ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου   
Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360.848, 858
2623.0.29285


Δελτίο Τύπου

1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης

«Όταν κοιτάς από ψηλά» με Κώστα και Αλέξανδρο Χατζή

Ολονύχτιο...μαγείρεμα σε μεταθέσεις και τοποθετήσεις σε θέσεις εξωτερικού σε ΓΕΝ και ΓΕΑ!


Ολονύχτιο...μαγείρεμα σε μεταθέσεις και τοποθετήσεις σε θέσεις εξωτερικού σε ΓΕΝ και ΓΕΑ!

  Παρά τη φουρτούνα που προκλήθηκε με τις κρίσεις στις ΕΔ,φαίνεται ότι η τακτική των παρεμβάσεων και των λιστών συνεχίζεται.

Πρόκριση για τα...αστέρια με “τριάρα” - Στα play-off ο Παναθηναϊκός

Το “τριφύλλι” νίκησε και στο ΟΑΚΑ με 3-0 τη Μάδεργουελ και έχοντας νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς της Σκωτίας προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Φενέρ, Μάλαγα, Ουντινέζε, Λιλ και Γκλάντμπαχ οι υποψήφιοι αντίπαλοι στην κλήρωση της Παρασκευής. Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Σισοκό οι σκόρερ

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ !!!



Πολλές φορές στην ζωή μας, σαν συνειδητοί Χριστιανοί, επικαλούμεθα τον Θεό και τούς Αγίους Του. Αυτό λοιπόν έκανε και μια οικογένεια από την Κύπρο, γνωστή από τις τηλεοπτικές εκκλήσεις της πριν δύο χρόνια, για την εξεύρεση δότη προκειμένου να βρεθεί μόσχευμα για εγχείρηση στο μικρό παιδί τους, τον Ανδρέα που έπασχε από λευχαιμία. Μόσχευμα βρέθηκε και οι γονείς ετοιμάσθηκαν για να ταξιδεύσουν στις ΗΠΑ, όπου θα γινόταν η λεπτή χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού. Όλοι θυμόμαστε τότε την αγωνία της οικογένειας Βασιλείου από τη Λεμεσό και τις καθημερινές εκκλήσεις τους στον Χριστό μας για να σώσει το παιδί τους.

Φιλική... σφαλιάρα και “μάθημα” από Έβερτον

Στο πιο δυνατό φιλικό τεστ που έχει δώσει, η ΑΕΚ υπέστη βαριά ήττα με 4-1 από την Εβερτον, στο Γκούντισον Παρκ. Σημαντικά προβλήματα σε αμυντικό και δημιουργικό τομέα για την ομάδα του Βλάχου. Καταπληκτικό το γκολ της Ένωσης από τον Φούντα.

Στον τελικό ο Φιλιππίδης,Λεμπέσης, αποκλείστηκαν Τσάκωνας και Δουβαλίδης

Στον τελικό ο Φιλιππίδης,Λεμπέσης, αποκλείστηκαν Τσάκωνας και Δουβαλίδης

Σίγουρος και σταθερός στις προσπάθειές του, ο Κώστας Φιλιππίδης προκρίθηκε άνετα στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Ν. Μανωλάδα: Ζουν μέσα στα λύμματα των αλλοδαπών (βίντεο)

Ν. Μανωλάδα: Ζουν μέσα στα λύμματα των αλλοδαπών (βίντεο)
Σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους διατρέχουν οι κάτοικοι της Νέας Μανολάδας που ζουν καθημερινά μέσα,στα λύματα των πρόχειρων ή ακατάλληλων καταλυμάτων των εκατοντάδων αλλοδαπών μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή.

Βουπρασία: Νέο χτύπημα των κυνηγών του χαλκού


kalodiaΔεκάδες μέτρα καλωδίων είναι η λεία των κυνηγών του χαλκού στην περιοχή του Καπελέτου και του Κουρτεσίου.

Αυγερινοπούλου: Παρακινεί τους Ηλείους Αμερικής να βοηθήσουν στην έξοδο της Ελλάδας και της Ηλείας από την κρίση


augerinopoulou5Τα συγχαρητήρια των Ηλείων του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης, με την ευκαιρία της επανεκλογής της στη Βουλή των
Ελλήνων, έλαβε η Βουλευτής Ν. Ηλείας Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου από τον Πρώην Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά και της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης, κ. Βασίλη Καυκά.

"Έφυγε" ο πρώην υπουργός Γιώργος Κατσιφάρας


katsifarasΑπό τη ζωή έφυγε χθες το πρωί σε ηλικία 77 ετών στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα ο πρώην υπουργός Γιώργος Κατσιφάρας,

Αμαλιάδα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

oplaxasisΔύο άτομα συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης από τους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, σε ελέγχους που έγιναν στην περιοχή Παπακαυκά της Αμαλιάδας.

Σταδιακή πτώση από την Πέμπτη - Απογευματινές καταιγίδες από την Παρασκευή


zesti1Υποχωρεί σταδιακά ο υδράργυρος από την Πέμπτη. Ουσιαστική πτώση την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο
όπου θα συνοδευτεί με μπόρες, τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ημιορεινά-ορεινά τις απογευματινές ώρες.

Πύργος: Προφυλακιστέοι οι δύο εμπλεκόμενοι στο θάνατο του 62χρονου


koutalasΤο δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού θα πάρει το ζευγάρι των ΡΟΜΑ που κατηγορείται πως εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου του 62χρονου Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Πύργο
την περασμένη Παρασκευή.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Αυγούστου 

Καλημέρα ...Σαν ναυαγοί