ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ -ΑΕΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ 1-4



Μέσα σε βαρύ κλίμα από πλευρά ψυχολογίας από την πρόσφατη απώλεια του προέδρου της ομάδας μας ΑΛΕΚΟΥ Κων ΨΥΧΟΓΙΟΥ η ομάδα του χωριού μας γνώρισε βαριά ήττα μέσα στο γήπεδό μας από τον Αετό Κέντρου .
Μέσα σε έναν όχι ιδιαίτερο βαρύ αλλά λασπώδες αγωνιστικό χώρο και με την μεγάλη φωτογραφία του αείμνηστου προέδρου να δεσπόζει καθώς με την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του  ...Ξεκίνησε το παιχνίδι με

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΖΑΚΑΡΤΑ ΙΔΟΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ


Αύριο 07: 00 πμ σε ζωντανή σύνδεση από ΤΖΑΚΑΡΤΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ παρακολουθήστε το παγκόσμιο πρωτάθλημα <<ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ >>
Πατήστε τον

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΑΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΑ ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ




 














Μεγάλες στιγμές ως Νιχωρίτες ζούμε αυτές τις ημέρες .

Με το ένα «πόδι» στη Βραζιλία η Εθνική μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ             ΚΑΣΤΡΟΥ 

<<Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ>>
 

 ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Ηλεία: Πτώμα 65χρονου άνδρα βρέθηκε στη Βρίνα!


 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com πτώμα που ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 65 ετών βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής κοντά σε ελαιοτριβείο στην περιοχή Πλάκες στον επαρχιακό δρόμο Κρέστενα - Βρίνα.

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης


kliridisΤην τελευταία του πνοή σε ηλικία 95 ετών άφησε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης.

Πύργος: Σοβαρό τροχαίο με δικυκλιστή στη γέφυρα Αλφειού

troxaio1

Σε σύγκρουση μηχανής μεγάλου κυβισμού με φορτηγάκι

Αμαλιάδα: Νεκρός 32χρονος σε απίστευτο δυστύχημα στο Λατίφι (photos & video)

latiffi1
latiffi
latifi2

Προσέκρουσε σε πινακίδες σήμανσης και έπεσε σε χείμαρρο

Ηλεία: Βαθμιαία βελτίωση του καιρού – Αναλυτική πρόγνωση


velt

Έως την Δευτέρα δεν προβλέπονται φαινόμενα

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Νοεμβρίου