ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Υγιεινός περίπατος για Ολυμπιακό


«Σκόρπισε» 4-0 τη Ξάνθη με χατ-τρικ από τον Μήτρογλου

Πικρή ήττα για την Εθνική

Δύσκολη η πρόκριση στην οκτάδα

Ηλεία: Ξεκινά η 79η Ιππική Έκθεση Aνδραβίδας! (VIDEO)


Ρεπορτάζ :Σάββατο 14/9/13
Με την παρουσίαση των ίππων ενώπιον της Ελλανοδίκου Επιτροπής και την επιλογής των καλύτερων, ξεκινά σήμερα το πρωί στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας η μεγάλη γιορτή των αλόγων, η 79η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!

Ανδραβίδα: Αγώνας δρόμου για την Ιππική ΈΚθεση λόγω . . . κλοπής!


ippiki.JPGΚανονικά η διοργάνωση παρά το "καρδιοχτύπι" των υπευθύνων

Αποχή στις 17 και 18 Σεπτέμβρη αποφάσισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας


dikastiriaΚλειστά και τα Δικαστήρια
Την απόφαση να απέχουν από τα καθήκοντα τους, στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα τεθεί προς ψήφιση ο νέος Κώδικας Δικηγόρων, έλαβε και ο

Το παράνομο ζευγαράκι και τα χασίσια στο Κάστρο


zeugari1Η ρομαντζάδα "έκαψε" τους διακινητές

Πύργος: Παραλίγο τραγωδία με 7χρονο στην παραλία της Σπιάτζας!


 
 *Φωτό αρχείου
Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία στης Σπιάτζας.

Άνοιξε για τα καλά ο χορός του "Καλλικράτη" - Αίτημα να ξαναγίνει η Αρχαία Ολυμπία αυτόνομος δήμος!


AgoraOlympiasΜετά τη Θεισόα και το Μάτεσι, οι πολίτες στην Ολυμπία με επιστολή τους επαναφέρουν το αίτημα της "ανεξαρτητοποίησης" και ζητούν τοπικό δημοψήφισμα

Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή;


Τη νύχτα στα δυτικά αναμένονται τοπικές βροχές.Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Σεπτεμβρίου