ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ

Να ευχηθούμε σε όλους του συχωριανούς και φίλους γαι την σημερινή τους ονομαστική εορτή
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ στους ...

Μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο


Επιβλήθηκε με 2-1 του Παναθηναϊκού με γκολ του Μακρή στο 94ο λεπτό

«Εκτοξεύθηκαν» οι ανασφάλιστοι στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας


Κατακόρυφη αύξηση των ανασφάλιστων και άπορων προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει καταγράψει το Νοσοκομείο Αμαλιάδας αναφορικά με τους εμβολιασμούς που γίνονται σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Χάθηκε άγκυρα καραβιού στην Κυλλήνη


Μία αριστερή άγκυρα κοσμεί τον βυθό του λιμανιού της Κυλλήνης από το βράδυ του Σαββάτου, καθώς χάθηκε από το «Νήσος Κεφαλλονιά». Το καράβι κατάφερε να

Β' Κατηγορία: ΕΛΠΙΔΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ -ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-3


thyella_pyrgoy_lampeti
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Λεχαινά: Στάχτη δύο αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο σε γκαράζ


fotia_ix
Στις φλόγες παραδόθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής δύο αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο, τα οποία βρίσκονταν σε υπόστεγο - γκαράζ σε κεντρικό δρόμο των Λεχαινών. Σύμφωνα με

Πάτρα: Συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – Εισήχθη στα Επείγοντα ασθενής με συμπτώματα που ταίριαζαν στον Έμπολα

rio
Συναγερμός σήμανε προχθές το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όταν εσπευσμένα εισήχθη

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Οκτωβρίου

Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα, "πέφτουν" οι άνεμοι


Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα, `πέφτουν` οι άνεμοι

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη τη χώρα:

Ηλεία:Λίγες μέρες ακόμα ανομβρίας και έρχονται βροχές – Αναλυτική πρόγνωση


fthinoporoΜε κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί, τοπικά μονοψήφιες τιμές, θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα την Δευτέρα. Ανάλογες καιρικές συνθήκες με πρωινό κρύο και χωρίς βροχές περιμένουμε και την Τρίτη. 

Βίος Αγίου Γερασίμου Κεφαλονιάς



ΕικόναΒίος Αγίου Γερασίμου - Ο νέος ασκητής της Κεφαλονιάς
Η μνήμη του τιμάται από την Εκκλησία μας: στις 16 Αυγούστου η οσιακή του Κοίμηση και στις 20 Οκτωβρίου η Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου.

Zoom in (real dimensions: 600 x 872)

Καταγωγή και μόρφωση του

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ