ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Στραβοπάτημα για τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο


Ισόπαλο 1-1 το «τριφύλλι» κόντρα στον Εργοτέλη

Με Βαγγελή ο Πανηλειακός κέρδισε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου


pani_volo_goal
Ένα γκολ αυτό του Βαγγελή στο 63ο λεπτό, ήταν αρκετό για

Ηλεία: 24 χρόνια υποσχέσεις για τις εγκαταλελειμμένες Αλυκές Λεχαινών!


Αν η «αξιοποίηση» μιας δημόσιας έκτασης έχει οικονομικό όφελος για το κράτος (έστω και μικρό) και μεγαλύτερο για τον ιδιώτη, τότε η διαδικασία μπορεί να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί. Αν όμως δεν υπάρχει όφελος παρά μόνο για τους πολίτες, τότε η αξιοποίηση μπορεί να περιμένει.

Πύργος: Ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος νέος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου!


 

   Ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος εξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών, που διεξήχθησαν χθες, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Μιλώντας στo patrisnews.com χαρακτήρισε «εξαιρετική τιμή» την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων του στο πρόσωπό του αλλά και στα πρόσωπα του ανανεωμένου Δ.Σ.

Ηλεία: Τροχαίο με τραυματισμό στη Φασκομηλιά Φιγαλείας!

 
 
Άγιο είχε ο οδηγός ενός Ι.Χ οχήματος, ο οποίος κινούμενος λίγο μετά τις 8 αργά το απόγευμα στην Επαρχιακή Οδό από Φασκομηλιά προς Νέα Φιγαλεία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε σταθμευμένη νταλίκα κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ηλεία: Από τις ανοιξιάτικες ημέρες του Φεβρουαρίου, στις φθινοπωρινές, για χειμώνα ούτε λόγος! – Αναλυτική πρόγνωση


fth

Μεταβολή του καιρού από χθες   Κυριακή με βροχές περισσότερες από το απόγευμα και πτώση της θερμοκρασίας σε φθινοπωρινά επίπεδα. Ανάλογες καιρικές συνθήκες την Δευτέρα. Πιθανότητα για λίγες βροχές την Τρίτη με γρήγορη βελτίωση και την θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας δεν προβλέπονται φαινόμενα.  
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αυξημένες είναι οι πιθανότητες άστατου καιρού το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, φυσικά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με σχετική ασφάλεια. 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χιόνια και βοριάδες έως 7 μποφόρ – Που θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χιόνια και βοριάδες έως 7 μποφόρ – Που θα `χτυπήσει` η κακοκαιρία

- Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από αύριο προβλέπει με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ
- Προβλέπονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά
- Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα περιοριστούν τα φαινόμενα τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη
- Εξασθένηση από το μεσημέρι της Τρίτης

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου