ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Σίλβα: Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση

Σίλβα: Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση

«Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί»

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Διάφορα είδη τροφίμων, ποτά και ηλεκτρονικές συσκευές που βρήκαν μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο

«Καμία διακοπή ρεύματος σε δικαιούχους κοινωνικού οικιακού τιμολογίου και ΑμεΑ στον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης»



Για το θέμα που προέκυψε στον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης τις τελευταίες ημέρες με μεμονωμένες διακοπές ρεύματος και πρόχειρες καταγγελίες ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σε δικαιούχους κοινωνικού οικιακού τιμολογίου και ΑμεΑ, η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργοπούλου-Σαλτάρη ζήτησε και έλαβε άμεσα πλήρη ενημέρωση από την διοίκηση της ΔΕΗ σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο και τους τοπικούς αιρετούς, καθώς η προάσπιση των αδύναμων αποτελεί ζήτημα άμεσης προτεραιότητας.

Γάλλοι μαθητευόμενοι της Γαλλικής Σχολής «Maison Familiale Rurale La Force»





Γάλλοι μαθητευόμενοι της Γαλλικής Σχολής «Maison Familiale Rurale La Force» που έκαναν πρακτική σε επιχειρήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS +



Για άλλη μια φορά φεύγουν από την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις



Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η δράση της

Βαρθολομιό: Συνελήφθη 39χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών


xasisia
Κατασχέθηκαν δύο κιλά περίπου κάνναβης και εκριζώθηκαν είκοσι φυτά της ίδιας ουσίας, που καλλιεργούσε σε γλάστρες στην αυλή του - Επιπλέον κατασχέθηκαν πάνω από 150 γραμμάρια μεθαδόνης, 60 ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητας ηρωίνης

Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Στεφανόπουλος



stefanopoulos
Σύμφωνα με πληροφορίες του

Προφυλακιστέος ο δράστης του φονικού - Σε προστριβές με το θύμα απέδωσε το έγκλημα


fonias1aaa
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Πύργου ο δράστης της δολοφονίας του

Καιρός: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση


Καιρός: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Πέμπτη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Φεβρουαρίου