ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΄΄ΜΑΡΙΑ ΨΥΧΟΓΙΟΥ΄΄ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

 


 ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 Tο πατροπαράδωτο {{μανάβικο}}του χωριού μας από γενιά σε γενιά με πείρα και γνώση,

''SUPER MARKET'' ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

 
 
 
 

SUPER MARKET 

ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ 

ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ
   ΤΗΛ:2623094210

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ


Τώρα που οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν και είναι ημέρες ,απόλαυσης  και διασκέδασης ..Ένα είναι το μέρος για να απολαύσουμε και να διασκεδάσουμε στο χωριό μας ...

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π.ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Το κατάστημά μας σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


Για τις Χριστουγεννιάτικες γλυκές απολαύσεις, μελομακάρονα ,κουραμπιέδες αλλά και

CL: Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» ο Ολυμπιακός


mitroglouΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ....???


Πρέπει να παίξουμε στοίχημα να ρεφάρουμε ..
Το Χθεσινό Στοιχηματικό Βατερλό ήταν πέρα από κάθε πρόβλεψη ..πρώτη φορά είδα να έρχονται τόσο φυσιολογικά αποτελέσματα ..!!!!
Γιαυτό λοιπόν ξεκινάω ποντάρω και ρεφάρω

Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός


Επιβλήθηκε 2-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Πάμε ξανά: Μην ανάβετε τζάκια μέχρι το πρωί της Δευτέρας


Πάμε ξανά: Μην ανάβετε τζάκια μέχρι το πρωί της Δευτέρας

Νέα έκκληση, η δεύτερη σε λιγότερο από 24 ώρες, από το υπουργείο Περιβάλλοντος προς τους πολίτες να μην ανάβουν τζάκι γιατί τα επίπεδα αιθαλομίχλης είναι αυξημένα.

Ηλεία: Χάνουν τη γη…κάτω από τα πόδια τους!


 
Με το φόβο της επιδείνωσης του καιρού, με βροχές και καταιγίδες, ζουν οι κάτοικοι της Καυκανίας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Κάτι τέτοιο θα επιδεινώσει και το πρόβλημα των κατολισθήσεων που από τον περασμένο Φεβρουάριο, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σ’ ένα από τα κεντρικά σημεία του χωριού. Τις προηγούμενες εβδομάδες, οι κάτοικοι είδαν και πάλι τα σπίτια και τις περιουσίες τους  να μετατοπίζονται, γι’ αυτό και ζητούν από τον δήμο να προχωρήσει σε άμεσες παρεμβάσεις προκειμένου να μην επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο οι κατάστασης και κινδυνεύσουν οι ίδιοι και οι περιουσίες τους. Κάτι που φαίνεται πως έχει ήδη δρομολογηθεί και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του αναπληρωτή δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Δεββέ, εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Φρίκη στο Κορωπί: Πακιστανοί κρατούσαν αλυσοδεμένους και βασάνιζαν Σύρους μετανάστες


alisΑλυσοδεμένοι και βασανισμένοι βρέθηκαν από την αστυνομία, σε σπίτι στο Κορωπί, 10 Σύροι μετανάστες. Σπείρα Πακιστανών τους είχε υποσχεθεί να τους προωθήσει στην Ιταλία. Συνελήφθησαν τέσσερις δουλέμποροι

Βαρθολομιό: Σοβαρά 20χρονος σε εκτροπή στο Βρανά

asthenoforo_nyxta

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πύργου

Επιτάλιο: Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς κατοικία - Έγινε στάχτη το βιος 70χρονης από ένα κερί


ixntalika2Υπήρχαν μέσα πολλές φιάλες υγραερίου

epitΤου Γιάννη Σπυρούνη

Γαστούνη: Θανατηφόρο τροχαίο στην αερογέφυρα της Ε.Ο. Πατρών Πύργου - Ι.Χ. καρφώθηκε σε νταλίκα - Νεκρός 24χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο (photos & video)


troxaio10a

Νεκρός ο νεαρός συνοδηγός του Ι.Χ.

Ηλεία: Ηλιοφάνεια και πρωινός παγετός – Αναλυτική πρόγνωση

pagetoss

Καμία μεταβολή στον καιρό δεν προβλέπεται έως τουλάχιστον τα μέσα της νέας εβδομάδας

Στο ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί ο καιρός τουλάχιστον έως τα μέσα της νέας εβδομάδας, ηλιοφάνεια και κατά τόπους πρωινός παγετός.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία τη Δευτέρα


Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία τη Δευτέρα

Τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και βαθμιαία στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 και από το βράδυ στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα βόρεια. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα.

Η αναλυτική πρόγνωση

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Δεκεμβρίου