ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ?



 ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ...?ΟΕΟ


Κι εμείς με την σειρά μας κάνουμε ένα γκάλοπ 21 ημέρες πριν τις εκλογές ..

Θα κάνουμε μόνο

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...???


Καλησπέρα αγαπητοί συμπαίχτες και χρόνια πολλά ..
Κάναμε τις πασχαλινές διακοπούλες μας και σήμερα πάλι εδώ με την αρρώστια μας
Προχωράμε γρήγορα γρήγορα στις προτάσεις και τα συστήματά μας

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 

Το στέμμα του στη «βασίλισσα»


Ήττα και αποκλεισμό για τον Ολυμπιακό από την Ρεάλ Μαδρίτης με 83-67

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός


Ήττα με 74-44 από την ΤΣΣΚΑ και αποκλεισμός από το φάιναλ φορ για το «τριφύλλι»

Βρέθηκε η 59χρονη στη Φολόη! (νεότερο)


Νεότερη ενημέρωση: Βρέθηκε πριν από λίγη ώρα η 59χρονη που αναζητούνταν στην περιοχή της Φολόης από το απόγευμα της Τετάρτης του Πάσχα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, η 59χρονη εντοπίστηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής και είναι καλά στην υγεία της.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση

Πανελλαδικό συνέδριο εμπόρων το απόγευμα στην Κυλλήνη


«Το μέλλον και η εκπροσώπηση του Ελληνικού Εμπορίου. Στρατηγική και προοπτικές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις» είναι το θέμα του 3ου Συνεδρίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου που θα διεξάγεται από χθες το απόγευμα στην Ηλεία και συνεχίζεται και σήμερα, δίνοντας τη σκυτάλη, στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΕΕ.

Ηλεία: "Φύτεψε" τη Ferrari του στο δρυοδάσος της Φολόης (photos)


fera2Απίστευτη κατάληξη είχε ο Γύρος της Πελοποννήσου για έναν από τους συμμετέχοντες στην περιήγηση που διοργανώνει η DK Engineering από τη Μ. Βρετανία  στην Ηλεία.  Τα πανάκριβα και σπάνια αυτοκίνητα που

Αποσύρεται από την «κούρσα» ο Δημήτρης Αρβανίτης!


ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ
(25/04/2014 10:07)
Τα «χαρτιά» του άνοιξε την Πέμπτη (24/4) μιλώντας στο Patrisnews.com ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτρης Αρβανίτης αποκαλύπτοντας ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου

Πύργος: Συνέλαβαν 65χρονο για χρέη 60.000 ευρώ


sillipsi_large.JPG
Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 65χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο - Αναλυτική πρόγνωση


Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο - Αναλυτική πρόγνωσηΤοπικές βροχές θα σημειωθούν το Σάββατο στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Ηλεία: Μεταβολή του καιρού από αργά το βράδυ του Σαββάτου – Αναλυτική πρόγνωση


vroxi-omprela-660

 Μεταβολή του καιρού περιμένουμε βαθμιαία από αργά το βράδυ του Σαββάτου. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή θα επικρατήσει άστατος καιρός με μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με τα διαθέσημα στοιχεία, γενικά άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός τη νέα εβδομάδα. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Απριλίου