ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Και αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα…


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Ακόμη και σήμερα, με τη χώρα πτωχευμένη και έτοιμη να πάρει άλλο ένα πακέτο μέτρων – όχι για τους λόγους που προβάλλουν οι λεγόμενοι αντιμνημονιακοί υπερπατριώτες, αλλά επειδή ουδέποτε (ούτε και τώρα) αντιμετώπισε τις παθογένειές της – η νοοτροπία δεν λέει να αλλάξει.

Ξαναπάει Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός


Αφού πέρασε από 40... κύματα ο αγώνας για την 4η αγωνιστικής του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Αποφασισμένοι για απεργία οι εργαζόμενοι σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ


Έτοιμοι να "τραβήξουν χειρόφρενο" αν η κυβέρνηση επιμείνει στις νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές, καθώς και σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, είναι οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ, μέσω των οποίων μετακινούνται καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες.

Πρώτο κουδούνι με προβλήματα και στην Ηλεία...

Πρώτο κουδούνι με προβλήματα και στην Ηλεία...


Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα στα σχολεία της Ηλείας, όμως το κατ' ευφημισμόν νέο ξεκίνημα συνοδεύεται με σωρεία προβλημάτων για τις μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό.

Νέοι που έγιναν...άντρες - Νίνης και Μήτρογλου “καθάρισαν” για Εθνική

Η... κλάση των δυο παικτών “μίλησε” όταν η Εθνική δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μήτρογλου μπήκε και άλλαξε την ροή του αγώνα, ο Νίνης χόρεψε “σάμπα” την άμυνα των Λιθουανών και η Γαλανόλευκη έκανε το 2x2 στα προκριματικά του Μουντιάλ. Αποχώρησαν τραυματίες Μανιάτης και Φορτούνης. Ντεμπούτο για Μαυρία.

Κουρτέσι: Θύμα κλοπής η ομάδα του χωριού


mpala

Κλέφτες με ποδοσφαιρικές προτιμήσεις ήταν αυτοί που χτύπησαν πριν από λίγες ημέρες στο Κουρτέσι και στα αποδυτήρια του τοπικού Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου.

Νεμούτα Αρχ. Ολυμπίας: Τραυματίστηκε 42χρονος σε ατύχημα


asthenoforo2Ένας υπήκοος Αλβανίας 42 ετών τραυματίστηκε σε ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις οκτώ χθες το πρωί στην περιοχή της Νεμούτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του
ilialive.gr,

Λεχαινά: Λήστεψαν τον 80χρονο πατέρα του δημοσιογράφου Μ. Νοδάρου


ksilodarmosΘύμα ληστείας με δράστες πιθανότατα αλλοδαπούς, έπεσε ο 80χρονος πατέρας του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου στα Λεχαινά.

Ηλεία: Πιθανώς αρκετά σοβαρή η πρώτη επιδείνωση του φθινοπώρου


pirg
Ηλεία: Μπόρες στα ημιορεινά Τρίτη & Τετάρτη - Το πρώτο φθινοπωρινό χαμηλό φαίνεται από την Πέμπτη

Θεώρηση επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών



Δελτίο Τύπου

 
Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, η οποία ελήφθη κατά την τελευταία συνεδρίαση του Σώματος, οι Δημότες έχουν προθεσμία μέχρι και την

Πύργος: Στις φλόγες η ΣΕΤΤΗΛ - Απειλήθηκαν σπίτια στις εργατικές κατοικίες Κατακόλου (Νεότερη ενημέρωση 21:35) (Νέες photos & video)


IMG_3301Δύο πυρκαγιές  ξέσπασαν χθες στην περιοχή του Τραγανού Πύργου σε καλαμιώνες μέσα στον οικισμό και πίσω από την ΣΕΤΤΗΛ.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Σεπτεμβρίου