ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι ...Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ...ΣΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ...

 
Η ημέρα του ετήσιου χορού του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας , φθάνει...!!!
 
Μόλις 9 ημέρες απομένουν για την μεγάλη βραδιά .Μια βραδιά γεμάτη κέφι χορό φαγητό και κυρίως διασκέδαση .

Διασκέδαση μέχρι το πρωί ..
 
Τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας εργάζονται πυρετωδώς για να κάνουν την διασκέδαση των μελών πραγματικά υπέροχη και ξεχωριστή ...

Πάρα πολλές είναι

Σίλβα: Πιστέψτε το


Σίλβα: Πιστέψτε το«Μπορούμε λοιπόν να τους περάσουμε» Τουλάχιστον μία ώρα ανέλυσε ο Μάρκο Σίλβα την Άντερλεχτ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «32» του Europa League.

Κατέληξε στη ΜΕΘ Πύργου 59χρονος με γρίπη!


nosokomeio_pirgou1
Νοσηλευόταν με Η1Ν1 τον τελευταίο μήνα - Από την αρχή εμφάνισης του ιού έχουν χάσει τη ζωή τους 124 άτομα

"Χρυσή" χρονιά για το ελαιόλαδο στην Ηλεία


papadopoulos1a
Το τρίπτυχο της επιτυχίας με ποσότητα, ποιότητα, τιμή
Του Γιάννη Σπυρούνη

Αμαλιάδα: Συνελήφθη 25χρονος για κλοπή


ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, κλοπή η οποία είχε συμβεί πριν δυο μέρες, στην Αρχαία Ήλιδα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού για διάπραξη κλοπής.

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ 
-Εκατόν ενενήντα κιλά λάδι που είχε φυλάξει σε ντεπόζιτο χωρητικότητας 120 λίτρων αλλά και τέσσερις τενεκέδες, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στην περιοχή της Ζαχάρως. Η κλοπή, σύμφωνα με

Ηλεία: Αποφασίζουν σήμερα σε Μαραθιά και Κουρτέσι οι αγρότες για το μέλλον των κινητοποιήσεων


mploko25_1a
Αμετακίνητοι οι αγρότες στο μπλόκο Αγ. Γεωργίου - Διήμερο "διάλειμμα" στα άλλα δύο μπλόκα
Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Συννεφιασμένος καιρός με πιθανότητα ασθενών βροχών


ilios_sunnefa
Αυξημένες νεφώσεις θα επικρατήσουν για σήμερα Τετάρτη στην Ηλεία, με πιθανές βροχοπτώσεις κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 8 έως τους 19οC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι από νότιες διευθύνσεις και από το απόγευμα βόρειοι ασθενείς.
Περισσοτερη ηλιοφάνεια περιμένουμε

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και νοτιάδες 8 μποφόρ – Πέφτει η θερμοκρασία

Δεν θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς η θερμοκρασία, ενώ ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα μοιάζει περισσότερο... φθινοπωρινός, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου