ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ενίσχυση του Κατακόλου σημαίνει ανάπτυξη της Ηλείας


Διαμαντής Α. Σεϊτανίδης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
seitanidis-new.jpgΤο Κατάκολο χρειάζεται ενίσχυση των υπηρεσιών, που ενδυναμώνουν το ρόλο του ως μια από τις κύριες πύλες εισόδου τουριστών, και μάλιστα υψηλού επιπέδου, στην Ηλεία. Συνεπώς, η παρούσα αλλά και η επόμενη κυβέρνηση, οφείλει να ενισχύσει το προσωπικό του κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στο Κατάκολο, ώστε να επιτευχθεί:

ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' ΗΜ


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση του 2ου ημιτελικού του Κυπέλλου  
ΟΦΗ - Ολυμπιακός (19:00, conn-x), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Πασχαλινές εκδηλώσεις Συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο σύλλογος Νεοχωριτών Ηλείας εν Αθήναι θα αναβιώσει για 2η συνεχή χρονιά το έθιμο που ο αείμνηστος Μάκης Γιαννικόπουλος( Στυλιαράς) πριν 40 χρόνια δημιουργούσε και πραγματοποιούσε την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα μετά την λειτουργία της Αγάπης το έθιμο αυτό ήταν {{ Η καύση του Ιούδα }}.

Βαλένθια καλεί… Ερνέστο!

Σφάζονται στην Ισπανία για τον Βαλβέρδε

«Φακόπιτα» για το βιβλίο Γκίνες στον Πύργο


Δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα από την οργάνωση «Στήριξη ζωής»

“Όχι” ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό – Προ των πυλών ο αποκλεισμός


Η ομοσπονδία απέρριψε το αίτημα των “πρασίνων” για παράταση της υπόθεσης του στην Ουέφα και σε συνδυασμό με την απόφαση των παλαιμάχων να σταματήσουν τις επαφές με τους μετόχους ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Η σφοδρή επίθεση του Τζίγγερ στον Βγενόπουλο και η απάντηση του “Mr Mig”.

"Πιάστηκε" ο βομβιστής των Τρικάλων


Όπως έγινε γνωστό, από την πυροδότηση προκλήθηκε πυρκαγιά και υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, η οποία κατασβέστηκε αμέσως από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Μιχάλης Κατρίνης: Επίσπευση διαδικασιών επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες

 Δελτίο τύπου
Την αναγκαιότητα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την επιστροφή
του ΦΠΑ στους αγρότες επεσήμανε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης στον αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών κ. Π. Οικονόμου, μετά και την υπογραφή της σχετικής απόφασης, η οποία ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή των χρημάτων στους δικαιούχους.

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές, ενόψει του Πάσχα


Χρήσιμες συμβουλές για την αγορά του οβελία και όχι μόνο

Κρέστενα: Κινδύνεψε από ασυνείδητους το όμορφο δάσος της περιοχής

fotia7Και δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε στο μεσημέρι αυτή τη φορά στην περιοχή της Κρέστενας. Από τη δράση ασυνείδητων που θέλησαν να κάψουν "λιόκλαρα" λίγο έλειψε να επεκταθεί
σε μεγάλη έκταση η πυρκαγιά και να απειληθεί το καμάρι της Κρέστενας, το όμορφο δάσος της που γλίτωσε από τις πυρκαγιές του 2007.

Επιχείρηση "λακκούβα" . . . στη Βάρδα

lakouva_vardaΜε στόχο να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα τόσο των κατοίκων της Βάρδας όσο και των επισκεπτών, οι Σύλλογοι και οι ενεργοί πολίτες της περιοχής, συγκρότησαν
έναν νέο φορέα δράσης

Αντωνακόπουλος για δεδουλευμένα γιατρών και αποκατάσταση ζημιών στο Γ.Ν. Πύργου


antonakopoulos
Δελτίο Τύπου
Αναφορά κατέθεσε ο Βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος προς τον υπουργό Υγείας Κο Λοβέρδο Ανδρέα με θέμα την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το Νοσοκομείο Πύργου
μετά τις πλημμύρες  που έπληξαν την περιοχή στις 5 Φεβρουαρίου 2012,  καθώς επίσης και την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των νοσοκομειακών Ιατρών.

Οι λαθρομετανάστες στο ΕΣΥ, τα νοσήλια στις Πρεσβείες!

allodapoiΥγειονομικό δίκτυο για τους λαθρομετανάστες εντός του ΕΣΥ οργανώνει το υπουργείο Υγείας. Περί τα 30 νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια –με την πλειοψηφία αυτών
στην Αττική- ετοιμάζονται να υποδεχτούν μετανάστες που είναι φορείς σοβαρών μεταδοτικών ασθενειών για θεραπεία ή έλεγχο. Σε αναβρασμό βρίσκονται όμως, εκτός από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,  και τα λογιστήρια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων καθώς θα κληθούν να απαιτήσουν  -για πρώτη φορά σε οργανωμένη βάση- τα νοσήλια των ανασφάλιστων παράνομων αλλοδαπών από τις Πρεσβείες τους στη χώρα μας.

Πασχαλινό Παζάρι στο Θεραπευτήριο Λεχαινών


pazariKEPEPΠαρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, το πασχαλινό παζάρι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Λεχαινών.

Ηλεία: 24χρονη από την Βουλγαρία κατήγγειλε βιασμό αλλά φέρεται να ανασκεύασε

viasmosΘύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια 24χρονη από τη Βουλγαρία σε περιοχή του Κάμπου, από ομοεθνή της, το απόγευμα της Κυριακής.

Ένα δελφίνι και μια "καρέτα - καρέτα" βρέθηκαν νεκρά σε Κοτύχι - Θίνες

dolhpin1
dolhpin2Ένα δελφίνι και μια χελώνα καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκαν νεκρά σε Θίνες και Κοτύχι.

Θέμα κατάργησης και του Λιμεναρχείου Κυλλήνης; - Επερώτηση Κοντογιάννη σε Σαχινίδη

kontogiannis3
Δελτίο Τύπου
Απόλυτο αλαλούμ στο Υπουργείο Οικονομικών, αφού παρά τις έως τώρα  διαβεβαιώσεις για διατήρηση του τελωνείου Κυλλήνης, ο Υπ. Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης, σε γραπτή απάντησή
του σε Αναφορά του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργου Κοντογιάννη, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κατάργησης και αυτού του τελωνείου στην Ηλεία, μετά την κατάργηση του τελωνείου Κατακόλου.

Έκρηξη στο γραφείο του Σημίτη - Κινδύνεψε στον κάτω όροφο η βουλευτής Δ. Αυγερινοπούλου (Νεότερη ενημέρωση 22:02 - video)

simitis4Ισχυρές εκρήξεις πριν από λίγο στο γραφείο του Κώστα Σημίτη στην οδό Ακαδημίας 35 στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ακούστηκαν συνολικά τρεις
εκρήξεις.

Η Ηλεία στο "μάτι" των ληστών με τα καλάσνικοφ - Ετοίμαζαν νέο χτύπημα

listes1Ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα, βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών στην Ηλεία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού και άλλων μελών από τη σπείρα με τα καλάσνικοφ, που πριν
από ένα χρόνο πέτυχε διπλό χτύπημα σε Αρχαία Ολυμπία και Κρέστενα.

Σεισμός 3,7 ρίχτερ κοντά στην Πάτρα

Εστιακό βάθος 2 χλμ

Σαν σήμερα

Στις 4 Απριλίου

1617: Πεθαίνει ο Τζον Νάπιερ, σκοτσέζος μαθηματικός, που ανακάλυψε τους λογαρίθμους.

Καλημέρα ..λένε για μένα οι όμορφες...