ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Θρήνος στη Γαστούνη για τον ξαφνικό θάνατο 39χρονης μητέρας 2 παιδιών


Συγκλόνισε την κοινωνία της Γαστούνης η είδηση του θανάτου της 39χρονης Δήμητρας Γιαννακοπούλου, μητέρας δύο παιδιών ηλικίας 9 και 12 ετών.

Η ΕΠΣΗ παρέδωσε 24.500 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού


Η ΕΠΣΗ παρέδωσε 24.500 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού
Ο κ. Χρίστος Πλευριάς παραδίδει την κατάσταση με τα έσοδα του τουρνουά στον κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο, παρουσία των κ.κ. Κυριάκου Κυριακόπουλο, Παύλου Τσάμη και Γιώργου Καριώρη.
Το ποσό των 24.500 ευρώ παρέδωσε σήμερα η ΕΠΣ Ηλείας στον κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο, υπεύθυνο της οργάνωσης ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ. Τα χρήματα αυτά εισπράχθηκαν απ’ την πώληση των εισιτηρίων...

H φωνή του "Ωλονός" δεν έφτασε στα αυτιά της εξουσίας του Πύργου


H φωνή του \"Ωλονός\" δεν έφτασε στα αυτιά της εξουσίας του Πύργου
Μερικές από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, που δείχνουν τη σημερινή αλγεινή εικόνα του παλιού σχολείου της Αγίας Άννας

Ένας μήνας πέρασε από την ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου– Φολόης "ΩΛΟΝΟΣ" προς τον δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο, που κοινοποιήθηκε μετά...

«Κεραυνοβολήθηκε» από το ρεύμα >>


«Κεραυνοβολήθηκε» από το ρεύμα
Το πλυστικό μηχάνημα στην αυλή του 51χρονου.
Νεκρός έπεσε 51χρονος στον Πύργο όταν «χτυπήθηκε» από το ηλεκτρικό ρεύμα, αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Ο άτυχος άνδρας χρησιμοποιούσε πλυστικό μηχάνημα στην αυλή του σπιτιού του όταν συνέβη το δυστύχημα.

24χρονος Θεσσαλονικιός ήρθε στο νομό με την... καβάντζα του



24χρονος Θεσσαλονικιός ήρθε στο νομό με την... καβάντζα του
φωτο αρχείου
Το αντίθετο δρομολόγιο από αυτό που συνηθίζεται (με κατεύθυση προς Ηλεία αυτή τη φορά, αντί από Ηλεία!)

"Διώξτε ακόμη και δημοσίους υπαλλήλους" λέει η τρόϊκα



undefined

- "Καταργείστε θέσεις για να απολύσετε υπαλλήλους" λένε οι "τροϊκανοί"
- Τι λένε για επιχειρησιακές συμβάσεις και κλειστά επαγγέλματα.
- Ποιους βλέπει σήμερα η Τρόικα και τι θα απαιτήσει

209.000 άτομα λιγότερα στα βαρέα και ανθυγιεινά



Ελαφραίνει κατά 209.000 άτομα η νέα λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά, η οποία θα ανακοινωθεί ...

Κινδυνεύει με λουκέτο το Χαμόγελο του Παιδιού



Με λουκέτο κινδυνεύει το Χαμόγελο του Παιδιού όπως δήλωσε ο πρόεδρός του...

Κλειστοί για τέσσερις ημέρες οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί



Αναστάτωση σε γονείς και μαθητές αναμένεται...

Φιλικό με τον Ολυμπιακό σχεδιάζει η Ρεαλ Μαδρίτης!



Η «Βασίλισσα» ζήτησε από τον Ολυμπιακό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο...

Χάσαμε το τρένο, μας έμειναν οι υπάλληλοι...


Χάσαμε το τρένο, μας έμειναν οι υπάλληλοι...
γελοιογραφία του ΚΥΡ
Αφού το τρένο της γραμμής η Ηλεία το έχασε, της έμειναν οι υπάλληλοι του ΟΣΕ. Οι οποίοι με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Μεταφορών- Υποδομών μεταφέρονται στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Όταν οι αστυνομικοί παρανομούν υπέρ των εργολάβων ...


Γράφει ο Κώστας Bαξεβάνης: Ιδού η σύμβαση παραχώρησης της Ολυμπίας Οδού. Ακόμη και σε αυτή την αποικιοκρατική σύμβαση, στο άρθρο 24, γράφεται πως το Ελληνικό Δημόσιο δεν φέρει την ευθύνη...

ΕΛΕΙΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ,