ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Γαμήλιο γλέντι σε βενζινάδικο στην Ελλάδα της κρίσης


marriage1Τη στιγμή που η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου εκτοξεύονται στα ύψη, και τα βενζινάδικα χάνουν τους πελάτες τους, οι Έλληνες ιδιοκτήτες προσπαθούν
marriage2marriage3marriage4marriage5marriage6να ανακαλύψουν τρόπους ''ανάκτησης'' της κίνησής τους, θυμίζοντας κάτι από πολυμήχανο Οδυσσέα.

Πελοπόννησος: Ποια στρατόπεδα κλείνουν και ποια όχι

Πελοπόννησος: Ποια στρατόπεδα κλείνουν και ποια όχιΟ υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, κ.Καράμπελας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτη Αργολίδας κ.Ανδριανού σχετικά με τον νέο «χάρτη» των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) ανακοίνωσε ότι στην Πελοπόννησο παραμένουν ως ΚΕΝ του Στρατού Ξηράς η Σπάρτη και η Καλαμάτα.

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής


Και όπως συνηθίζουμε να λέμε θα...κερδίσουμε μία ώρα ύπνο!

Στις 14/1 το λουκέτο στις ΔΟΥ Αμαλιάδας - Ζαχάρως - Λεχαινών


Στις 14/1 το λουκέτο στις ΔΟΥ Αμαλιάδας - Ζαχάρως - ΛεχαινώνΈνα νέο κύμα λουκέτων εφοριών έρχεται από το νέο έτος. Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αναστέλλεται από την 14 Ιανουαρίου 2013 η λειτουργία άλλων 77 Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ) από τις οποίες οι 14 βρίσκονται στο νομό Αττικής.

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα του τριημέρου 27-28-29/10


topiko13
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο και οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

Ένας ήρωας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στον Πύργο

kallinos2Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Εθνικής Δράσης Ηλείας για την επέτειο του ηρωικού «Όχι» των Ελλήνων απέναντι στους κατακτητές την
kallinos128η Οκτωβρίου 1940. Κεντρικό και τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο 97χρονος Συνταγματάρχη ε.α. Θεόδωρος Καλλίνος.

Μήνυμα Δημάρχου Δημήτριου Αρβανίτη για την επέτειο του “ΟΧΙ”



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360 814
2623.0.29285









 
Μήνυμα Δημάρχου Δημήτριου Αρβανίτη για την επέτειο του “ΟΧΙ”

Εργασίες Αποκατάστασης ύδρευσης στον οικισμό Μπρινιά


Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 











Εργασίες Αποκατάστασης ύδρευσης στον οικισμό Μπρινιά

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά


Μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με κατά τόπους έντονες βροχές και ενισχυμένους νότιους ανέμους από το Σάββατο προβλέπει η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Οκτωβρίου

Ηλεία: Αναδιάρθρωση στις αστυνομικές υπηρεσίες - Όλο το σενάριο 6 με 7 τμήματα


ast2.JPGΈξι ή εφτά αστυνομικά τμήματα προβλέπει το σχέδιο της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών για την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Μιας αναδιάρθρωσης που για χρόνια ακουγόταν,
αλλά η κρίση βγάζει τα σχέδια από το συρτάρι για να προχωρήσει η εφαρμογή της, ίσως με πιο αυστηρά πλέον κριτήρια λόγω των οικονομικών θεμάτων.