ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ...Η ΝΕΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ


Κατερίνα Κουτσογιαννοπούλου θυγατέρα του Βασίλη Κουτσογιαννόπουλου και  της συχωριανής μας Χρυσούλας Ιωάν.Λαγογιάννη
 Η καταγωγή της είναι από του Μάχου Ηλείας και η μητρική καταγωγή  από το χωριό μας το Νεοχώρι ...
Η συμπατριώτισσα μας Κατερίνα γεννήθηκε στις 16/10/85 Απέκτησε πρόσφατα το Πτυχίο: Επιστήμη Φυτικής Παραγωγής

Ξυλοκόπησαν τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια


oikonomou

Ο κ.  Οικονόμου μεταφέρθηκε στον "Ερυθρό Σταυρό" όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις - Θα μείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους - "Τι θες εσύ εδώ ρε;", του φώναζαν τα 10 άτομα που του επιτέθηκαν

Πύργος: «Η ανιψιά σου πήρε σβάρνα ένα κοριτσάκι… φέρε χρήμα!»



Ξαναχτύπησαν την Δευτέρα οι επιτήδειοι που με τηλεφωνικές κλήσεις σε ηλικιωμένους κυρίως ανακοινώνουν -σε όποιον σηκώσει το ακουστικό- πως συγγενικό του πρόσωπο (σ.σ. γιός ή ανιψιός) έχει

Νεκρός σε τροχαίο στην Αθήνα 27χρονος από το Βούναργο



Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βουνάργου η είδηση ότι ένα 27χρονο παλικάρι που κατάγεται από το χωριό, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη Γλυφάδα. Νεκρός είναι ο Γιώργος Γιαννόπουλος του Πάνου,

10 χρόνια χωρίς αναστολή στον 15χρονο για τη δολοφονία του 17χρονου στην Κάτω Αχαΐα


Ποινή 10ετούς φυλάκισης -χωρίς αναστολή- επιβλήθηκε σήμερα (15/12) στον 15χρονο που δολοφόνησε τον 17χρονο στο προαύλιο χώρο σχολείου στην Κάτω Αχαΐα το βράδυ της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου.

Ηλεία: Παροδικές νεφώσεις και κρύο


sunnefia
Παροδικές νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και νότια του νομού, αναμένουμε για σήμερα Τετάρτη στην Ηλεία. Η ανομβρία συνεχίζεται - θετικά για τους ελαιοπαραγωγούς που συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την συγκομιδή - αλλά με αρκετό κρύο τη νύχτα και το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 5οC έως τους 16oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί απο διάφορες διευθύνσεις.

Καιρός: Κρύο και... χιόνια την Τετάρτη! Αναλυτική πρόγνωση


Καιρός: Κρύο και... χιόνια την Τετάρτη! Αναλυτική πρόγνωση

Ασθενείς τοπικές βροχές περιμένουμε την Τετάρτη στην ανατολική και νότια χώρα και από το βράδυ στη Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της βόρειας χώρας. Βαθμιαία ενίσχυση των βόρειων ανέμων 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Δεκεμβρίου