ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ...

Ευχαριστούμε όλους εσάς που στείλατε το μυνημά σας και μπήκατε στην κλήρωση για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΜΑΡΣΕΙΓ 
η κλήρωση μόλις έγινε παρουσία του Ανώνυμου συμπατριώτη μας τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά ....
και ο νικητής είναι

«Γιάννη, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»


«Γιάννη, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»


Ολομέτωπη, σκληρή και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επίθεση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας

Τέλος εποχής η Eurovision για την ΕΡΤ;



Τέλος εποχής η Eurovision για την ΕΡΤ;Σαν βόμβα μεγατόνων σκάει η είδηση ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδεχόμενο η Eurovision φέτος να μην διοργανωθεί από την ΕΡΤ αλλά από άλλο ιδιωτικό κανάλι.

Πιάστηκε ΡΟΜΑ που είχε ρημάξει τη Μυρτιά


Πιάστηκε ΡΟΜΑ που είχε ρημάξει τη ΜυρτιάΤο τελευταίο θύμα ενός 20χρονου ΡΟΜΑ, ήταν αυτό που έγραψε και το τέλος της δράσης του.

Πρεμιέρα στα σχολεία: Ο αγιασμός δεν "διώχνει" τα προβλήματα στην Ηλεία



Πρεμιέρα στα σχολεία: Ο αγιασμός δεν Στη σκιά της έλλειψης σχολικών βιβλίων για πρώτη φορά μετά την…

2009: Λεφτά υπάρχουν! 2011: Πετρέλαια υπάρχουν!


Γράφει η  Σοφία Βούλτεψη
Έπρεπε να το περιμένουμε. Και κυρίως έπρεπε να το είχε προβλέψει η αντιπολίτευση. Μετά το «Λεφτά υπάρχουν!» του 2009, θα φτάναμε στο «Πετρέλαια υπάρχουν!» του 2011.

Διήμερο ρεσιτάλ παλινωδιώνΘρίλερ και υποκρισία στη Θεσσαλονίκη: Προστατεύουν τις ΔΕΚΟ με νέο χαράτσι!

Η κυβέρνηση δεν ξέρει τι κάνει και ο πρωθυπουργός δεν ξέρει τι λέει – ίσως και συνειδητά, επιλέγοντας, την

Πρώτη μέρα στο σχολείο, οδηγός επιβίωσης!


O Σεπτέμβριος μπήκε και σήμανε τη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά. Αυτό για πολλούς από εμάς σημαίνει μία νέα αρχή και καινούργιες προκλήσεις. Μία από αυτές είναι για τις νέες μητέρες που θα…. αποχωριστούν τα παιδιά τους για να πάνε στο σχολείο ή στον παιδικό σταθμό.

Μαρία Γραμματική Μπούνδρη Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Στους δύσκολους για την εποχή μας καιρούς ίσως, χωρίς να το έχουμε καταλάβει ,χρειαζόμαστε μια υποστήριξη για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και να μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε μια αρμονική και σωστή  ζωή.
Σε αυτήν την περίπτωση  υπάρχει λύση .!!!!!!

Το απεργιακό δελτίο της ημέρας

Το απεργιακό δελτίο της ημέραςΧωρίς ταξί, εφορίες και τελωνειακούς

Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του


Τραγωδία με θύμα έναν 61χρονο άνδρα

Εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου


Εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία εγγραφών στο Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου, όπου θα λειτουργήσουν οι κάτωθι ειδικότητες:

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το εργόσημο

Ξεκινά η έκδοσή του από τα ΕΛΤΑ

Το ανέκδοτο Βενιζέλου με τους εφοπλιστές


Το ανέκδοτο Βενιζέλου με τους εφοπλιστέςΜόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η δημόσια πρόταση Βενιζέλου στους εφοπλιστές να συνδράμουν στην …

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ ΧΑΡ. ΚΑΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ  ΧΑΡ. ΚΑΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Για την καινούργια σχολική χρονιά που ξεκινάει με όνειρα και ελπίδες, κάτω από δύσκολες συνθήκες, στην κρισιμότερη για την χώρα μας εδώ και πολλές δεκαετίες συγκυρία,

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στους Δήμους Ήλιδας και Πύργου


Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στους Δήμους Ήλιδας και Πύργου
Λόγω εκτέλεσης απαραιτήτων τεχνικών εργασιών από τη ΔΕΗ θα γίνουν σήμερα Δευτέρα διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις κάτωθι περιοχές των Δήμων Ήλιδας και Πύργου.

Στην Ηλεία σήμερα ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Στην Ηλεία σήμερα ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Στην Ηλεία θα βρεθεί σήμερα ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παναγιωτόπουλος, για τον αγιασμό των σχολείων.

43χρονος πιάστηκε στο Σώστι για ναρκωτικά


43χρονος πιάστηκε στο Σώστι για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην περιοχή Σώστι Αμαλιάδας από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 43 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση

Κρέστενα: Βέσπα τράκαρε με . . . γίδα

Κρέστενα: Βέσπα τράκαρε με . . . γίδα

Το είδαμε και αυτό να συμβαίνει στους δρόμους της Ηλείας. Ο οδηγός μιας βέσπα είχε την ατυχία να βρει στο δρόμο του μια κατσίκα.

ilialive grΠύργος: Αιματηρή συμπλοκή Ελλήνων και αλλοδαπών στο κέντρο της πόλης (video HD)

Πύργος: Αιματηρή συμπλοκή Ελλήνων και αλλοδαπών στο κέντρο της πόλης (video HD)

11/09/2011 - 20:52
Ένας Έλληνας τραυματίστηκε πριν από λίγο σε συμπλοκή στο κέντρο της πόλης του Πύργου σε απόσταση εκατό μέτρων από το δικαστικό μέγαρο.

ΔΕΘ: Περικύκλωσαν "νεολαίους" του ΣΥΝ τα ΜΑΤ - Ηλείοι φοιτητές ανάμεσα τους


ΔΕΘ: Περικύκλωσαν Αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει διαδηλωτές μέλη της Νεολαίας Συνασπισμού την ώρα που περιμένουν τα λεωφορεία για να αναχωρήσουν στην Αθήνα.

Πύργος: Κατηγορούνται για κακουργήματα και κυκλοφορούν ελεύθεροι . . .

Σαν σήμερα

Στις 12 Σεπτεμβρίου

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρένα Παγκράτη

Η πρωτη ημερα στο σχολείοΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ