ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«Συντετριμμένος» ο σερ Άλεξ

Δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ

Πύργος: Ζει με τον ανάπηρο γιο της χωρίς ηλεκτρικό...

Πύργος: Ζει με τον ανάπηρο γιο της χωρίς ηλεκτρικό...
Με ένα κερί αναμμένο για να φωτίζει το σκοτάδι της και μια γεννήτρια για να ξεγελά το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, ζει μια γυναίκα από την πόλη του Πύργου, που εδώ και δεκαπέντε ημέρες διαμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι της, όπου συντηρεί και τον ανάπηρο γιο της, ενώ τα δικά της προβλήματα υγείας την έχουν φέρει σε απόγνωση.

Ηλεία: Σήκωσαν και τα καντήλια οι κυνηγοί μετάλλων στο νεκροταφείο Καρδαμά

kantilia1.JPGΠάνω από 50 καντήλια από τάφους στο κοιμητήριο του Καρδαμά, άρπαξαν άγνωστοι δράστες, αλλά με… γνωστό σκοπό να τα πουλήσουν δηλαδή για χαλκό, όπως άλλωστε συμβαίνει
kantilia2.JPGκατά κόρον τα τελευταία χρόνια, χωρίς να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα και για αυτούς που αποδέχονται τέτοιου είδους προϊόντα…

Πέρασε οριακά ο προϋπολογισμός στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


arvanitisΜε οριακή πλειοψηφία, 12 συμβούλων, έναντι 22 συνολικά, υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός 2013, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κατά την συνεδρίαση
της περασμένης Πέμπτης. Ο δήμαρχος Δημήτρης Αρβανίτης, κατηγόρησε την αντιπολίτευση και τους αποχωρήσαντες ανεξαρτητοποιηθέντες δημοτικούς συμβούλους, για πολιτικά παιχνίδια του αισχίστου είδους, που στοχεύουν στην ομηρία του δήμου, καθώς μη ψήφιση του προϋπολογισμού συνεπάγεται στάση πληρωμών.

Πέθανε ο Ούγκο Τσάβες

Ο νέος χάρτης των ΤΕΙ στην Ηλεία – Γεωπονία στην Αμαλιάδα – Διάσπαση για το Πληροφορικής & ΜΜΕ στον Πύργο


tei_amaliadas
athina_Amal1

Κατεβάστε το Αρχείο

Download
Ένας νέος χάρτης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δημιουργείται για την Ηλεία, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κερδισμένη βγαίνει η πόλη της Αμαλιάδας που αποκτά ένα αναβαθμισμένο τμήμα

Ο Πύργος ξεσηκώθηκε νύχτα για τα ΤΕΙ (Νεότερη ενημέρωση 00:30)


nuxta6Περίπου 1000 άτομα σπουδαστές και πολίτες έχουν νεκρώσει για περισσότερο από μια ώρα την ΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου.

Ηλεία: Με συννεφιές σήμερα αναλυτική πρόγνωση

 
Αναλυτική πρόγνωση

Χαλάει ο καιρός - Αναλυτική πρόγνωση


Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά από το βράδυ της Τετάρτης και καταιγίδες στο Ιόνιο. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Μαρτίου