ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Νίκη σωτηρίας για τον Πανιώνιο


Επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου

Κατσικάκι γεννήθηκε με 8 πόδια στο Πλωμάρι Λέσβου


KatsikakiΚατά καιρούς όπως θα έχετε δει ή διαβάσει στην τηλεόραση και στις ιστοσελίδες, έχουν γεννηθεί διάφορα περίεργα πλάσματα με γενετικές διαταραχές.

Χαράτσι και το 2013 θέλουν οι τροϊκανοί


troikaΟρατό το ενδεχόμενο να παραμείνει σε ισχύ και το 2013 το έκτακτο τέλος ακινήτων που πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Αυτό επειδή, σύμφωνα με το Έθνος,
διαπιστώνει καθυστερήσεις στη θεσμοθέτηση του ενιαίου φόρου ακινήτων και έτσι ζητά από την κυβέρνηση να μη ρισκάρει έσοδα ύψους 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Διευκρινίσεις από το ΥΠΟΙΚ για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδείξεις στη φορολογική δήλωση

- Το ποσό των αποδείξεων πρέπει να είναι το 25% του εισοδήματος και δεν ισχύει για εισόδημα άνω των 60.000 ευρώ
- Δεν ισχύουν οι αποδείξεις για λογαριασμούς ΔΕΚΟ και κινητή τηλεφωνία
-  Εξαιρούνται τα ποσά των δαπανών που συλλέχθηκαν μέσω της «Κάρτας Αποδείξεων»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΥΡΓΟΥ ( ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ)

Δυτ. Ελλάδα:Ο απολογισμός του 2012 για την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας


astinomiaΚατά το έτος 2012 συνελήφθησαν συνολικά 8.643 άτομα για εγκλήματα και αξιόποινες συμπεριφορές κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Πύργος: Ένας 26χρονος ελαφρά σε τροχαίο


troxaio.JPGΈνας 26χρονος οδηγός δικύκλου, τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Ρήγα Φεραίου κοντά στη διασταύρωση με την οδό Αγίας Μαρίνης.

Ηλεία: Τραυματίστηκαν Βούλγαροι σε επεισόδιο με ΡΟΜΑ στη Γαστούνη

amesiΆγρια συμπλοκή συνέβη πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Γαστούνης, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνεπλάκησαν ομάδες ΡΟΜΑ και Βούλγαρων.

Δ. Αρβανίτης: «Απόφαση “σταθμός” η ανάπλαση της περιοχής αποθηκών ΑΣΟ στα Λεχαινά»




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                        Γραφείο Τυπου  





Δελτίο Τύπου

Ηλεία: Βροχές από την Πέμπτη – αναλυτική πρόγνωση


sunefaΤην Τρίτη 12/3 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις το πρωί. Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 10 με 11 στα πεδινά και στα ορεινά 7 με 8, το μεσημέρι στους 18 με 19 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Αλλάζει ο καιρός από την Τρίτη


Στα δυτικά και πρόσκαιρα κατά τόπους στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Μαρτίου