ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Πρόσκληση ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

                                 Πρόσκληση
Ο Σύλλογος ποντίων Ν .Ηλείας και ο πολιτιστικός Σύλλογος Δεξαμενή σας προσκαλούν  όλους στο γλέντι που διοργανώνουμε την Τσικνοπέμπτη στο χώρο της Δεξαμενής .Από τις 6:00 μ.μ. σας περιμένουμε σε μια γιορτή εθελοντικής προσφοράς με παραδοσιακή μουσική , χορό , συλλογική κουζίνα με παραδοσιακά εδέσματα από τον πόντο και όχι μόνο .

Βασίλισσα στο φινάλε – Η Βέροια...σκότωσε στις καθυστερήσεις τον Άρη


Διαβόλου… ΚαλτσάςΣε ένα επεισοδιακό ματς που διακόπηκε αρκετές φορές λόγω εισόδου των οπαδών του Άρη, η Βέροια, με πρωταγωνιστή τον Καλτσά - χρυσή αλλαγή του Καλαϊτζίδη - πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και επικράτησε με 3-1 των “κίτρινων”, βυθίζοντας τους στη βαθμολογία. Κίνδυνος τιμωρίας για τους φιλοξενούμενους. Τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους οπαδούς, ο Ολαϊτάν.

Αγρίνιο: Τσιγγάνος δάγκωσε το αυτί αστυνομικού!


Ασυνήθιστη τροπή πήρε σήμερα ένα επεισόδιο μεταξύ ενός τσιγγάνου και αστυνομικών στο Αγρίνιο.

Κυλλήνη: Μια 23χρονη τραυματίας σε τροχαίο στο δρόμο Λεχαινών - Κυλλήνης


asthenoforoΈνα άτομο τραυματίστηκε σε πλαγιομετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων το απόγευμα της Κυριακής στο 8χλμ της Ε.Ο. Λεχαινών – Κυλλήνης.

Hλεία: Στο ΕΣΠΑ η ανάπλαση των αποθηκών του ΑΣΟ στα Λεχαινά



Hλεία: Στο ΕΣΠΑ η ανάπλαση των αποθηκών του ΑΣΟ στα ΛεχαινάΗ ανάπλαση των αποθηκών του ΑΣΟ στα Λεχαινά εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας με απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και το έργο που έχει προϋπολογισμό 2.111.893 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το αντίστοιχο επιχειρησιακό πρόγραμμα.

Ηλεία: Ο Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης συστήνει μέτωπο για τα "Σαμαρείκα"


samareika1.JPGΗ δημιουργία επιτροπής - μετώπου προκειμένου από κοινού να πιέσουν τις κρατικές υπηρεσίες να τελεσιδικίσουν το θέμα που επί πολλά χρόνια ταλανίζει τους κατοίκους του οικισμού
samareika2.JPGτων Σαμαρεικών, αποφασίστηκε στην χθεσινή ενημερωτική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Βάρδα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Δημήτριου Αρβανίτη.

Τετραήμερη εκδρομή με τραίνο στο δίκτυο της Πελοποννήσου την Κ. Δευτέρα


ekdromhKathDeutΜια ακόμη θεματική εκδρομή με τραίνο στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αυτή τη φορά με την ευκαιρία του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, για τους φίλους του
σιδηροδρόμου και της ταξιδιωτικής εμπειρίας με το τραίνο. Η μεγάλη ζήτηση αλλά και ανταπόκριση στις προηγούμενες θεματικές εκδρομές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έδωσαν το κίνητρο για μια πλήρη ταξιδιωτική πρόταση με 3 διανυκτερεύσεις και τη μέγιστη δυνατή κάλυψη με το τραίνο στις ομορφιές του ιστορικού σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Αμαλιάδα: Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία


asthenofbradu.JPGΈνας νεαρός άντρας  τραυματίστηκε χθες  στο πόδι, σύμφωνα με πληροφορίες σε τροχαίο που συνέβη στην Αμαλιάδα, έξω από το 1ο Λύκειο της πόλης.

Φλόκα: 56χρονος αυτοκτόνησε κόβoντας τις φλέβες του με ξυραφάκι


fleves-autoktoniaΈνας 56χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Φλόκα πριν απο λίγη ώρα, από συγγενικό του πρόσωπο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr ο

Ηλεία: Βαθμιαία μεταβολή του καιρού από την Τετάρτη – αναλυτική πρόγνωση


paloukiliveΜε ανοιξιάτικο καιρό, χωρίς βροχές και ήπιες θερμοκρασίες θα κυλήσει  και η Τρίτη 5/3.
Βαθμιαία μεταβολή από την Τετάρτη 6/3, με σημαντική ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων, μεταφορά αφρικανικής σκόνης, θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο και από την Πέμπτη 7/3 λασποβροχές.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση καιρού για την Τρίτη


Ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Μαρτίου