ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΒΥΤΙΝΑΙΪΚΑ -ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Η εκλλησία των Αγ.αποστόλων 
 ΒΥΤΙΝΑΙΪΚΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ
Ένας μικρός συνοικισμός εγκαταστημένος από πολύ παλία στην περιοχή του RADAR στον δρόμο του πηγαιμού για την Κυλλήνη .

Βασική συνταγή για μαγιονέζα



Για εσάς που επιμένετε στο σπιτικό φαγητό από το πρώτο υλικό μέχρι...

Η μεθεόρτια αποτοξίνωση


Το Πάσχα ήρθε και πέρασε και μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι εκτός από τις πιατέλες με τα κρεατικά που έχουν μείνει στο ψυγείο για να μας συντηρήσουν όλη την εβδομάδα, έχουν μείνει και κάποια “περισσευούμενα” κιλά για να μας θυμίζουν πόσο καλά περάσαμε τρωγοπίνοντας μετά το 40ήμερο νηστείας

Επιστροφή στα βασικά …


Είναι πια σύνηθες φαινόμενο οι γονείς (κυρίως οι μητέρες) να απευθύνονται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας προκειμένου να τους βοηθήσουν στα προβλήματα που αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους. Συχνά όμως τα προβλήματα αυτά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν – και η «παρατήρησή» τους είναι...

Ροκάρουν για το Χαμόγελο


Ροκάρουν για το Χαμόγελο
Από τη συναυλία των "Ελεύθερη Πτώση" στην Κουρούτα το καλοκαίρι του '10 -κάτω, η αφίσα της συναυλίας στα Λεχαινά

H rock μπάντα "Ελεύθερη Πτώση" ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λεχαινών και θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή Live Rock βραδιά, το Σάββατο 30 Απριλίου στις...

Δύο κοπέλες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στη Βαρβάσαινα


Μια 16χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μια 24χρονη ελαφρύτερα σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στη Βαρβάσαινα Πύργου.

Τι κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό του πολυτελούς τζιπ;


Κατεστραμμένο ολοσχερώς από πυρκαγιά εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα σε παλιό νταμάρι στην περιοχή του Αντρωνίου, στην ορεινή Ηλεία, πολυτελές τζιπ που είχε κλαπεί τα ξημερώματα από την περιοχή του Πύργου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ...2 VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Φαντάρος σκότωσε φοιτήτρια στην Κερκίνη Σερρών


undefined
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη των Σερρών από την σημερινή αποκάλυψη ότι φαντάρος από την Θεσσαλονίκη,

Και το φετινό Πάσχα βάφτηκε κόκκινο


Για άλλη μία φορά οι Έλληνες οδηγοί έβαψαν με αίμα την άσφαλτο και σε αυτή την έξοδο του Πάσχα...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το δίλημμα του Γιώργου...




Καθισμένος ο σύζυγος στο σαλόνι κάνει ζάπινγκ και ξαφνικά ακούγεται η φωνή της γυναίκας του:

Greek καμάκι...




Δεν έχετε ιδιαίτερη επιτυχία με το αντίθετο φύλλο;

Προφυλάκιση για τον τραυματισμό του 7χρονου με φωτοβολίδα



Προφυλάκιση για τον τραυματισμό του 7χρονου με φωτοβολίδα
Tο παιδί νοσηλεύεται σε καταστολή στο νοσοκομείο Παίδων...

Σκάει νέα βόμβα...


Η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα...

Το ξέρατε ότι...;




1. Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα...

Τεράστια «ουρά» στην Πατρών - Κορίνθου


Μεγάλη "ουρά" σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στο ρεύμα προς Αθήνα, στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, περίπου στα 20 χιλιόμετρα μετά το Αίγιο (προς Κόρινθο).

iliatora.gr Παρανάλωμα του πυρός Ι.Χ. στο κέντρο του Πύργου (βίντεο)


Πυρκαγιά κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς Ι.Χ. αυτοκίνητο στην οδό Γιαννιτσών, στον Πύργο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iliatora.gr, όλα συνέβησαν ελάχιστα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ...

27 Απριλίου...Σαν Σήμερα


27 Απριλίου 1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα γερμανικά στρατεύματα εισέρχονται στην Αθήνα, αρχίζει η περίοδος της Κατοχής.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Μαριάννα Τόλη