ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ play off


AEKPAOK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ PLAY OFF (20:00) θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Αποθεώθηκε ο Ολυμπιακός (photos)


Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» έφτασε την Τετάρτη λίγο μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) στην Μελβούρνη και αποθεώθηκε από εκατοντάδες Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Financial Times: Μήπως τελικά οι Έλληνες γελάσουν τελευταίοι;

Financial Times: Μήπως τελικά οι Έλληνες γελάσουν τελευταίοι;Οι Financial Times, παραθέτοντας παραδείγματα χωρών που χρεοκόπησαν, αποκαλύπτουν πως η χρεοκοπία μπορεί να μην καταλήξει σε καταστροφή για την Ελλάδα αλλά παράδειγμα επιτυχούς ανάκαμψης!
Διαβάστε όλο το άρθρο.

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ...

Ο σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι  ενημερώνει τους φίλους του ότι,

Επιστρέφει στη ΝΔ η Ντόρα! - Κοντά κι ο Καρατζαφέρης!



Επιστρέφει στη ΝΔ η Ντόρα! - Κοντά κι ο Καρατζαφέρης!Έκλεισε η επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία, αφού σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στη ΝΔ και να ενταχθεί ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, στις λίστες της Συγγρού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ play off


AtromitosPanathinaikos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:45) θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Και νεκρούς ανασταίνουν υπουργεία και πετρέλαια!


16/05/2012
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία: Το αδιέξοδο που προκλήθηκε μετά το μήνυμα του εκλογικού αποτελέσματος, θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε νέα εκλογική αναμέτρηση.

Το παράπονο ενός φοβισμένου πολίτη..



Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Κυλλήνης  καθε 5-6 ημέρες γίνεται κι απο μια ληστεία.

Αμαλιάδα: Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 12η Ανθοκομική Έκθεση

anthokomiki.JPGΞεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη, η 12η Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας. Από το μεσημέρι της Τετάρτης έως τις

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ..

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ....

Πλέι οφ:Η προτελευταία…στροφή που μπορεί να βγάλει και νικητή!


Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. Συνδυασμός αποτελεσμάτων μπορεί να οριστικοποιήσει από τώρα την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλιώς θα δοθεί… παράταση στην αγωνία.

Πύργος: Η απόπειρα απαγωγής του δίχρονου βρέφους στη ΝΕΤ (video)


apagogi
apagogi4
Τα όσα βίωσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο του Πύργου, σε μια απόπειρα απαγωγής του δίχρονου βρέφους της, ανέφερε στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της ΝΕΤ
και στο συνάδελφο δημοσιογράφο,

Δύο τροχαία σε Καλλίκωμο και Σπιάντζα με τυχερούς οδηγούς

Troxaio15_2Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο οδηγοί το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης, όταν σε ισάριθμα τροχαία ατυχήματα, δεν υπέστησαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών – Κάλπη με ρίσκα και απειλές

- Ποια κόμματα φαίνεται να ανεβάζουν ποσοστά και ποια χάνουν δυνάμεις
- Στις 13:00 η απόφαση για την υπηρεσιακή κυβέρνηση
- Μηνύματα και απειλές από την Ευρώπη

Πύργος: Εξαπάτησαν 84χρονο - Του πήραν 5.000 ευρώ

exapatisiΤα χρήματα που είχε αφήσει όπως είπε στους αστυνομικούς, πάνω σε μια καρέκλα στο δωμάτιο του, αποτέλεσαν εύκολο στόχο για το δίδυμο των επιτήδειων που χτύπησαν

Κυλλήνη: Παραλίγο να σκοτώσουν ξενοδόχο σε αιματηρή απόπειρα ληστείας

listeia2Αντιμέτωπος με δύο ληστές βρέθηκε ο 56χρονος ιδιοκτήτης γνωστού ξενοδοχείου στην περιοχή ανάμεσα στην Κυλλήνη και το Κάστρο, τα ξημερώματα της Τετάρτης λίγο μετά τη μία. Οι δράστες
δεν δίστασαν να πυροβολήσουν δύο φορές όταν το θύμα τους αντιστάθηκε, τραυματίζοντάς τον – ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Μαΐου

Καλημέρα ...