ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημ σχολ Κάτω Παναγιάς Κυλλήνης

 
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο χορός του συλλόγου  γονέων και κηδεμόνων του δημ σχολείου Κάτω Παναγιάς και Κυλλήνης.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014 ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ :ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ...






 Ο Ε.Ε.Σ.Κ.Π σας προσκαλεί στο

 Παραδοσιακό Καρναβάλι που διοργανώνει την 

Επανέφεραν... αθόρυβα το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για τους δημοσίους υπαλλήλους


Επανέφεραν... αθόρυβα το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για τους δημοσίους υπαλλήλους

Στην επαναφορά του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας προχώρησε η κυβέρνηση με τη δημοσίευση σε ΦΕΚ με ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου της σχετικής διάταξης νόμου.

Φοβού τους… Πειραιώτες


Φοβού τους… ΠειραιώτεςΗ αποστολή των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Μάντσεστερ

Hλεία: Ήρωας πυροσβέστης για... δεύτερη φορά!


 
Ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στο σοβαρό τροχαίο που έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Φασκομηλιά Φιγαλείας. Το τροχαίο σημειώθηκε μόλις 20 μέτρα από το σπίτι του. Το αντιλήφθηκε σε δευτερόλεπτα και έτρεξε πάνω στο όχημα για να προσφέρει κάθε βοήθεια που θα μπορούσε.

Ηλεία: Πανάκριβο και περιζήτητο το . . . γάλα γαϊδούρας!


gaidouria
Κάποιοι στην Ηλεία τόλμησαν και δημιούργησαν φάρμες εκτροφής όνων για παραγωγή γάλακτος

Στα 30 ευρώ το λίτρο η τιμή χονδρικής αλλά με το «σταγονόμετρο» η παραγωγή

Συνελήφθη 42χρονος για κλοπές στον Πύργο


sillipsi

Σε βάρος του εκκρεμούσαν επιπλέον ένα ένταλμα σύλληψης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές στην Αχαΐα και την Αργολίδα

Πύργος: ΡΟΜΑ επιτέθηκαν σε σεκιουριτά σούπερ μάρκετ γιατί τους εμπόδισε να κλέψουν


astynomia
Επίθεση δέχθηκε από τουλάχιστον δύο ΡΟΜΑ, ο υπάλληλος ασφαλείας σούπερ μάρκετ στην περιοχή «Χαλικιάτικα» του

Τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί της Ηλείας, τραυματίες στο Αίγιο


aigio10

Είχαν μεταβεί για μέτρα τάξης το ντέρμπι Παναιγιαλείου – Παναχαϊκής

Ηλεία: Πρόσκαιρη κακοκαιρία – Αναλυτική πρόγνωση


katakolo

Βελτίωση την Τρίτη

Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός βαθμιαία από την  Κυριακή με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους  ισχυρές.
Με κακοκαιρία ξεκίκησε από χθες  Δευτέρα η νέα εβδομάδα. Δεν θα κρατήσει ωστόσο πολύ, από την Τρίτη γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως και την Παρασκευή. Η θερμοκρασία  σε άνοδο από την Τρίτη. 
Σύμφωνα με τα μεχρι στιγμής στοιχεία, βαρομετρικά χαμηλά θα επιδεινώσουν τον καιρό της περιοχή μας το τριήμερο της Κ.Δευτέρας, αναλυτικά στοιχεία θα δωθούν σε επόμενες προγνώσεις.  

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη


Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν την Τρίτη βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Άνεμοι βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 25ης Φεβρουαρίου