέμισε από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του Christopher και του Big Boss, από την Πανελλήνια Ακαδημία Ταχυδακτυλουργών «Christopher»,  με τα παιχνίδια του κλόουν Χρήστου Αγριδιώτη (Νίνο), ενώ πολλά παιδιά με την βοήθεια μακιγιέρ μεταμορφώθηκαν σε αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Τις εντυπώσεις κέρδισε και η παιδική ομάδα του Λαογραφικού μουσικοχορευτικού ομίλου Πύργου «Οι Μωραΐτες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, η Διοίκηση και το προσωπικό της 117 Π/Μ, διοικητές αστυνομικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών, νομαρχιακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, χορηγοί και πλήθος φίλων και μελών του Οργανισμού.

Η Πολεμική Αεροπορία δια του διοικητή της 117 Π/Μ Ανδραβίδας, Σμηνάρχου (Ι) Γεράσιμου Αθανασόπουλου, για άλλη μια φορά στάθηκε στο πλευρό του Συλλόγου, παραχωρώντας τον χώρο της Λέσχης και βοηθώντας  με το προσωπικό της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε περίπτερο του Οργανισμού μας, όπου μικροί και μεγάλοι ενίσχυσαν με τις αγορές τους το «Χαμόγελο του παιδιού».

Ο σύλλογος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, εθελοντές και χορηγούς του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που με την πολύτιμη στήριξη και αμέριστη αγάπη τους  συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Παγκόσμια μέρα κατά του AIDS! Ενημερώσου και προφυλάξου...

Πρόκειται για μία από τις ασθένειες που συχνά τρέμουμε ακόμη και να προφέρουμε.

Σαμαράς καλεί Χήνο για την κατάσταση στην Ηλεία

Σαμαράς καλεί Χήνο για την κατάσταση στην Ηλεία
Στην τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου των προέδρων ΝΟ.Δ.Ε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12.00 π.μ. θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Χήνος.

Επιστρέφει το τάλιρο; οι απαντήσεις στα σενάρια!

Τυπώνονται δραχμές στο νομισματοκοπείο;
Πολλά ακούγονται περί χρεοκοπίας, περί καταθέσεων, περί δανείων και γενικά περί καταστροφολογίας.



Ερωτήσεις και ατελείωτα σενάρια «πέφτουν» από παντού. Ερωτήσεις που κυκλοφορούν στην πιάτσα ψάχνουν απαντήσεις…

Πλημμύρισαν στα Γιάννενα! Βούλιαξε το νησάκι

Το Νησάκι βουλιάζει μέσα στη λίμνη των Ιωαννίνων
Ένα με τη λίμνη έχει γίνει το Νησάκι των Ιωαννίνων καθώς οι έντονες βροχές έχουν προκαλέσει μεγάλη άνοδο της στάθμης των υδάτων.

Wikileaks: Οι αποκαλύψεις για την Ελλάδα δεν σταματούν - Αν πιέσουμε την Ελλάδα για Σκόπια θα πέσει η κυβέρνηση!

http://www.newsit.gr/files/Image/01-12-10/resized/%20FRANCESKOPIA-474x198_850_355.jpgΟπως αποκαλύπτει το www.onalert.gr, η Γαλλία είχε κάνει σαφές στους αμερικανούς ότι δεν θα πίεζε την Ελλάδα στο θέμα των Σκοπίων... προκειμένου να μην θέσει βέτο στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.

Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός της... TROIKA-GREECE!

Απίστευτη εικόνα από την ΕΡΤ στη σύνοδο κορυφής του ΟΑΣΕ

Ως πρωθυπουργός της...

Τα ψυχοφάρμακα ...να μας τα διαθέτουν δωρεάν!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh625k6d5DFFtLpeBiFlx2ldRI-Bml6WvAytJN5Stzzf8rE-lBfr-yGm8Goj8rgkAFAwnXOPGUw_xWXstEf5Aw3ONSN97AtRAqiFAm3Yq7cOHJpUtimsN3gIJ8VxVZlRN52XFjWDiF7zVqR/s1600/farmaka.jpgΗ είδηση από την Ελευθεροτυπία της 19/11/2010
Προβλέπεται για το 2011: Αύξηση τιμών σε τρόφιμα, ΔΕΗ, νερό, εστιατόρια...

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΕΛΑΒΕ.....ΤΕΛΟΣ !!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΙ 

ΦΙΛΟΙ  ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ...

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!
ΤΟΠΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ :

Αντίδραση του Υπουργείου Πολιτισμού για το γύρισμα της Αλεξανδράτου στο Ηρώδειο

Αντίδραση του Υπουργείου Πολιτισμού για το γύρισμα της Αλεξανδράτου στο ΗρώδειοΣτο Ηρώδειο έγινε η συνέντευξη της Τζούλιας Αλεξανδράτου με την Έφη Θώδη, γεγονός που προκάλεσε αρκετές απορίες.

25 μεγάλα νοσοκομεία γίνονται από σήμερα ολοήμερα-Δείτε τη λίστα

Για να αυξηθεί ο “τζίρος” της υγείας και κατ' επιταγή της τρόικα αυτή η κίνηση ωστόσο πρόκειται για ένα μέτρο που ωφελεί τον κόσμο