ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ?

Ωραίο το κουπονάκι μας σήμερα .
Προσφέρει αγώνες που μπορούν να μας δώσουν αρκετά κέρδη ,αρκεί αν μην γίνουν όσα γίνονται κάθε φορά ...
Επιλέξαμε 4 αγώνες που μας έκαναν κλικ είτε λόγω της προϊστορίας είτε της κατρακύλας που έχουν στο διαδίκτυο είτε επειδή είναι ματς που εγκυμονούν κινδύνους ..
Πάμε να τους δούμε ...Και καλή τύχη !!!

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό


Επιβλήθηκε 95-74 της Λαμποράλ Κούτσα

Πύργος: Νέος μεταμεσονύκτιος σεισμός με ένταση 3.4R


seismos26

Νέα σεισμική δόνηση με βοή στην περιοχή του Πύργου

"Σεισμός" από την πρόταση για "λουκέτο" στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας


nosok_amal.JPGΟργισμένη απάντηση γιατρών και εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας - Χαρακτηρίζουν αυτοδιοριζόμενους "νομοθέτες" και "εθνοσωτήρες" τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ν.Μ. Πύργου - Πρόταση αυτοτελούς λειτουργίας και αναβάθμισης έχει καταθέσει η Διοίκηση της Ν.Μ. Αμαλιάδας

Ανδραβίδα: Ηλικιωμένος πλήρωσε την παρατήρηση με επίθεση και ξεγύμνωμα


geros

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μόλις έγιναν αντιληπτοί

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου


Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα. Αναλυτική πρόγνωση για το εορταστικό τριήμερο από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Το χατίρι των εκδρομέων θα κάνει ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου καθώς θα επικρατήσει καλοκαιρία και ηλιοφάνεια ενώ και οι θερμοκρασίες θα θυμίζουν καλοκαιράκι.


Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο ανήμερα του Αγίου Δημητρίου

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Οκτωβρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ....ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΕΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ 
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης


thessaloniki_apeleyuerosi_212953432.jpg
Η 26η Οκτωβρίου αποτελεί την πλέον σημαντική ημέρα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι η γιορτή του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου και συνδυάζεται με την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, το 1912 . Συνοπτικά θα παραθέσουμε τα παρακάτω ιστορικά γεγονότα:

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


 

Βιογραφία
Ο Άγιος Δημήτριος γεννήθηκε περί το 280 - 284 μ.Χ. και μαρτύρησε επί των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού και Μαξιμιανού το 303 μ.Χ. ή το 305 μ.Χ. ή (το πιο πιθανό) το 306 μ.Χ.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ