ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Καλό… ποδαρικό για τον Παναθηναϊκό στο Top-16 της Ευρωλίγκας


Νίκη με 83-76 απέναντι στην ισχυρή Μακάμπι

Ναός Επικουρείου Απόλλωνα: Τους 20 πόντους φτάνει το χιόνι - Έκλεισε ο Ναός για λόγους ασφαλείας


xioni_epikoureios
Πυκνό χιόνι πέφτει από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ναό του Επικουρείου Απόλλωνα στις Βάσσες Φιγαλείας στα

Τίμησαν τα νιάτα των επιτυχιών στα Λεχαινά


lexaina4
Τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας τίμησε ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και η δημοτική κοινότητα Λεχαινών. Πρόκειται για τους

Κλοπές στην Ηλεία: Τα αλυσοπρίονα τα κλέβουν τρία - τρία


diarriktes
Τρία αλυσοπρίονα αξίας 800 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι δράστες από αποθήκη στην περιοχή του Αμπελώνα. Στην Μυρσίνη

Ηλεία: Έρχονται χιόνια και παγετός – Αναλυτική πρόγνωση


xionia
Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, μία από τις σοβαρότερες ψυχρές εισβολές των τελευταίων ετών, τουλάχιστον από το 2012, αρχίζει να μας επηρεάζει.
Ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης θα ρίξουν κατακόρυφα των υδράργυρο  οι οποίες, όπως όλα δείχνουν θα συνοδευτούν από φαινόμενα την Τετάρτη παραμονή Πρωτοχρονιάς θα σταματήσουν. Την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, περιμένουμε κυρίως μετά το μεσημέρι χιονοπτώσεις άνω των 500μ και βροχή ή χιονόνερο στα υπόλοιπα πεδινά.
Η ψυχρή εισβολή φαίνεται να κρατάει μέχρι και το Σαββατοκύριακο, με κύριο χαρακτηριστικό την περαιτέρω πτώση των ελάχιστων τιμών -5οC με -6οC νωρίς το πρωί.

Παρακολουθούμε τα προγνωστικά δεδομένα και θα δοθούν αναλυτικά στοιχεία σε επόμενες προγνώσεις.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα! Σφοδρές χιονοπτώσεις "κόβουν" τους δρόμους - Δεκάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί - Χιονίζει στα βόρεια της Αττικής



Δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα! Σφοδρές χιονοπτώσεις `κόβουν` τους δρόμους - Δεκάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί - Χιονίζει στα βόρεια της Αττικής

- Από τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ένα 13χρονο αγόρι στην Εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας
- Πολλά χωριά στην Πελοπόννησο και τη βόρεια Ελλάδα παραμένουν αποκλεισμένα από τον χιονιά
- Σύμφωνα με τις προβλέψεις χιόνια θα πέσουν ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας
- Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας θα φτάσει και τους - 15 βαθμούς Κελσίου
- Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων
- ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
- ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Δεκεμβρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ???