ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αδ.ΤΣΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



 Νεοχώρι 16 Ιανουαρίου 2016 

Αγαπητοί συχωριανοί γονείς μαθητές φίλοι και φίλες ...
Ως πρόεδρος της ΤΚ κοινότητας Νεοχωρίου ..οφείλω να ενημερώσω όλους εσάς ,σχετικά με το μέγιστο θέμα που δημιουργήθηκε στο χωριό μας το Νεοχώρι Κυλλήνης .. και  αφορά την παραμονή των παιδιών των προσφύγων και πλέον μαθητών στο δημοτικό σχολειό και Γυμνάσιο Νεοχωρίου ...
και επειδή 'εγινε αποχή των μαθητών από το σχολειό την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2016 σας
ενημερώνω λοιπόν 'οτι  :

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ .
Να ευχηθούμε ονομαστικά όπως κάνουμε πάντα σε όλους τους Νιχωρίτες

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ :

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: "Άλωση" του ΣΕΦ! "Πράσινη" πρόκριση, ξύλο στη φυσούνα


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: `Άλωση` του ΣΕΦ! `Πράσινη` πρόκριση, ξύλο στη φυσούνα
ΦΩΤΟ Eurokinissi

- Σερί ήταν και... πάει. Νίκη που ισοδυναμεί με μισό τίτλο πήρε ο Παναθηναϊκός μέσα στο ΣΕΦ
- Ο Ολυμπιακός ήθελε να φτάσει στην 7η σερί νίκη του κόντρα στο “τριφύλλι” αλλά δεν τα κατάφερε
- Οι “πράσινοι” νίκησαν με 77-67 στο Φάληρο και προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπλέλλου Ελλάδας, εκεί όπου τους περιμένει ο Άρης
- Με τη λήξη του ματς, οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν προς τη φυσούνα και έπαιξαν ξύλο με σεκιούριτι και αστυνομία
- Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του Πασκουάλ ο Ρίβερς – Έκπληξη ο Γκάμπριελ

Γηροκομείο Γαστούνης: Η αγάπη κάνει θαύματα


Έναν διαφορετικό απολογισμό έκανε η διευθύντρια του Γηροκομείου Γαστούνης στην χθεσινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο μητροπολίτης Ηλείας κ. κ. Γερμανός.

Στην «κατάψυξη» η Ηλεία – Χαλαζόπτωση «σκέπασε» τη Γαστούνη (PHOTOS)


Παγωμένο παραμένει το θερμόμετρο στην Ηλεία, με τον καιρό να παρουσιάζει νέα επιδείνωση με ισχυρές βροχές.
Χαλαζόπτωση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στον Ηλειακό Κάμπο, ενώ πολλές περιοχές του Δήμου Γαστούνης. «σκεπάστηκαν» από το χαλάζι, χωρίς όμως να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς μηχανήματα του δήμου καθάρισαν το οδόστρωμα όπου χρειαζόταν. Παρόλα αυτά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.
Δείτε φωτογραφίες από την Γαστούνη

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε το Νοσοκομείο Αμαλιάδας – Ξυλοκόπησαν γιατρό


Σε «ρινγκ» μετατράπηκε χθες το μεσημέρι το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, όταν συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρό. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν ενώ το θέμα έληξε λίγο αργότερα στο Α.Τ Αμαλιάδας, χωρίς τελικά να κατατεθούν μηνύσεις, με τον γιατρό – προς τιμήν του –να επιστρέφει στο Νοσοκομείο, το οποίο χθες έκανε εφημερία Νομού.
Τέτοια περιστατικά –

Καιρός: Πού θα χιονίζει την Τρίτη [χάρτες]


Καιρός: Πού θα χιονίζει την Τρίτη [χάρτες]
Χιονοπτώσεις -κατά τόπους πυκνές- περιμένουμε την Τρίτη σε όλα τα ορεινά – ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές, κυρίως της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Δείτε σε χάρτες πού θα χιονίζει την Τρίτη

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Ιανουαρίου

Βίος Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου -Ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας εορτάζει στις 17 Ιανουαρίου

Ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας
Ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας
















Σε κανέναν Άγιο της Εκκλησίας μας δεν έκανε τόσες και τέτοιες άγριες επιθέσεις πειρασμών ο διάβολος, όσες στον Μέγα Αντώνιο. Μεταχειρίστηκε ο δόλιος όλα τα μέσα για να τον γκρεμίσει, άλλα δεν μπόρεσε. Πάμπλουτος αλλά