ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΝΕΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ...ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ









Όπως μας έγινε γνωστό από τον ίδιο τον νικητή ...Στην Θεσσαλονίκη έγινε πρωτάθλημα ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων ...στις 21και 22 Μαίου 2016 ..
Οι αγώνες έγιναν μεταξύ 500 ατόμων απ όλη την Ελλάδα ..
Όπως λοιπόν μας έγινε γνωστό έγινε

Στην κορυφή με τριάρα το «τριφύλλι»



Στην κορυφή με τριάρα το «τριφύλλι» Κέρδισε 3-0 την ΑΕΚ και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ

«Θα σε θάψω στο χωράφι σου» - Απίστευτο περιστατικό στην Ανδραβίδα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 

Στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας, θα οδηγήθηκε χθες  το πρωί ο 65χρονος που χθες το μεσημέρι απείλησε με – ψεύτικο – όπλο έναν 70χρονο, στην Ανδραβίδα, ότι θα τον σκοτώσει.
Ο 70χρονος, βγαίνοντας από

Πύργος: 35χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει


Πύργος: 35χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Ένας 35χρονος θέλησε να πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού και να βάλει τέλος στη ζωή του, στο κέντρο του Πύργου.

Τρεις συνάνθρωποί μας, άφησαν την τελευταία τους πνοή



Το τελευταίο της μπάνιο στην παραλία της Σκαφιδιάς, άφησε μια 77χρονη Αυστριακή τουρίστρια, που βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές. Η άτυχη γυναίκα, βγαίνοντας από

Διάσελα Κρεστένων: Οι ληστές με τα μαχαίρια πήραν 13.500 ευρώ


Διάσελα Κρεστένων: Οι ληστές με τα μαχαίρια πήραν 13.500 ευρώ
Απέναντι σε επίμονους και πιθανόν διαβασμένους ληστές βρέθηκε ένας 75χρονος στα Διάσελα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο ηλικιωμένος δεν

Καιρός: Πού θα βρέχει την Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση


Καιρός: Πού θα βρέχει την Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη με τοπικές βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 7 μποφόρ στα νότια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Μαΐου