ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ta Perastika Mou- Giorgos Tsalikis ft. Master Tempo (Official Video Clip)

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΩΡΑΙΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ....
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ .....ΝΟΗΜΑ!!!!!
ΣΠΑΣΤΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

«Αν πάθει κάτι η μάνα μου θα αυτοκτονήσω...»


«Αν πάθει κάτι η μάνα μου θα αυτοκτονήσω...» 
Πριν από λίγο καιρό η 70χρονη μητέρα του έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Χρίστος δεν μπορούσε να τη βλέπει να υποφέρει...

Προς ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας


Την ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας σχεδιάζει η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας...
 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ¨...Νομάρχης... ρίχνει μπουνιά σε δημοσιογράφο

Στο δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, εκδότη της εφημερίδας «Νέα Πνοή» των Μεγάρων επιτέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες... 

Έχει δίκιο ο Βαλβέρδε που άφησε τον Φέτφα στον πάγκο;

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/10/16/224313.jpg?w=400&f=bicubicΜε το που ανακοινώθηκε η σύνθεση του
Ολυμπιακού «άναψε» η συζήτηση για τη μη συμμετοχή του Γιάννη Φετφατζίδη... 

VIDEO: Πήγε στο γήπεδο με... αλεξίπτωτο!

VIDEO: Πήγε στο γήπεδο με... αλεξίπτωτο!

 
αλεξίπτωτο,γήπεδο,aleksiptoto,gipedo
Τον πιο εντυπωσιακό τρόπο βρήκε ένας τύπος για να πάει στο γήπεδο, αφού έκανε την εμφάνιση του με αλεξίπτωτο!
Οι θεατές όπως ήταν αναμενόμενο, δεν σταμάτησαν να τον ζητωκραυγάζουν καθόλου, καθώς φαίνεται να τους άρεσε αυτή η έκπληξη! Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε…

24ωρο

Σύλληψη 59χρονης για εκβιασμό

Συνελήφθη στο Ξυλόκαστρο, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας Κορίνθου, μία 59χρονη γυναίκα, η οποία... 

Λακωνία: Ακόμα ένας οδηγός μηχανής σκοτώθηκε στην άσφαλτο...

Το δυστύχημα έγινε στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης - Γυθείου...
Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 72χρονος με κατεύθυνση προς Σπάρτη, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία ο 41χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και να τραυματιστεί ελαφρά η 34χρονη συνεπιβάτης του.

24ωρο

Δίαιτα: Τα μυστικά της εγγυημένης ...αποτυχίας!

Δίαιτα: Τα μυστικά της εγγυημένης αποτυχίας!Oι εννιά στους δέκα που προσπαθούν να αδυνατίσουν αποτυγχάνουν παταγωδώς, διότι, ακόμα κι αν στην αρχή χάσουν κάποια κιλά, μόλις σταματήσουν τη δίαιτα, τα ξαναπαίρνουν αργά ή γρήγορα.
 

Σοκαριστικό βίντεο που ξεσκεπάζει τους Σκοπιανούς και τα ψεύδη τους

Ομολογία Σοκ από τον πρώην πρωθυπουργό της FYROM, Γκεοργκιέφσκι: ...

τολμούσε να δηλώσει απόγονος του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ σήμερα όποιος τολμάει να ισχυριστεί το... αντίθετο αποκτάει την στάμπα του Προδότη!! 



24ωρο
"ο Goce Delchev και ο Dame Gruev έδιναν θανατικές καταδίκες σε όποιον τολμούσε να πει ότι το αίμα του Μ. Αλέξανδρου κυλούσε στις φλέβες του"

Πριν περίπου 100 χρόνια, οι ΨευτοΜακεδόνες "Ήρωες" των σημερινών Σκοπιανών εκτελούσαν ως προδότη όποιον ...
τολμούσε να δηλώσει απόγονος του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ σήμερα όποιος τολμάει να ισχυριστεί το... αντίθετο αποκτάει την στάμπα του Προδότη!! 

Ντοκουμέντο φωτιά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Αποκαλύψεις


Ντοκουμέντο φωτιά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η... 

Πολιτικό θρίλερ η περιφέρεια Αττικής


Πολιτικό θρίλερ η περιφέρεια ΑττικήςΕνα πολιτικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη στα εκλογομαγειρεία των κομμάτων, με πρωταγωνιστές τους υποψήφιους περιφερειάρχες Αττικής Γιάννη Σγουρό, Γιάννη Δημαρά και Βασίλη Κικίλια.


Πρόκειται για μια αμιγώς πολιτική μάχη και σύμφωνα με πολλά κομματικά στελέχη, αποτελεί μια πολύ δυνατή σφυγμομέτρηση της δυναμικής των κομμάτων μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2009.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειξαν υψηλό ποσοστό για τον πράσινο «αντάρτη» Γιάννη Δημαρά, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός όχι μόνον στο «στρατόπεδο» του υποψηφίου της Ν.Δ. Βασίλη Κικίλια, αλλά και σε εκείνο του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρού.


Τα επιτελεία διαπίστωσαν ότι αν ο κ. Δημαράς ξεπεράσει στον πρώτο γύρο τον εκλεκτό της Ν.Δ., είναι εξαιρετικά πιθανό να κερδίσει στον β’ γύρο και τον κ. Σγουρό και αυτό γιατί θα συγκεντρώσει όλες τις «αντιμνημονιακές» ψήφους της Ν.Δ. και της Αριστεράς.

Ολες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον κ. Σγουρό να προηγείται, αλλά να ακολουθείται σε απόσταση αναπνοής πότε από τον κ. Δημαρά και πότε από τον κ. Κικίλια, το επικοινωνιακό επιτελείο του οποίου σε κάποια σημεία χωλαίνει.


Τα δημοσκοπικά στοιχεία είναι επισφαλή και αυτό γιατί είναι μεγάλο το ποσοστό όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι ή αδιάφοροι: ξεκινάει από 30% και φτάνει το 40% (!). Επιπλέον είναι πρωτόγνωρο το γεγονός ότι τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής διεκδικούν αυτή τη φορά εννέα υποψήφιοι.

Οπως σημειώνουν οι δημοσκόποι, «αν τελικώς προκύψει “ρεύμα” υπέρ ενός τρίτου υποψηφίου, είναι προφανές πως αυτό θα συγκροτηθεί σχεδόν αποκλειστικά από τους αναποφάσιστους των δύο κομμάτων εξουσίας και όχι από τους ψηφοφόρους των μικρότερων κομμάτων, καθώς οι τελευταίοι υπερ-εκπροσωπούνται».

Στην περιφέρεια Αττικής για να περάσει κάποιος υποψήφιος στον δεύτερο γύρο σε αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει απαραιτήτως να συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 20%. Δηλαδή τον Γ. Δημαρά πρέπει να ψηφίσουν περίπου 400.000 ψηφοφόροι, προερχόμενοι προφανώς από το ΠΑΣΟΚ.


 Για να πετύχει ο κ. Δημαράς ποσοστό 21% η δύναμη του ΠΑΣΟΚ πρέπει να υποχωρήσει στο 27% (από 40,25% που ήταν στις εθνικές εκλογές) και αντιστοίχως η Ν.Δ. να υποχωρήσει στο 20% (από 28%). Ποσοστά μάλλον απίθανα, αλλά αν συμβούν, θα σηματοδοτούν και άλλου είδους πολιτικές εξελίξεις.

Σε παραπολιτικούς κύκλους κυκλοφορεί ως... αστείο το εξής: ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο τον «γαλάζιο» υποψήφιο, τον Βασίλη Κικίλια, ώστε να περάσει στον επαναληπτικό γύρο αντί του Γιάννη Δημαρά, θεωρώντας έτσι ότι εξασφαλίζουν τη νίκη του Γιάννη Σγουρού.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Τρίτη ο επίσης υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσε: «Στην απίθανη περίπτωση που δεν θα είμαστε στον β’ γύρο, θα αφήσουμε τους πολίτες να κρίνουν ποιον θα ψηφίσουν, αν και βεβαίως εμείς θα τους κατευθύνουμε σε εκείνες τις επιλογές που θα δείχνουν την κατεύθυνση της Αριστεράς και του σοσιαλιστικού χώρου».

 Η δήλωση αυτή είναι έμμεση στήριξη στον κ. Δημαρά.

ΤΕΛΙΚΑ: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-0, Ξάνθη-ΟΣΦΠ 0-3 - Δείτε τα βιντεο με τα γκολ .....Ο Εργοτέλης άλωσε τη Νέα Σμύρνη



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxV4buKSSOyWG0E1z5iA2RwJ5Qu6irCgeaCtxhLPcX1uRmF0y2Lt1kKF5NAjPeSTFlH12Iop594_1_kvLAz___Yb6_L8SWGZVMLOZmeOQt4eNpA3vZWhi-mOwI_ox4PDSLDH_iD7jFnw/s1600/superleague1.jpg Με το γκολ του Βύντρα ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός με τα γκολ των Ριέρα, Τοροσίδη και Φετφατζίδη πέρασε εύκολα από τα Πηγάδια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:3χρονος γίγαντας...


Το 3χρονο αγοράκι που θα δείτε είναι τόσο υπέρβαρο που ορισμένοι βρεφικοί σταθμοί του απαγόρευσαν να πάει καθώς θεωρήθηκε... “δημόσιος κίνδυνος” για τα άλλα παιδιά.

Πληρώνονται 1.500 Αγροφύλακες χωρίς να δουλεύουν...

Eν μέσω οικονομικής κρίσης 1.500 αγροφύλακες συνεχίζουν να πληρώνονται χωρίς να …
Από το Μάρτιο του 2010 η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης είχαν ανακοινώσει ότι «θα γινόταν μετάταξη του προσωπικού της Αγροφυλακής στα δασαρχεία», κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει.

Στις 4 Μαρτίου 2010 η υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης δήλωναν σε συνέντευξη τύπου: «….η μετάταξη του προσωπικού της Αγροφυλακής στα δασαρχεία, ώστε να ενισχυθεί η φύλαξη των δασών...»

Άγριο φονικό για τα μάτια μιας γυναίκας

Για... Σικάγο μιλούν οι κάτοικοι της Λαμίας και αυτόπτες μάρτυρες, μετά από άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε σε ουζερί της Λαμίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους...

Ταυτόχρονα, οι άλλοι δύο με σιδερογροθιές χτυπούσαν τους άλλους δύο της παρέας, ενώ ο τρίτος με το μαχαίρι προσπαθούσε να μαχαιρώσει και έναν 28χρονο από την παρέα, ο οποίος όμως πρόλαβε να αρπάξει μια καρέκλα και να προστατευτεί από το δολοφόνο.

Ο τρίτος της παρέας πρόλαβε να φύγει, ελαφρά τραυματισμένος, ενώ οι τρεις δράστες, ψύχραιμοι και σαν να μην συνέβη τίποτα, βγήκαν από το μαγαζί και έφυγαν πεζοί.

Γέμισαν τη Λαμία με πλαστά 50ευρα...

Δύο γυναίκες βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας και ανακρίνονται για τα πολλά πλαστά 50ευρα που βρέθηκαν στην κατοχή τους...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ...ΡΕΖΙΛΙ!!!!!το αστυνομικό δελτίο από την Ηλεία, που αναδεικνύεται σε πρωταθλήτρια των ασυνήθιστων κλοπών! !!!!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει καθημερινά το αστυνομικό δελτίο από την Ηλεία, που αναδεικνύεται σε…

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ.....


Giannis Katrinis Στην προεκλογική απλώστρα βλέπει κανείς... από κατάλευκα πουκάμισα μέχρι και λεκιασμένα βρακιά! Άλλο να πλένεις και ν' απλώνεις κι άλλο να ξέρεις να ...ξαπλώνεις!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
=0-1
H ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥΜΑΣ  Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ 
ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ  ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ
ΠΕΤΥΧΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ  ΜΕ ΣΚΟΡ 0-1 (89΄ ΚΑΛΟΥΤΑΣ ) ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ 
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ

Αρχιζει το ματς! λΛ. κηλαιδονης

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ.....

NewsIt.gr: ''Έφυγε'' ο Γιάννης Δαλιανίδης

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 87 ΕΤΩΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ

«Αν τον έβρισκα θα τον πάταγα»!

«Αν τον έβρισκα θα τον πάταγα»! 
Για άλλη μια φορά ο Νίκος Αλέφαντος «έδωσε ρέστα»! Μιλώντας στην εκπομπή του Άρη Γάτα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ είχε κάτι να πει για όλους και για όλα. Όσο για τον Δούρο; Αν τον «πετύχει» με το αυτοκίνητο... θα άφηνε το πόδι από το φρένο!

Γι' αυτό δεν έχει λουλουδούδες στο Dubai



To Gramma Antonis Drempelas feat. Cozmo 2010

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;


 Ο κομματισμός τελικά δεν πρόκειται να αφήσει ανεπηρέαστες τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ιδιαίτερα σε μικρές κοινωνίες, οι «βαμμένοι» κομματικοί που ανακατεύονται και με την αυτοδιοίκηση δεν «καταπίνουν» εύκολα τις...

Τ' αστέρια δεν είναι παντοτινά!

Τ' αστέρια δεν είναι παντοτινά! 
Σε 3,7 δισ. χρόνια έρχεται το τέλος του σύμπαντος
Το σύμπαν και όλα όσα περιέχει μπορεί να γνωρίσει ένα τέλος ύστερα από 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με Αμερικανούς και Ιάπωνες αστροφυσικούς που αμφισβητούν τη θεωρία την οποία αποδέχεται η πλειοψηφία των κοσμολόγων για μία αέναη επέκταση του χωροχρόνου

12χρονο κοριτσάκι ξεψύχησε στην άσφαλτο

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 12 το μεσημέρι ένα 12χρονο κοριτσάκι στην εθνική οδό και συγκεκριμένα στο 217 χιλ. στο ρεύμα προς Λαμία.

Προκαταβολές για το «πράσινο σκουλήκι»;

Η Κυβέρνηση αναλαμβάνει τη δέσμευση για κάλυψη του συνόλου της ζημιάς από το «πράσινο σκουλήκι» στη βαμβακοκαλλιέργεια μέχρι το τέλος Ιουλίου, ακόμη και με προκαταβολές αν μέχρι τότε δεν υπάρχει η τελική έγκριση, δηλώνει...

Η ελληνική Βουλή βράβευσε τη Νανά Μούσχουρη

Μια διεθνή Ελληνίδα, τη Νάνα Μούσχουρη, βράβευσε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, για την προσφορά της στον ελληνικό πολιτισμό μέσα από τη μουσική, τη μακρά και επιτυχημένη διεθνή καριέρα της, αλλά και την προβολή της Ελλάδας στην οικουμένη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Καταστροφές στη Σάμο

Πολλά προβλήματα δημιούργησε η χθεσινή -ξαφνική- νεροποντή στη Σάμο. Η παρατεταμένη βροχή δημιούργησε χείμαρρους που στο πέρασμά τους προξένησαν, στην περιοχή Ροδίτσες, ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα.

Κεντρικοί δρόμοι ήταν για αρκετή ώρα απροσπέλαστοι, ενώ λόγω έργων που γίνονται για τη δημιουργία συστήματος βιολογικού καθαρισμού στον δρόμο προς το γήπεδο της Σάμου, χώματα και μπάζα παρασύρθηκαν από το νερό και μπήκαν σε καταστήματα.

Όλη την ημέρα συνεργεία του δήμου έχουν αναλάβει να καθαρίσουν τους δρόμους και να βοηθήσουν τους πολίτες.
newsbeast

Περίπτερα και καπνοπωλεία κατεβάζουν ρολά για τρεις ημέρες

Με τριήμερο «κατέβασμα των ρολών», συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών και απεργία πείνας από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας τους, απαντούν οι περιπτερούχοι και οι καπνοπώλες της χώρας, στη μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση........

«Εγώ ούτε ρεζέρβα γίνομαι, ούτε ουρά»!


Τρέχουν να… μπαλώσουν «τρύπες» στους συνδυασμούς οι υποψήφιοι δήμαρχοι, μια μέρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την κατάθεση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο. Σε κάποιες περιπτώσεις οι χειρισμοί της τελευταίας ώρας γύρισαν «μπούμερανγκ» προς τους...

Έκτακτο Δελτίο Καιρού σε ισχύ

Σχέδιο - αστραπή, ανακρούω, 
αντίληψη, επιχείρηση, 
επιχείρηση, μεταφορά. 
fotosearch - αναζήτηση 
κλιπαρτ ζωγραφιάς 
και εικόνας
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το έκτακτο, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το βράδυ της Κυριακής με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές & καταιγίδες.

Πυρκαγιά στο μαιευτήριο Μητέρα

Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβέστες τη φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο του μαιευτηρίου Μητέρα λίγο πριν τις 10 και μισή. Δεν κινδυνεύουν ασθενείς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ωστόσο εκκενώθηκαν κάποιοι χώροι λόγω του καπνού

Το BBC στις ανασκαφές στα Τρίκαλα!

Το μυθικό Ελντοράντο ενός 65χρονου Ελληνοαυστραλού βρίσκεται κοντά σε ένα χωριό στα Τρίκαλα, όπου εικάζει ότι βρίσκεται θαμμένος ο αμύθητος θησαυρός του Αλή Πασά Τεπελενλή, σε βάθος 35 μέτρων.

Νίκος Παπανδρέου: Ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη

Νίκος Παπανδρέου: Ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του Μίκη ΘεοδωράκηΟ αδελφός του πρωθυπουργού και επιτυχημένος συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου ετοιμάζει ταινία με τη ζωή του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη.

Στη μαύρη αγορά πινακίδες κυκλοφορίας

Ιδιοκτήτες νέων αυτοκινήτων δίνουν μίζα εως χίλια ευρώ σε ''επιτήδειους'' του υπουργείου Μεταφορών για να αποκτήσουν πινακίδα με τα νούμερα που επιθυμούν.
 

Απατεώνας έβγαζε ανακοινώσεις ως Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου!

''Ενημέρωνε'' μέσω e-mail και twitter για συναντήσεις της υπουργού με τούρκους αξιωματούχους ενόψει της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα.

Η γη σε 3D διαστάσεις


powered by Agones.gr (livescore)
Καταγράφουν την της γης με κάθε λεπτομέρεια δύο δορυφόροι σε τροχιά, προκειμένου να την αποτυπώσουν σε τρεις διαστάσεις

Ένα "σούπερ μάτι" να μας φυλάει απέκτησε η ΕΛΑΣ

 
Στην υπερσύγχρονη φαρέτρα της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής, μετά τους δίδυμους σούπερ κοριούς, αναμένεται να προστεθεί στις αρχές του νέου έτους και το σούπερ μάτι.

Κλείνει το Ρίο – Αντίρριο

http://www.newsbomb.gr/images/sized/images/sized/articles/rio_antirrio-425x288.jpg
Κινητοποίηση στα διόδια της γέφυρας στο Ρίο – Αντίρριο
διοργανώνεται αύριο στις 11:00 από επιτροπές πολιτών που διαμαρτύρονται για τις υψηλές τιμές διέλευσης. Στόχος είναι να γίνει ευρύτερα γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής με το υψηλό αντίτιμο που καλούνται να καταβάλλουν για να περάσουν από την Πελοπόννησο στην Στερεά Ελλάδα ή το ανάποδο. Στο πλαίσιο αυτό και για λίγα λεπτά η γέφυρα θα κλείσει.
Η «Πρωτοβουλία Πολιτών Δυτικής Ελλάδας για μια Γέφυρα που Ενώνει» και οι «Επιτροπές Ακρίβεια STOP»

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση συνδυασμών


ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση συνδυασμών
Αύριο τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία για την κατάθεση στο Πρωτοδικείο των συνδυασμών με τους υποψήφιους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Για το λόγο αυτό το Πρωτοδικείο...

Απόπειρα αυτοκτονίας

Απόπειρα αυτοκτονίας
Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να θέσει ένας 40χρονος στην περιοχή της Κουρούτας. Ο απελπισμένος άντρας βρέθηκε από τη μητέρα του στο κρεβάτι της εξοχικής κατοικίας του, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι 12 πόντων στην κοιλιά του, το βράδυ της Πέμπτης. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ILIANET

Οι αστυνομικοί προτείνουν λύσεις


Πραγματοποιήθηκε χθες στο συνεδριακό κέντρο της Νομαρχίας Ηλείας, το Περιφερειακό Συμβούλιο των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Ελλάδας. Εργασιακά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος...

Πλημμύρισαν το Βαρθολομιό, η Μυρσίνη, το Νιοχώρι και το Καρδιακαύτι

<>
  Από τη σφοδρή βροχόπτωση που σημειώθηκε προχθες Πεμπτη στις 2.30 το πρωί στον Ηλειακό Κάμπο, πλημμύρισαν το Βαρθολομιό, η Μυρσίνη, το Νιοχώρι και το Καρδιακαύτι. Σε 20’ έπεσαν 81 χιλ. βροχής και μαζί με τη χαλαζόπτωση κατέστρεψαν 500 στρ. πατάτας, οπωροκηπευτικών, υπαίθριων καλλιεργειών, καθώς και θερμοκήπια. Επίσης πλημμύρισαν καταστήματα στο Βαρθολομιό

Όχι και το Playstation ρε παιδιά…

Τελικά οι κλέφτες που κυκλοφορούν τελευταία στην Ηλεία δεν έχουν όρια, δεν είναι επιλεκτικοί και τελευταίως αποδεικνύονται πολύ τυχεροί…

Σκότωναν αφγανούς «για πλάκα»

Βαριές κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης αντιμετωπίζει ο πρώτος από τους δώδεκα στρατιώτες που κατηγορούνται για τη δολοφονία τριών αφγανών αμάχων.

Η επιδημία ΙΛΑΡΑΣ στη Βουλγαρία πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας

Καμπανάκι για αύξηση κρουσμάτων ιλαράς  Σε επιφυλακή παραμένουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, καθώς από την αρχή του χρόνου καταγράφονται αυξημένα κρούσματα ιλαράς στην Ελλάδα. Από τα τέλη Ιανουαρίου 2010 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2010 έχουν δηλωθεί συνολικά 148 κρούσματα ιλαράς, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Ένας αριθμός μιλά με την καρδιά σου»

«Μη σηκώνεις μόνος σου το βάρος. Σήκωσε το ακουστικό σου. Η κλήση είναι δωρεάν από σταθερό, ή κινητό». Το μήνυμα είναι σαφές και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και τους εφήβους μέχρι 18 ετών που νοιώθουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο και αναζητούν κάποιον, που θα μπορούσε να τους ακούσει και να τους βοηθήσει.

Ο τηλεφωνικός αριθμός είναι εύκολος, το 116 111, και από την άλλη μεριά του τηλεφώνου, απαντά ένας από τους δέκα ειδικούς της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ).

Είναι η «Ευρωπαϊκή Γραμμή Στήριξης Παιδιών και Εφήβων», που απαντά με τον ίδιο αριθμό σε 14 χώρες της ΕΕ με στόχο να προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη στους νέους. Εδώ και εννέα μήνες λειτουργεί και στην Ελλάδα μέσω της ΕΨΥΠΕ.

«Ένας αριθμός μιλά με την καρδιά σου», είναι ο τίτλος του φυλλαδίου ενημέρωσης, που εξέδωσε η ΕΨΥΠΕ καλώντας τους νέους να ανοίξουν την καρδιά τους για ό,τι σκιάζει τη ζωή τους.

«Για εμάς όλα τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, είναι το ίδιο σημαντικά. Μη διστάσεις, λοιπόν, να τηλεφωνήσεις αν έχεις ανησυχίες για το μέλλον σου, αν βρίσκεις δυσκολίες στη σχέση με τους γονείς, ή τους φίλους σου, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στην οικογένεια, όπως χωρισμός γονιών ή θάνατος αγαπημένου προσώπου, ή απλά νοιώθεις φοβισμένος». Με αυτά τα λόγια οι ειδικοί του συμβουλευτικού τηλεφωνικού κέντρου καλούν τα παιδιά και τους εφήβουν να μη σηκώνουν μόνοι τους το βάρος.

«Μπορούμε να σε ακούσουμε. Ξέρουμε να σε βοηθήσουμε. Αν θέλεις τηλεφώνησε ανώνυμα. Για κάθε κλήση τηρούμε απόλυτη εχεμύθεια. Με ένα τηλεφώνημα έχεις δίπλα σου ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ανθρώπους, που μπορούν να καταλάβουν καλύτερα από τον καθένα πώς νοιώθεις και γνωρίζουν πώς να σε καθοδηγήσουν προς τις καλύτερες δυνατές λύσεις».

Το 116 111 λειτουργεί από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή από τις 14:30 έως τις 20:30 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ..

Στους εννέα μήνες της λειτουργίες του απαντήθηκαν συνολικά 1.608 κλήσεις σε σύνολο περίπου διπλάσιων, που αποθαρρύνθηκαν από την αναμονή.

Τα προβλήματα ψυχικής υγείας αποτελούν τον κυρίαρχο λόγο για τον οποίο καλούν οι έφηβοι (42%). Ακολουθούν με μικρότερα ποσοστά οι κλήσεις εφήβων, που αφορούν τις σχέσεις τους με γονείς και συνομηλίκους, ενώ μικρό, αλλά σημαντικό, είναι το ποσοστό των εφήβων, που καλούν για θέματα, τα οποία αφορούν τη σεξουαλικότητα τους (5%). Αλλα αιτήματα αφορούν την κακοποίηση, σωματική ή σεξουαλική, σε ποσοστό 4%, το διαζύγιο γονέων σε ποσοστό 3%, τις μαθησιακές δυσκολίες σε ποσοστό 3% αλλά και τον εκφοβισμό, που αναφέρεται ως κύριο αίτημα, σε ποσοστό 2%.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των καλούντων (87%) ήταν έφηβοι (12-18 ετών), ενώ 11% παιδιά (6-12 ετών).

Έχει παρατηρηθεί ότι οι έφηβοι που καλούν συχνότερα στη γραμμή κυμαίνονται κυρίως από 15 έως 18 ετών με ποσοστό 57%. Το 53% ήταν κορίτσια. Το 39% ήταν από την Αθήνα.

«Όταν ξεκίνησε η Γραμμή 116 111, γνωρίζαμε ότι θα ανταποκρινόμασταν στην ανάγκη κάποιων παιδιών και εφήβων. Νομίζω ότι κανείς μας δεν είχε πραγματικά καταλάβει ότι αυτή η ανάγκη για επικοινωνία, υποστήριξη, προστασία, ενημέρωση και κατανόηση θα ήταν τόσο άμεση και μεγάλη», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, υπεύθυνη της Συμβουλευτικής Τηλεφωνικής Υπηρεσίας της ΕΨΥΠΕ, Εύη Αθανασιαδου.

«Η εμπειρία μας μέχρι τώρα δείχνει ότι πολλά παιδιά και έφηβοι που έχουν ανάγκη για άμεση ψυχιατρική ή ψυχολογική υποστήριξη δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες, είτε λόγω ανυπαρξίας, είτε εξαιτίας ενός κοινωνικού στίγματος, που αποτρέπει τους ίδιους και τις οικογένειές τους να πάρουν βοήθεια», πρόσθεσε η ίδια επισημαίνοντας ότι το 116 111 σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργεί διπλά.

Από τη μία ακούει, κατανοεί και υποστηρίζει, από την άλλη ενημερώνει για τις αναγκαίες παρεμβάσεις έτσι ώστε τα παιδιά και οι έφηβοι, όσο μακριά και αν βρίσκονται, να γνωρίζουν ότι μπορούν να λάβουν βοήθεια και να μην απομονώνονται.


newsbeast

Άμεση ενεργοποίηση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

Έντονη ανησυχία και ανασφάλεια διακατέχει τους εμπόρους και τις επιχειρήσεις μετά την δραστική περικοπή έως και 50% στα κονδύλια που θα δοθούν από το Ε.Σ.Π.Α. για τα προγράμματα για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Η πρόγνωση του καιρού

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στις βορειότερες περιοχές.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες.
newsbeast

Οχτώ βαλίτσες με κοσμήματα έκαναν φτερά