ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΙΟ ,ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ



 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους συχωριανούς και συχωριανές μας που σήμερα εχουν την γιορτή τους 

Στην

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ


Στη φυλακή πρώην αστυνομικός που εμπλέκεται σε φόνους


Συνδέεται με τη σπείρα που σκότωσε πατέρα και γιο στη Μεσσηνία

Επιστροφή στις γκέλες για ΠΑΟ

Παράπονα για τη διαιτησία από τους «πράσινους» που ηττήθηκαν από τον Πλατανιά

Σάντα... Κλάους στην Τούμπα

Ο Αθανασιάδης έδωσε τον βαθμό στον ΠΑΟΚ, στο '88

Φεύγουν από το δημόσιο επιπλέον 25.000 υπάλληλοι μέσα στο 2013 - Οι "κρυφές" απαιτήσεις της τρόικας


- Στο στόχαστρο πανεπιστήμια, σχολεία, δήμοι, περιφέρειες, νοσοκομεία και οργανισμοί
- Δε θα επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους οι περισσότεροι απ΄ όσους βγουν σε διαθεσιμότητα
- Το ΑΣΕΠ "πιάνει δουλειά" για την αξιολόγηση και τις απολύσεις
- Αρχές του 2013 ξεκινάει κιόλας η αξιολόγηση

Το Ναύπλιο γιόρτασε την 190η επέτειο της απελευθέρωσής του


Διαμαρτυρία από τη Χρυσή Αυγή στη διάρκεια των εκδηλώσεων

Στον εισαγγελέα οι τρεις ληστές του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας - Σφίγγει ο κλοιός και για τους άλλους δύο (Bίντεο)

Στον εισαγγελέα οι τρεις ληστές του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας - Σφίγγει ο κλοιός και για τους άλλους δύο (Bίντεο)Στον εισαγγελέα οι τρεις ληστές του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας - Σφίγγει ο κλοιός και για τους άλλους δύο (Bίντεο)Στον εισαγγελέα οι τρεις ληστές του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας - Σφίγγει ο κλοιός και για τους άλλους δύο (Bίντεο)Ένας συνταξιούχος και ένας πρώην υπάλληλος φαρμακείου είναι τα δυο άτομα που αναζητά η αστυνομία για να συμπληρώσει το πάζλ των δραστών της ληστείας στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας τον περασμένο Φεβρουάριο. Πρόκειται για δύο κατοίκους Πατρών, 58 και 33 χρονών.

Αμαυρώνουν την εικόνα της βιβλιοθήκης Αμαλιάδας



Αμαυρώνουν την εικόνα της βιβλιοθήκης Αμαλιάδας



«Το σπίτι της γνώσης και της δημιουργίας» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία φράση η Παπαχριστοπούλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας, αφού δεν είναι απλός ένας χώρος συγκέντρωσης βιβλίων, αλλά έχει μετατραπεί σε κυψέλη κατάκτησης της γνώσης και εκπόνησης δημιουργικών δραστηριοτήτων.

«Έφυγε» ξαφνικά o 31 χρονος Πολύδωρος Καπετανάκης, ανιψιός του προέδρου του ΕΒΕ Ηλείας



«Έφυγε» ξαφνικά o 31 χρονος Πολύδωρος Καπετανάκης, ανιψιός του προέδρου του ΕΒΕ Ηλείας «Εφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ακόμα ένα παιδί του Πύργου σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Tα αποτελέσματα της ποδοσφαιρικής Ηλείας του Σαββατοκύριακου


Tα αποτελέσματα της ποδοσφαιρικής Ηλείας του Σαββατοκύριακου
Δ' ΕΘΝΙΚΗ (τελικά)

ΠΦΟ Πανόπουλου-Εράνη Φιλιατρών 3-0

Εθνικός Μελιγαλά-Δόξα Ν. Μανολάδας 2-1

Διαγόρας Βραχνέϊκων-Πάμισος Μεσσήνης 3 - 0

Εθνικός Σαγεΐκων-Ατρόμητος Λάππα 1-1

Παναρκαδικός-Αχαϊκή 1-1



Α1 ΒΕΡΡΟΙΟΣ

Ηλεία: Καλοκαιρία Δευτέρα και Τρίτη - Σημαντική μεταβολή από την Τετάρτη


Ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες στην Ηλεία, με λιακάδα και το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο να αγγίζει τοπικά τους 21 βαθμούς Κελσίου.
Τις πρωινές, όμως, ώρες επικράτησε αρκετό κρύο, με θερμοκρασίες τοπικά στους 5 βαθμούς πάνω από το μηδέν. Έτσι θα κυλήσουν και οι δύο πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας, από την Τετάρτη όμως και κυρίως την Πέμπτη ο καιρός αλλάζει σημαντικά.

Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

Συννεφιά τη Δευτέρα


Τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες με τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα γεγονότα της 26ης Νοεμβρίου