ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ,,,ΚΑΥΣΗ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ














Ετοιμάστηκε όπως είχε υποσχεθεί ο σύλλογος των Νεοχωριτών Αθήνας το ομοίωμα του Ιούδα και αύριο Κυριακή του Πάσχα στις 8μμ  οδεύει προς την καύση .

Στις 18:30 θα φτάσει στην Αθήνα το Άγιο Φως

Θα γίνει δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους

Πάσχα:Η πρώτη ΑΝΑΣΤΑΣΗ!


Η Ανάσταση του Χριστού εορτάζεται από την Εκκλησία από την στιγμή της καταβάσεώς Του στον Άδη, όπου ελευθέρωσε τις ψυχές των δικαίων της Παλαιάς Διαθήκης από το κράτος του θανάτου και του διαβόλου.

Κλοπές στην Ηλεία


klopesΣτο Επιτάλιο άγνωστοι έκλεψαν από οικία το ποσό των 500 ευρώ καθώς και κοσμήματα ίσης αξίας. Στην Κρέστενα οι διαρρήκτες μπήκαν σε οικία και αφαίρεσαν το ποσό των 2000 ευρώ.

Κυλλήνη: Κορυφώνεται η κίνηση προς Ζάκυνθο – Κεφαλονιά


killini_mera.JPGΣήμερα αναμένεται να ταξιδέψουν και οι τελευταίοι πασχαλινοί ταξιδιώτες από το λιμάνι της Κυλλήνης, για τους δύο δημοφιλείς προορισμούς του Ιονίου, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.
killini_nixta.JPGΉδη από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης λίγο μετά την λήξη της απεργίας της Πρωτομαγιάς, ουρές σχηματίζονταν στο λιμάνι από τους επιβάτες των ferry boat.

Πύργος: Τραγικό δυστύχημα - Νεκρός γνωστός παιδίατρος που έπεσε στο κενό μετά από ανακοπή (Νεότερη ενημέρωση 20:50)

giatros1Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, γνωστός παιδίατρος του Πύργου μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. Με βάση τις ίδιες πηγές
giatrosέπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του από τον 4ο όροφο σε κεντρικό δρόμο του Πύργου.

Αναβιώνει το έθιμο του Ιούδα στο Νεοχώρι Κυλλήνης

ioudas.JPGΓια Τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναβιώνει στο Νιοχώρι Κυλλήνης το έθιμο της καύσης του Ιούδα. Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι «Ο Άγιος Γεώργιος» έχει
ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη φετινή αναβίωση του εθίμου που ξεκίνησε πριν από τέσσερις δεκαετίες στο χωριό από τον Γεράσιμο Γιαννικόπουλο.

ΗΛΕΙΑ :Ο ΚΑΙΡΟΣ

Η πρόγνωση του καιρού για το επόμενο 2ήμερο αναλυτικά :

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Μαΐου