ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

«Του χρόνου πρωταθλητισμό»


Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ ο Ανάκογλου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας




Με το «παράπονο» ότι κράτησε… μόνο μια εβδομάδα, έπεσε χθες το βράδυ η «αυλαία» της 15ης Πανηλειακής Ανθοκομικής Έκθεσης Αμαλιάδας που και φέτος κατάφερε να προσελκύσει

Εργασία για 20.000 άνεργους - Στις αρχές Ιουνίου η προκήρυξη


oaed_1
Tο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου πρόκειται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για τη συμμετοχή 20.385 ανέργων στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού για την Καταπολέμηση της Ανεργίας Ράνιας Αντωνοπούλου.

Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον Ρομά στα Δικαστήρια


roma

Οι συγγενείς του 45χρονου θύματος επιχείρησαν να χτυπήσουν τον 21χρονο, την ώρα που έμπαινε στο γραφείο του Εισαγγελέα - Ανάστατη ολόκληρη η περιοχή της Αγίας Βαρβάρας από την άγρια βεντέτα των δύο οικογενειών και τους συνεχείς εμπρησμούς

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς



Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 25 Μαΐου οι εγγραφές παιδιών στο Τμήμα Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πύργου για τη σχολική περίοδο 2015-2016 και λήγουν την Παρασκευή19 Ιουνίου.

Αμαλιάδας και τέσσσερις συλλήψεις


sillipsi_big
Δεν πέρασε μια μέρα και οι δράστες του μπαράζ των διαρρήξεων που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, συνελήφθησαν. Οι Αρχές είχαν συλλέξει στοιχεία ήδη από τις πρώτες ώρες και προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου σε συλλήψεις.

Ηλεία: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες – Αναλυτική πρόγνωση


rain
Σε περίοδο αστάθειας μπαίνουμε σιγά σιγά από σήμερα Τρίτη με απογευματινές μπόρες, φαινόμενα τα οποία την Τετάρτη και την Πέμπτη θα ενταθούν με πιθανότητα οι καταιγίδες να συνοδεύονται από χαλάζι. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη


Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη

Πρόσκαιρες βροχές περιμένουμε την Τρίτη στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές βροχές στα νότια απογευματινές το απογευματινές. Ευνοείται η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης κυρίως στα νότια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Μαΐου