ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013...ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ

Μην ξεχνάτε αύριο Παρασκευή 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 με τον ερχομό της πρώτης μέρας της ΑΝΟΙΞΗΣ
ο Σύλλογος Νεοχωριτών Μυτρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι ΓΛΕΝΤΑΕΙ στην

Τέλη Μαρτίου στη Λεωφόρο

Επιστρέφει στη φυσική του έδρα ο Παναθηναϊκός

Αδίστακτοι αφού φίμωσαν και έδεσαν 65χρονο τον σκότωσαν και τον σκέπασαν με χαλιά


Ένας 65χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ληστείας στο διαμέρισμα του, στην περιοχή της Τούμπας.

Παντός καιρού και… εδάφους o Ολυμπιακός

Επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες

Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης


papageorgΤην ενοχή του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για το αδίκημα της κατ' εξακολούθηση άμεσης συνέργειας στη μεγάλη υπεξαίρεση στο Δήμο Θεσσαλονίκης
αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Αμαλιάδα: Ελεύθεροι οι νεαροί που κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου



Αμαλιάδα: Ελεύθεροι οι νεαροί που κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου
Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Αμαλιάδας οι δύο από τους τρεις ανήλικους που κατηγορούνται για υπόθεση βιασμού και παιδικής πορνογραφίας.

Φρίκη στην Ήπειρο: Τον έβρασε, τον τεμάχισε και τον πέταξε σε βόθρο και ποτάμι - Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου!

egklΣυγκλονίζει η ανατριχιαστική δολοφονία στην Ήπειρο που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα. Ο δράστης πολτοποίησε με μπαλτά και βαριοπούλα το θύμα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 













Πρόσκληση για τα Σαμαρέικα

Ηλεία: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες για τις ληστείες στη Γαστούνη



Ηλεία: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες για τις ληστείες στη ΓαστούνηΠροφυλακιστέοι κρίθηκαν την Τρίτη οι δύο αλλοδαποί που κατηγορούνται για δύο ληστείες στη Γαστούνη και απολογήθηκαν την ίδια ημέρα στον Ανακριτή Αμαλιάδας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Ο 39χρονος και ο 29χρονος οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Αμαλιάδας λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και η διαδικασία της απολογίας του ήταν πολύωρη, αφού ολοκληρώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα.

Πύργος: Αποχώρησαν δικαιωμένοι οι εργολάβοι δακοκτονίας

dakokt2.JPGΜε το κεφάλι ψηλά, αποχώρησαν πρχθες από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, οι εργολάβοι δακοκτονίας και οι εργαζόμενοι ως οδηγοί τρακτέρ και ψεκαστές, μετά από έναν πολύμηνο
αγώνα. Και αυτό γιατί έχουν πλέον βάσιμες ενδείξεις ότι κατατίθεται  άμεσα τροπολογία –προσθήκη σε σχέδιο νόμου του υπ. Οικονομικών προκειμένου να τους καταβληθούν τα όσα τους οφείλονται.

Πύργος: Κάτω τα χέρια απ' το ΤΕΙ - Πορεία στην πόλη - Κατάληψη στη ΔΟΥ - Αποδοκιμασία για τον πρόεδρο των εμπόρων (photos & video)


tei2aaaΜια από τις πιο δυναμικές κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών στον Πύργο, ήταν η χθεσινή  των σπουδαστών και των φορέων της πόλης για την διατήρηση των τμημάτων ΤΕΙ.
Οι δράσεις ξεκίνησαν λίγο μετά τις δέκα το πρωί στην κεντρική πλατεία Πύργου, έξω από το δημαρχείο της πόλης που τελεί υπό κατάληψη.

Ο Καιρός Στον Νομό Ηλείας

mporesΗλεία: Με τοπικές μπόρες φεύγει ο Φλεβάρης – αναλυτική πρόγνωση

Πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα, πρόσκαιρες καταιγίδες στα θαλασσιά - παραθαλάσσια. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Φεβρουαρίου