ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μαδριλένικο «χαστούκι» στον ΠΑΟ


Υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της Ρεάλ οι «πράσινοι»

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

                                                                         Πύργος
Ένα κριάρι που είχε στην κατοχή του και συντηρούσε σε αγροτική θέση στην περιοχή Βιδιά Πύργου, αφαίρεσαν από 56χρονο άγνωστοι δράστες.

17χρονη πέθανε την ώρα του μαθήματος


rodo
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Άργος. Mία

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις γύρω από το Βαρθολομιό

Ακόμα μια εξοχική κατοικία έγινε φύλλο και φτερό απο διαρρήκτες στην ευρύτερη περιοχή του

Πελόπιο: Συνελήφθη 47χρονος που διωκόταν με απόφαση δικαστηρίου για ληστεία


sillipsi3

O δράστης είχε καταδικαστεί σε τρία έτη φυλάκιση

Ολική καταστροφή στον Κάμπο της Ηλείας - Ταφόπλακα το χαλάζι στις καλλιέργειες (photos)


xalazi1a

Του Γιάννη Σπυρούνη

Θάνατος… Με αυτή τη λέξη χαρακτηρίζουν την επόμενη ημέρα για αυτούς, οι αγρότες του Κάμπου της Ηλείας, μετά τη νέα

Ρατσιστική επίθεση στο δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης - "Δυστυχώς δεν έχουμε Έλληνα δήμαρχο . . ."


nampil
Για πρώτη φορά αντίκρισαν σε έξαλλη κατάσταση το δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα. Αιτία, στάθηκε η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από πολίτη της περιοχής και

Ηλεία: Έντονα καιρικά φαινόμενα - Με σοβαρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο των εκλογών – Αναλυτική πρόγνωση


kairoseklogon
H περιοχή μας μπαίνει σε μακρά περίοδο βροχοπτώσεων από την Παρασκευή, καθώς διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα επηρεάσουν την περιοχή μας με θυελλώδεις ανέμους, ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Από το απόγευμα της Πέμπτης 22/1 μας προσεγγίσει ένα πολύ καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο θα προκαλέσει επιδείνωση του καιρού από τη νύχτα με σημαντική ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων και κυρίως από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 23/1, με πολλά και ισχυρά φαινόμενα. Έντονα καιρικά φαινόμενα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες περιμένουμε το Σάββατο παραμονή των Εθνικών εκλογών. Την Κυριακή ανήμερα των εκλογών τα φαινόμενα φαίνεται να εξασθενούν ωστόσο θα επιμείνουν κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση. Τη νέα εβδομάδα θα συνεχίσουμε να είμαστε υπό την επίδραση συστημάτων που θα έρχονται από την Ιταλία, η θερμοκρασία θα πέσει λίγο ακόμα. Παρακολουθούμε τα προγνωστικά στοιχεία και αν απαιτηθεί θα εκδοθούν και έκτακτα δελτία. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Χαλάει ο καιρός την Παρασκευή - Αναλυτική πρόγνωση


Χαλάει ο καιρός την Παρασκευή - Αναλυτική πρόγνωση

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν την Παρασκευή στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες και στις υπόλοιπες περιοχές. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Ιανουαρίου