ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Hλεία: Συναγερμός στο λιμάνι της Κυλλήνης - Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Κεφαλονιά»

Ηλεία (28/12/2013 13:35 )
 

Επιβάτες και λιμενικές αρχές αναστάτωσε τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο πλοίο «Κεφαλονιά» της εταιρείας «Kefalonia lines» στο λιμάνι της Κυλλήνης.

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ..?






ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2013 Ο BETBOMB  ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
Καλημέρα συμπαίχτες Χρόνια Πολλά ,καλά , ευτυχισμένα και προπάντων με υγεία
Το Χριστουγεννιάτικο κουπόνι δεν είχε πολλά και ενδιαφέροντα εκτός από την επομένη 26 Δεκεμβρίου  που και εκεί έγινε της κακομοίρας .
Αλλαγές αποδόσεων ,πονηρά ματς και περίεργα σκορ ..Παίξαμε δεν λέω ….αλλά πήγαμε άπατοι …
Πάμε λοιπόν σήμερα να δοκιμάσουμε την τύχη μας με τις προτάσεις  που θα δώσω όποιος θέλει ακολουθεί για να πούμε με χαρά αντίο στον παλιό χρόνο και να βγάλουμε σπασμένα …το αυριανό κουπόνι πιστεύω είναι πολύ καλύτερο ..
ΞΕΚΙΝΑΜΕ …

“Νέα εποχή” για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεχαινών






Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                     Γραφείο Τυπου  


Δελτίο Τύπου


Σε μια νέα εποχή, απόλυτα συνδεδεμένη με το σήμερα εισέρχεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη των Λεχαινών.
Mετά τον απεγκλωβισμό της απ’ την

Ηλεία: Συνελήφθη 22χρονος για παράνομη αμμοληψία από την κοίτη του Αλφειού

 
Συνελήφθη, χθες (26-12-2013) το απόγευμα, στην περιοχή Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 22 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη αμμοληψία.

"Εργαστήρι Χριστουγέννων" απ’ τον Εθιμοτυπικό Λεχαινών


dentro_LexainaΜε ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα και με επίκεντρο τα παιδιά ο Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών, μεταμορφώνει το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Δεκεμβρίου 2013 το κέντρο των Λεχαινών σε ένα «εργαστήρι Χριστουγέννων» για μικρούς και μεγάλους.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, το μενού του Σαββάτου και της Κυριακής περιλαμβάνει τις ακόλουθες εορταστικές δράσεις:

Ηλεία: Δυσάρεστες εκπλήξεις με τις επιδοτήσεις…


Οι δυσάρεστες εκπλήξεις συνεχίζονται για  εκατοντάδες  αγρότες της Ηλείας  που καθημερινά επισκέπτονται τα τραπεζικά υποκαταστήματα για  να εισπράξουν τις επιδοτήσεις  τους.

ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ: 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Με την ευκαιρία της επιτυχημένης προσπάθειας του 2ου 

ΑΓΩΝΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

 η Δάφνη και η Ακαδημία Δάφνης 

 έβαλε για ακόμα μια φορά

Ηλεία: Βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Πρώτα στοιχεία για την Πρωτοχρονιά – Αναλυτική πρόγνωση


kairos

Το 2013 πιθανότατα θα μας αποχαιρετήσει με κακοκαιρία

Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο


Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο

Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια, τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ στο ανατολικό αιγαίο με βαθμιαια εξασθένηση.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Δεκεμβρίου