ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ηλεία: Απειλές κατά της ζωής του στον Μάκη Νοδάρο


nodarosΑπειλές κατά της ζωής του δέχθηκε σήμερα στις 2.25 το μεσημέρι ο δημοσιογράφος του HOT DOC και μέλος της ΕΣΗΕΑ Μάκης Νοδάρος, για την υπόθεση εργολάβου
και μεταφορέα απορριμμάτων, ο οποίος συνελήφθη προχθές από την αστυνομία και τις δασικές Αρχές, για την παράνομη μεταφορά και ταφή σκουπιδιών από την Καλαμάτα στο προστατευόμενo (περιοχή Natura) και μοναδικό σε ομορφιά δρυοδάσος της Φολόης, στην ορεινή Ηλεία.

Σιδηροδρομική τραγωδία στοι Παρίσι: 6 νεκροί και 30 τραυματίες


Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 30 τραυματίστηκαν σοβαρά, σε σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή περίπου 40 χιλιόμετρα νότια του Παρισιού.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ


Την περασμένη Κυριακή 7/7/13 διεξείχθει  στις παιδικές κατασκηνώσεις Green Camp  αγώνας τοξοβολίας γεωγραφικού διαμερίσματος Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων .

Οικοδόμημα πάνω στην άμμο

Η παιδεία είναι ένας από τους τομείς που χρήζει ριζικών μεταρρυθμίσεων και απαιτεί μακροχρόνιο, διακομματικό και ενιαίο σχεδιασμό σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Τα αποτελέσματα από μια τέτοια μεταρρύθμιση θα είναι μακροπρόθεσμα και όχι άμεσα αντιληπτά.
Άρθρο :Αριστείδη Γιαννόπουλου
Η κοινωνία και οι θεσμοί της, με προεξέχον το εκπαιδευτικό σύστημα, εκπαιδεύει παιδιά που φοβούνται να κάνουν λάθη, παιδιά που δεν ονειρεύονται και δεν έχουν όραμα. Έχουμε δομήσει ένα σύστημα που ωθεί τα παιδιά να επιλέγουν σπουδές με το κριτήριο της επαγγελματικής αποκατάστασης ή με το κριτήριο της πλήρους αξιοποίησης των μορίων που συγκέντρωσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Διημερίδα με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Ο.Τ.Α.






Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                     Γραφείο Τυπου  


Δελτίο Τύπου


Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης



Στην έδρα του Δήμου, στα Λεχαινά, χτυπά -την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013- η «καρδιά» της Αυτοδιοίκησης.

Ηλεία: Οι 21 καθηγητές που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα - Αντιδράσεις από ΟΛΜΕ


elme.JPGΈφτασαν στις Διευθύνσεις Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας η κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των εκπαιδευτικών που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, προκειμένου
να επικαιροποιηθούν οι υπηρεσιακοί τους φάκελοι και να ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα τους θέσει εκτός σχολείου.

Ηλεία: Συνεχίζεται ο ήπιος καλοκαιρινός καιρός

kalokairi1
Καμία ουσιαστική αλλαγή δεν περιμένουμε στον καιρό μέχρι και τα μέσα της νέας εβδομάδας. Έτσι, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία,
ο ήπιος καλοκαιρινός καιρός συνεχίζεται με ηλιοφάνεια και τη ζέστη στα συνήθη επίπεδα της εποχής.
Έτσι από σήμερα Σάββατο 13/7 έως και την Τετάρτη 17/7 περιμένουμε

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 και στο νότιο αιγαίο τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Ιουλίου