ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Εύρεση του Διονύση Τ. 11 ετών



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΗΞΗΣ AMBER ALERT
Αθήνα, 03/09/2015
  
ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ Τ. 11 ΕΤΩΝ

Στις 03/09/2015 βρέθηκε ο ανήλικος Διονύσης Τ. και είναι καλά στην υγεία του.

Ερνάνι: Να βασιστεί πάνω μου ο κόσμος

ΕΡΝΑΝΙ

«Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό»



«Πεινασμένος» για τρόπαια, που θα δώσουν χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού έδειξε στις πρώτες του δηλώσεις ο ενθουσιασμένος Ερνάνι.
Ο Πορτογάλος άσος αφίχθη σήμερα στην Ελλάδα και στη συνέχεια μίλησε ως παίκτης των Πειραιωτών, βάζοντας ψηλά τον πήχη, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. «Να βασιστούν πάνω μου οι φίλαθλοί μας για να κατακτήσουμε τα πάντα», είπε σχετικά!
Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύω πως θα είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους και να κάνω μία πάρα πολύ καλή σεζόν», τόνισε αρχικά για την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και συνέχισε:
«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω όλους τους στόχους μου με την ομάδα».
Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Θρύλου, που είναι ο 12ος παίκτης του, λέγοντας: «Μπορούν να βασιστούν επάνω μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και με τα γκολ μου και με την καλή μου απόδοση, για να κατακτήσουμε τα πάντα».
newsbeast.gr

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


-Δύο μηχανές αυτόματου ποτίσματος και πενήντα μπέκ που είχε στην αυλή του

Κουρτέσι: Λένε όχι στην κεραία!



Έντονες είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων του Κουρτεσίου στη νέα προσπάθεια για την τοποθέτηση

Συνελήφθησαν δύο άνδρες στη Νέα Μανωλάδα για κατοχή ναρκωτικών & παράνομη οπλοκατοχή



Κατασχέθηκε μικροποσότητα και χάπι ναρκωτικής ουσίας «έκσταση» και μία σιδερογροθιά

Τι αλλάζει στα capital controls από την ερχόμενη εβδομάδα



Σειρά παρεμβάσεων για τη την χαλάρωση των capital controls, με σκοπό να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, εξετάζει η κυβέρνηση.

Αμαλιάδα: Πλάκωσε στο ξύλο την γυναίκα που τον κατήγγειλε επειδή συστηματικά πυροβολεί με αεροβόλο τ’ αδέσποτα


ksilo
Την οργή του γείτονα της οποίος συστηματικά πυροβολεί αδέσποτα και μη ζώα με αεροβόλο και παράλληλα «εκπαιδεύει» το μόλις πέντε ετών παιδί του πώς να τα βασανίζει με τον ίδιο τρόπο «εισέπραξε» η Νάνσυ Μπάκα, η οποία γρονθοκοπήθηκε από τον δράστη στις 26 Αυγούστου επειδή τον κατήγγειλε για τη δράση του στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας.

Καιρός: Η πρόγνωση για την Πέμπτη - Πού θα βρέξει

Καιρός: Η πρόγνωση για την Πέμπτη - Πού θα βρέξειΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σαν σήμερα

pasok
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Σεπτεμβρίου