ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο μεγαλύτερος εχθρός των εργασιακών δικαιωμάτων είναι η ανεργία


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


23/10/2012
Η υπεράσπιση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει είναι θέμα αρχής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ- ΚΥΛΛΗΝΗΣ




    Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
         Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
   Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Τ   αχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360 814
2623.0.29285










Δελτίο Τύπου

Αφεντικό της Κρήτης ο ΟΦΗ

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ, όμως η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Περιβόλια στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Σαν στο σπίτι τους! - “Ερυθρόλευκη” απόδραση με Σπανούλη-Περπέρογλου


Με κορυφαίους τους πρώην “πράσινους” Σπανούλη και Περπέρογλου ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την έδρα του Παναθηναϊκού με 64-60 και απέκτησε πλεονέκτημα στη “μάχη” της 1ης θέσης από την 2η αγωνιστική.

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή - Μια ώρα πίσω τα ρολόγια


Αλλάζει η ώρα την Κυριακή - Μια ώρα πίσω τα ρολόγια
Αλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της προεσεχούς Κυριακής 28 Οκτωβρίου.

Κλειστές οι ΔΟΥ Δευτέρα και Τρίτη. Παρατείνονται οι πληρωμές των φορολογούμενων

Κλειστές οι ΔΟΥ  Δευτέρα και Τρίτη. Παρατείνονται οι πληρωμές των φορολογούμενων Κλειστή θα παραμείνει η ΔΟΥ Πύργου και οι άλλεςΔΟΥ σήμερα Δευτέρα  22/10 και την Τρίτη 23/10.
Αυτό ορίσθηκε με σχετική απόφαση προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ενσωμάτωση της ΔΟΥ Κρεστένων στην ΔΟΥ Πύργου.

Hλεία: «Τσάμπα» ληστεία στον ναό του κοιμητηρίου στο Πελόπιο!

Hλεία: «Τσάμπα» ληστεία στον ναό του κοιμητηρίου στο Πελόπιο!Η κρίση επηρέασε και τα άλλοτε...

Πελοπόννησος: Πληρωμές 1,3 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ στις 24/10


Πελοπόννησος: Πληρωμές 1,3 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ στις 24/10Το... χρώμα του χρήματος θα δουν οι αγρότες της Ηλείας, της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.

Σοκ: Αυτοκτονία 15χρονης στην Πάτρα! (νεότερο)


Σοκ: Αυτοκτονία 15χρονης στην Πάτρα! (νεότερο)
Νεότερη ενημέρωση 17.40'... Πραγματικά συγκλονισμένη όσο και σοκαρισμένη είναι όχι μόνο η κοινωνία της Πάτρας, αλλά το πανελλήνιο από την αυτοκτονία της 15χρονης μαθήτριας, το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι αυτής της ηλικίας.

Αμαλιάδα: Γέμισε καπνούς η πόλη . . . (video)


kapnoi.JPG
Με καπνούς γέμισε χθες η πόλη της Αμαλιάδας και  η ατμόσφαιρα ήταν  αποπνικτική, προκαλώντας δυσφορία στους πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες
η καύση

Ηλεία: Νέος υγειονομικός χάρτης στο νομό το 2013


nosokomeio_pirgou1aΈτοιμη είναι η λίστα με τα ονόματα των κλινικών και των τμημάτων νοσοκομείων που συγχωνεύονται στο προσεχές διάστημα και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες
αναμένεται μόνο το τελικό «οκ» από τον Υπουργό Υγείας Α. Λυκουρέντζο προκειμένου να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

H πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη


Στα ανατολικά και νότια προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια -παράκτια τμήματα κατά τόπους έντονες.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Οκτωβρίου