ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Κοινωνικής Συμφωνίας πρότεινε η Λούκα Κατσέλη

katseliΔιμερή συνεργασία της Κοινωνικής Συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εάν αυτή είναι εφικτή, εισηγήθηκε η πρόεδρος του κόμματος Λούκα Κατσέλη στην κεντρική τοποθέτησή της στην 1η πανελλαδική
συνάντηση στελεχών της Κοινωνικής Συμφωνίας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με θέμα την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τη συζήτηση για τη θέση του κόμματος εν όψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Μνημόνιο αλλιώς θα ζήσετε την απόλυτη φρίκη!


Μνημόνιο αλλιώς θα ζήσετε την απόλυτη φρίκη!

?Καμία χώρα στη Ευρώπη δεν θα συμφωνήσει στην χρηματοδότηση των 130 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα εάν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις σας και αυτά που έχουν συμφωνηθεί??

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΤΣΕΛΣΙ (21:45)



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση του τελικού του 
Champions League 
Μπάγερν Μονάχου - Τσέλσι (21:45, NET), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Μαχαίρι τηνΤρίτη σε κύριες και επικουρικές συντάξεις




Νέο φαρμάκι για τους συνταξιούχους

Γερμανικός Τύπος: "Την πάτησε η Μέρκελ με τους Έλληνες"

ImageΣτο σημερινό της φύλλο η "Ζιντόϊτσε Τσάϊτουνγκ" επιβεβάιώνει απόλυτα την Προεδρία της Δημοκρατίας στα περί δημοψηφίσματος και αναφέρει ότι στο Γιούρογκρουπ της περασμένης Δευτέρας οι 16 υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του ευρώ έδωσαν εντολή στο ... πρωτοπαλίκαρο της τρόϊκας στην Ελλάδα, τον πρώην υπουργό Οικονομικών Φ.Σαχινίδη να διερευνήσει στην Αθήνα το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της χώρας στο ευρώ!

Ναυτικό δυστύχημα: Νεκρός εντοπίστηκε ένας ναυτικός - τρεις αγνοούμενοι (δείτε φωτό)

nauagio1Ο ένας από τους τέσσερις αγνοούμενους ναυτικούς του τουρκικού πλοίου που βυθίστηκε ανοικτά της Ζακύνθου, εντοπίστηκε νεκρός από τη μονάδα υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Κυλλήνη: Εντοπίστηκε αλλοδαπός χτυπημένος στο κεφάλι

kefaliΈνας αλλοδαπός - πιθανότατα υπήκοος Ρουμανίας εντοπίστηκε τραυματισμένος κοντά στο δρόμο που οδηγεί προς την παραλία του φάρου της Καυκαίδας, το πρωί του Σαββάτου. 

Σοκ και Δέος από την εφορία και για τους στρατιωτικούς!Διαβάστε τι σας περιμένει!




Νέο σοκ για τους στρατιωτικούς -όπως και για τους υπόλοιπους πολίτες βεβαίως- αυτή τη φορά από την εφορία!

ΕΚΤΑΚΤΟ :Βρέθηκε τραυματισμένος αλλοδαπός στην ΚΥΛΛΗΝΗ

Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ,χτυπημένος αλλοδαπός βρέθηκε στην περιοχή
{{παλιό λεοφωρείο }} στον δρόμο προς

Έκαψαν το πούλμαν του Ολυμπιακού


ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από φωτιά που έβαλαν άγνωστοι

Θύελλα απο την πρόταση Μέρκελ για δημοψήφισμα - Διαψεύδει το Βερολίνο, επιμένει η Προεδρία

- Αποκλειστικό NewsIt: Την πρόταση την είχε κάνει πριν την Μέρκελ ο κ. Σουλτς
- Το δημοψήφισμα αυτό θα είναι για το εάν θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ ή όχι
- Στην ανακοίνωση της υπηρεσιακής κυβέρνησης αναφέρεται ότι κάτι τέτοιο ξεφεύγει από τις αρμοδιότητές της
- Υπενθύμιση: Για το δημοψήφισμα όταν προτάθηκε από τον κ. Παπανδρέου η Μέρκελ μας απείλησε με έξοδο

19 Μαίου.Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.Βίντεο



Στις 19 Μαΐου 1919 ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Αρχαία Ολυμπία: Αφύλαχτο το μουσείο των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων;

Καταγγελίες κατοίκων, τοπικών φορέων και στελεχών της αυτοδιοίκησης, προς το ilialive.gr κάνουν λόγο για αφύλαχτο μουσείο στην καρδιά της Αρχαίας Ολυμπίας.

Πύργος: Τους τράκαρε και έφυγε . . .


traka1aΓια κακή τους τύχη βρέθηκαν στο πέρασμά του. Και ο ασυνείδητος οδηγός, τους τράκαρε και έφυγε...

Αγνοούνται τέσσερις ναυτικοί στα ανοιχτά Ζακύνθου – Κυλλήνη

fortigoΑνάποδα επιπλέει στα ανοιχτά μεταξύ Ζακύνθου και Κυλλήνης το τούρκικο φορτηγό πλοίο «Erolsenkaya», από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη

“Όμηροι” των εκλογών οι μαθητές - Τι θα γίνει με τις πανελλαδικές

“Πονοκέφαλο” έχουν προκαλέσει στο υπουργείο Παιδείας οι εκλογές. Στην μέση οι μαθητές που δεν ξέρουν τι θα γίνει. Στο υπουργείο σήμερα ο πρωθυπουργός.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Έδωσαν στους Τούρκους την εναέρια πυρόσβεση! - Αντιδράσεις από ΓΕΑ


Μια εξέλιξη που θα μπορούσε αποτελεί case study για την παρακμή του συστήματος ασφάλειας ή χρεοκοπίας του συστήματος πρόβλεψης αποτροπής κινδύνων κατά της ασφάλειας της χώρας, αποτελεί η κατ’αρχήν εξουσιοδότηση ενός ξένου οργανισμού, της ΝΑΤΟϊκής, NAMSA να επιλέξει με …