ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Με αφαίρεση βαθμών τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός!


 
Με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τα όσα έγιναν στον 3ο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΔΗΜΑΡ φεύγει από την κυβέρνηση – Μένουν Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι με 153 έως 157 βουλευτές


- Μετά το διάγγελμα Σαμαρά και τη στάση Βενιζέλου αποφεύγονται οι πρόωρες εκλογές
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει ο πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή
- Αδιευκρίνιστη η στάση της ΔΗΜΑΡ με σενάρια απόσυρσης των υπουργών της και ψήφο ανοχής
- Δύο ανεξάρτητοι βουλευτές της Ν.Δ. βλέπουν γρήγορα να ανοίγει η πόρτα του κόμματος
- Άμεσα προχωράει η κυβέρνηση σε ανασχηματισμό

4Ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ Αναβίωση Μεσαιωνικών Δρώμενων
























4Ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ  Αναβίωση  Μεσαιωνικών Δρώμενων

Σαββατοκύριακο 22 & 23 Ιουνίου 2013
Κάστρο Χλεμούτσι

Η επιστροφή των Ιπποτών

Στην εποχή του Μεσαίωνα και των ιπποτών θα ταξιδέψουν όσοι βρεθούν στο Κάστρο Χλεμούτσι το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου. Ρομαντικοί ιππότες, ευγενικές πυργοδέσποινες, αγέρωχοι καβαλάρηδες και άριστοι τοξότες θα σας

Εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός!



Η UEFA  προφανώς δεν πείστηκε από όσα άκουσε από τον Γιάννη Αλαφούζο και δεν έδωσε άδεια στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι οι "πράσινοι" μένουν οριστικά εκτός Ευρώπης. "Η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ, θα προσφύγουμε στο CAS", η επίσημη θέση της ΠΑΕ.

Δραματική μείωση του αγροτικού εισοδήματος στην Ηλεία


agrotisΑνάστατοι είναι οι αγρότες της Ηλείας όπως και ολόκληρης της Ελλάδας, από τις πληροφορίες  που προαναγγέλλουν δραματική μείωση του αγροτικού εισοδήματος,
την οποία θα  επιφέρει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου του 2015 και θα έχει σαν αποτέλεσμα, την μείωση της εισροής πόρων στο νομό μας, κατά μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Πανελλήνιες 2013: Τέλος η αγωνία για χιλιάδες μαθητές


Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε χθες ότι οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών (ΕΠΑΛ-Β’), θα γνωστοποιηθούν σήμερα  Παρασκευή 21/6 μετά τις 13.00 σε όλα τα λύκεια της χώρας.

Ξεκινά το Φεστιβάλ Καβασίλων - Εστία πολιτισμού το ανοιχτό θέατρο


kavasilaΈνα σημαντικό  καλλιτεχνικό φεστιβάλ παίρνει «σάρκα και οστά» στον δήμο Πηνειού, η έναρξη του οποίου συμπίπτει με την παράδοση ενός λειτουργικού και πλήρως
ανανεωμένου χώρου, στο ανοιχτό πέτρινο θέατρο των Καβασίλων. Το θέατρο παραδίδεται σε δύο μέρες για χρήση στους κατοίκους όχι μόνο της περιοχής και του δήμου Πηνειού, αλλά ολόκληρης της πεδινής Ηλείας.

Πάτρα: Αυτοκτόνησε 48χρονος στη Λεύκα - Πατέρας οκτώ παιδιών


autoktonia.JPGΣοκ στην περιοχή της Λεύκας από την αυτοκτονία ενός 48χρονου, πατέρα οκτώ παιδιών.

Ηλεία: Πούλησε το αυτοκίνητο και δήλωσε κλοπή στην Αστυνομία


sillipsiΔικογραφία σε βάρος 30χρονης σχηματίστηκε από αστυνομικού του Α.Τ. Κρεστένων για ψευδορκία.

Ηλεία:ο καιρός της Παρασκευής


kausonasΣύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Παρασκευή 21/6 περιμένουμε

Ο καιρός την Παρασκευή


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, ενώ η θερμοκρασία δεν παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Βόρειοι άνεμοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 21ης Ιουνίου