ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες


Επιβλήθηκε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα

Αντιδρά στην επαναφορά της βάσης του 10 η ΟΛΜΕ


Υποστηρίζει ότι πολλοί υποψήφιοι θα στραφούν σε ΙΕΚ και κολέγια

Παίρνει...σκούπα ο Αλαφούζος - 5 παίκτες στην πόρτα της εξόδου!


Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να βάλει το... μαχαίρι στο κόκκαλο και να προχωρήσει σε απομακρύνσεις ποδοσφαιριστών αλλά και στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επαγγελματικό στρατό ζητούν τώρα οι δανειστές! Νέα περίεργη παρέμβασή τους στην Άμυνα!

 Τελικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας φαίνεται ότι θα διοικούνται πλέον από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την τρόϊκα.

Κλειστό το δημόσιο την Τετάρτη και συγκεντρώσεις στο κέντρο


 Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, εξήγγειλε σήμερα η ηγεσία της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), σε συνέντευξη Τύπου εν όψει της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, η τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση στο Δημόσιο.

ΟΓΑ: Τέλος Δεκεμβρίου το επίδομα για το τρίτο παιδί


Στο τέλος του μηνός θα καταβληθεί από τον ΟΓΑ το επίδομα για το τρίτο παιδί που δεν καταβλήθηκε σήμερα, λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Το βροντερό όχι του Αρείου Πάγου για το χαράτσι δημιουργεί τεράστιο πολιτικό ζήτημα για τον Στουρνάρα - Η ΔΕΗ θα δέχεται την πληρωμή του τέλους

- Η ΔΕΗ έχει ήδη εκδώσει 3 εκατομμύρια λογαριασμούς που περιλαμβάνουν το χαράτσι
- Τις επόμενες περίπου 10 ημέρες θα υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για τον τρόπο πληρωμής του τέλους ακινήτων
- Ήδη η Ένωση Εισαγγελέων προειδοποιεί τη ΔΕΗ με ποινικές ευθύνες εάν δεχθεί τις πληρωμές
- ΓΓ υπουργείου Οικονομικών στο ΣΚΑΙ: "Εάν δεν πληρωθεί το χαράτσι θα πρέπει να βρούμε νέα μέτρα"

Ηλεία: Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί επώνυμων παραγόντων...



Ηλεία: Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί επώνυμων παραγόντων... Το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σε επώνυμους Ηλείους τοπικούς παράγοντες, επιχειρηματίες και κρατικούς υπαλλήλους διατάχθηκε από τις αρμόδιες Αρχές μετά τις σοβαρές καταγγελίες προς τις δικαστικές Αρχές για το ενδεχόμενο διακίνησης μεγάλων χρηματικών ποσών που πιθανόν προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Πληθαίνουν οι άστεγοι και στην Ηλεία


astegosΣτους τρεις βαθμούς μόλις το θερμόμετρο μια βραδιά την περασμένη εβδομάδα σε αρκετές πεδινές περιοχές της  Ηλείας.

Ηλεία: Νέες φόλες σε σκύλους στον Κάμπο




Ηλεία: Νέες φόλες σε σκύλους στον Κάμπο
Νέα κρούσματα δηλητηρίασης κυνηγόσκυλων σημιεώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Ηλειακού Κάμπου, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία αλλά και αγανάκτηση για το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο.

Ηλεία: Πήγε για ψάρεμα στον Καϊάφα και πέθανε!



Ηλεία: Πήγε για ψάρεμα στον Καϊάφα και πέθανε!Τελευταίο ψάρεμα σήμερα (17/12) το πρωί στον Καϊάφα για έναν ηλικιωμένο από το Κάτω Σαμικό, ο οποίος ξεψύχησε κι ενώ ο φίλος του είχε πάει μέσα στη λίμνη για να ανασύρει τα δίχτυα που είχαν ρίξει το προηγούμενο βράδυ.

Βαρθολομιό: Μπήκε σπίτι τους από την μπαλκονόπορτα και τους έβρισε


diarriksispiti«Μεταμεσονύχτιες» επισκέψεις είχε στο σπίτι του ένας κάτοικος στο Βαρθολομιό.

Ολυμπία Οδός": Ποιός Σαμαράς; Οι Τράπεζες θα αποφασίσουν αν το έργο θα φτάσει στον Πύργο ή θα σταματήσει στην Πάτρα


OlympiaOdos2.JPGΛιγότερα κατά 408 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι θα είναι τα έσοδα από τα διόδια στους 4 «παγωμένους» οδικούς άξονες σε βάθος 30ετίας, όσο δηλαδή διαρκούν οι συμβάσεις
παραχώρησης.

Ηλεία: Κατάλληλος καιρός για γεωργικές εργασίες Πέμπτη και Παρασκευή


kairosgagrotesΠροβλήματα δημιούργησαν οι τοπικές, ασθενείς κατά βάση, βροχές των τελευταίων ημερών, στην εκτέλεση των υπαίθριων γεωργικών εργασιών της εποχής στην Ηλεία.

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας



Επιδείνωση του καιρού από αύριο με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση της εβδομάδας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Δεκεμβρίου