ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Έχουμε ελπίδες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε»


Μίτσελ: Θα παίξουμε με φιλοδοξία και προσδοκίες

Βούλγαρος «ρήμαξε» 18 μελίσσια σε Ηλεία και Μεσσηνία!


Ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή και χρημα­τικό πρόστιμο 2.934 ευρώ επέβαλε ερήμην την Παρασκευή το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου στον Βούλ­γαρο

Hλεία: Πρώην Ιερέας τράκαρε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έγινε «καπνός» στην Αμαλιάδα!

Πανδαιμόνιο δημιουργήθηκε χθες το πρωί στο κέντρο της Αμαλιάδας, με «πρωταγωνιστή» πρώην ιερέα που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές, με τις «ικανότητές» του στην οδήγηση.

Αμαλιάδα: 13χρονος μαθητής χτυπήθηκε από κεραυνό


keraunosΣτο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε το παιδί
Από κεραυνό την ώρα ισχυρής καταιγίδας χτυπήθηκε – σύμφωνα με

Ηλεία: Όμηροι της... πλημμύρας οι κάτοικοι στα Σαβάλια!


«Όμηροι» των πλημμυρών ζουν κάτοικοι συνοικίας του δημοτικού διαμερίσματος Σαβαλίων του δήμου Ήλιδας, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την αδιαφορία των ιθυνόντων, των ακαθάριστων καναλιών , των ανύπαρκτων αντιπλημμυρικών και εν κατακλείδι της έλλειψης μέριμνας για την προστασία της περιοχής.

Ηλεία: "Τετέλεσται"! Tα χωριά της Κρέστενας "θάφτηκαν" στο χαλάζι


xalazikr7
xalazikr5
xalazikr3
xalazikr4
xalazikr6
xalazikr2
xalazikr
xalazikres-2
xalazikr1Ολική καταστροφή στις ελιές

Προφυλακιστέος ο πυγμάχος που σκότωσε τον 28χρονο Τ. Ντούπη από την Ηλεία


ntoupis

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο διαχειριστής του εστιατορίου

Τροπολογία Αρβανιτόπουλου για να μη χαθεί το εξάμηνο - Συνεχίζονται οι απεργίες


Τροπολογία Αρβανιτόπουλου για να μη χαθεί το εξάμηνο - Συνεχίζονται οι απεργίες

Δύο νέες 24ωρες απεργίες, για αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη, κήρυξαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ συστήνουν επιτροπή διαλόγου, η οποία θα επιδιώξει συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Επιχορήγηση Αθλητικών Σωματείων απ’ το Δήμο


Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  


Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης με συνέπεια ως προς τις δεσμεύσεις του και παρά τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς προχωρά στην επιχορήγηση των

Ηλεία: Ηπια κακοκαιρία - Καταιγίδες κατά περιόδους – Αναλυτική πρόγνωση

kouroutampΤην Τετάρτη 27/11, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας.

Ο καιρός σήμερα

Δείτε το δελτίο καιρού

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Νοεμβρίου