ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Φιλαρμονική Λεχαινών ΟΡΦΕΑΣ :Μουσικό της Ταξίδι



Το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει την εξαιρετική τιμή να παρουσιάζει την Φιλαρμονική Λεχαινών ΟΡΦΕΑΣ που γιορτάζει φέτος τα 80 της Χρόνια και ξεκινά το Μουσικό της Ταξίδι με τον Κύκλο των Συναυλιών
 "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ" με πρώτη μεγάλη εμφάνιση της στο Προαύλιο του Γυμνασίου Λεχαινών την
Κυριακή 12 Αυγούστου

Ληστεία με νεκρό στην Πάρο – Ταξιτζής καταδίωξε ληστές και τον σκότωσαν! – Φόβοι πως διέφυγαν με ταχύπλοο οι δράστες


- Τρεις οι ληστές, ένας ακόμη τους περίμενε στο αυτοκίνητο διαφυγής
- Τον πυροβόλησαν τρεις φορές, πέθανε ακαριαία
- "Μας λήστεψαν πιάστε τους" βγήκαν φωνάζοντας οι υπάλληλοι της τράπεζας
- Το θύμα τους κυνήγησε πεζός - Ήταν παντρεμένος με την κόρη της Βίκυς Μοσχολιού
- Κινδύνευσαν να τραυματιστούν από τους πυροβολισμούς κι άλλοι πολίτες
- Έκλεισε το λιμάνι της Παροικιάς - Έρευνες της αστυνομίας και στη Νάξο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ...

Μεγάλη συναυλία στο λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ ,με τον με τον μεγάλο ερμηνευτή του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού ...........
ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ 

διοργανώνει ο  

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου


Στους ισχυρούς της κλήρωσης των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα μπει ο ΠΑΟΚ αποφεύγοντας ομάδες όπως η Ίντερ, η Λίβερπουλ και η Μπιλμπάο. Πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Ατρόμητο που θέλει να αποφύγει τα “θηρία”.

Κρίμα κι άδικο! - Πικρός αποκλεισμός για τον Αστ. Τρίπολης


Η ομάδα της Τρίπολης ήταν πολύ καλύτερη από την Μαρίτιμο, έχασε τις ευκαιρίες με το τσουβάλι αλλά έμεινε στο 0-0 με τους Πορτογάλους και ολοκλήρωσε αήττητη την πρώτη ευρωπαϊκή της περιπέτεια.

Εφιαλτική νύχτα στην Ουρανούπολη - Ποια πύρινα μέτωπα μαίνονται σε όλη την Ελλάδα


- Σε πλήρη εξέλιξη ο εφιάλτης στην Ουρανούπολη
- Συνεχείς αναζωπυρώσεις και εναλλαγές της κατεύθυνσης των ανέμων
- Έκκληση των επιχειρηματιών στους παραθεριστές να μην ακυρώσουν τις κρατήσεις τους
- Ανυπολόγιστες οι ζημιές στην Αρκαδία
- Πύρινα μέτωπα σε Μαγνησία, Χανιά, Ρόδο και Δομοκό Φθιώτιδας

Ένα πιράνχας έπεσε στα δίχτυα Έλληνα ψαρά στον ποταμό Έβρο



Ένα πιράνχας έπεσε στα δίχτυα Έλληνα ψαρά στον ποταμό Έβρο Στα γλυκά νερά του Έβρου, προφανώς δεν υπάρχουν πιράνχας. Όμως στο ύψος της Βύσσας, στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας-Τουρκίας, ψαρεύτηκε δεύτερο

Καβάσιλα: Ζουν ακόμα σε λυόμενο τέσσερα χρόνια μετά το σεισμό

Καβάσιλα: Ζουν ακόμα σε λυόμενο τέσσερα χρόνια μετά το σεισμόΤο σπίτι τους υπέστη σοβαρές ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008.

Αμαλιάδα: Αγρότης πλήρωσε και τα σπασμένα

Αμαλιάδα: Αγρότης πλήρωσε και τα σπασμένα
«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» λέει η λαϊκή ρήση και απ ότι φαίνεται ταιριάζει γάντι στον επίτιμο πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Γιώργο Καραμήτο, ο οποίος όχι μόνο δεν πήρε την επιστροφή ΦΠΑ που περίμενε, αλλά κλήθηκε και να πληρώσει χωρίς να γνωρίζει το γιατί!

Παπακαυκά Αμαλιάδας: Σύλληψη δύο ΡΟΜΑ για όπλα και ναρκωτικά


Παπακαυκά Αμαλιάδας: Σύλληψη δύο ΡΟΜΑ για όπλα και ναρκωτικά

Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου έπεσαν χθες δύο άτομα ΡΟΜΑ ηλικίας 42 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πύργος: Πάρκαραν σε παρτέρι στην είσοδο της πόλης

romaΠαρτέρια ως χώροι στάθμευσης...

Καρδιακαύτι: Ευθανασία σε σκύλο μετά από επίθεση σε παιδί


skilosΟλόκληρη επιχείρηση στήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να ακινητοποιηθεί ένας ημίαιμος σκύλος που βρισκόταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση απειλώντας ακόμα και τους
ιδιοκτήτες του.

Πύργος: Τροχαίο στην Ε.Ο. Πύργου - Τριπόλεως (Βαρβάσαινα)


trox_barbas1Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά και δύο ακόμα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Πύργου, σε τροχαίο που συνέβη λίγο πριν

Ηλεία: Πτώση της θερμοκρασίας - Απογευματινές ισχυρές καταιγίδες από την Παρασκευή

kairikoΕπεσε η θερμοκρασία από χθες Πέμπτη, η υγρασία όμως ανέβηκε αυξάνοντας ελαφρώς την δυσφορία. Δροσερές μπόρες και τοπικά ισχυρές καταιγίδες από την Παρασκευή και το
Σαββατοκύριακο, οι οποίες θα δημιουργήσουν προβλήματα στις αγροτικές εργασίες της σταφίδας που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Επιτάλιο: Εξαμελής σπείρα Αλβανών ρήμαζε την περιοχή


klopesΠέντε υπήκοοι Αλβανίας συνελήφθησαν και ένας ακόμα αναζητείται ως οι δράστες κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή του Επιταλίου.

Μουσική πανδαισία από Αρβανιτάκη – Στόκα


 Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας
Ένα μουσικό ταξίδι σε παλιά και νέα τραγούδια ήταν η μεγάλη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μπάμπη Στόκα την Τετάρτη το βράδυ στο θέατρο Φλόκα . Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες πότε

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Αυγούστου