ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ....Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ !!!!!






 


 








Τετάρτη 3-7-13 ...
Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας ξεκινά το 3ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Η 1η ημέρα των εκδηλώσεων ξεκινά με παλιές αθλητικές μνήμες .

Στα… αγαπημένα του ερυθρόλευκα ο Ντομίνγκες!


Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο αργεντινός άσος

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση αλόγου στον Αλφειό (VIDEO)


 
Στα νερά του Αλφειού στην περιοχή του Επιταλίου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ένα άλογο με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου να στήνει επιχείρηση για τη διάσωσή του.

Στην Κομισιόν το θέμα της μειωμένης καρπόδεσης στις ελιές της Ηλείας!


Στα ανώτερα κλιμάκια της Κομισιόν έφτασε το αίτημα για αποζημιώσεις στις ελαιοκαλλιέργειες της Ηλείας λόγω μειωμένης καρπόδεσης. Το πρόβλημα που είναι έντονο σε βασικές ελαιοκομικές ζώνες του νομού, συζητήθηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποία από την πλευρά της έχει ζητήσει στοιχεία από τις κατά τόπους Ενώσεις για το μέγεθος της ζημιάς.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι δύο δραπέτες που έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών

- Οι δύο δραπέτες έπεσαν νεκροί σε αιματηρή συμπλοκή στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας
- Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να βρεθούν οι υπόλοιποι
- "Φρούριο" ολόκληρη η περιοχή
- Τους είχαν εντοπίσει από χθες με θερμικές κάμερες

Πύργος: Κοινωνική Εργασία αντί φυλακής για δέκα άτομα στο δήμο


ergatis.JPGΕργάζονται δίπλα μας, σε υπηρεσίες δήμων ή άλλων φορέων, για να «εξαργυρώσουν» μικρές ποινές, που τους έχουν επιβληθεί, και να κερδίσουν με την παροχή εργασίας
την ελευθερία τους.

Ηλεία: ο καιρός

 iliosthalasa
Την Τετάρτη 3/7, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί

Ο καιρός την Τετάρτη


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Βόρειοι άνεμοι στο αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Ιουλίου