ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ- ΜΕΤΑΛΙΣΤ (21:00 μ.μ) ΟΤΕ TV

PAOKMetalist

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΟΚ- ΜΕΤΑΛΙΣΤ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες εσωτερικού και εξωτερικού:

«Ταφόπλακα» βάζει το ΤΕΒΕ στα καφενεδάκια και στα μπακάλικα των μικρών χωριών


«Χαριστική βολή» και «ταφόπλακα» για τα καφενεδάκια και τα μπακάλικα των χωριών χαρακτηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους την πρόταση, που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες, για τη «διάσωση» των ασφαλιστικών ταμείων, σύμφωνα με την οποία και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε χωριά και πόλεις με πληθυσμό κάτω των 2.000 κατοίκων, θα πρέπει να ασφαλιστούν στο ΤΕΒΕ!

Ανδραβίδα: Συνελήφθη Βούλγαρος με διεθνές ένταλμα σύλληψης


sillipsiΣυνελήφθη, χθες (29-7-2013) το μεσημέρι, στην Ανδραβίδα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας,

Νέο μνημόνιο με ηλεκτροσόκ: Ποιες επιδοτήσεις κόβονται


mnimonio.JPGΤην εξάλειψη των επιδοτήσεων στα τιμολόγια του ηλεκτρικού για αγρότες και οικιακούς πελάτες με χαμηλή κατανάλωση, προβλέπει το κείμενο του νέου μνημονίου
που δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα.

Κουρτέσι: Συνελήφθη σε έλεγχο 34χρονος φυγόποινος για επιταγές

sillipsi_large.JPGΣυνελήφθη χθες πολύ νωρίς το πρωί,  στην  Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος του Κουρτεσίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής
Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ένας 34χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πληθώρα καταδικαστικών αποφάσεων.

Αγ. Θεόδωροι Λεχαινών: Απίστευτη διάρρηξη με λεία 20.000 ευρώ και κοσμήματα


diarriktes1«Μπούκαραν» σε σπίτι όμως αποδείχθηκε τράπεζα για αυτούς. Ο λόγος για τους διαρρήκτες που μέρα – μεσημέρι «χτύπησαν» στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων Λεχαινών
και έφυγαν με χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα στις τσέπες τους.

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης : Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης





Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                  Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης

 https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=1402a86caed35546&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1375106273738&sads=aBYNsVYChYoANId-dbc5pCsUZ2o
Στην αντικατάσταση τμήματος του αγωγού ύδρευσης που εκτείνεται απ’ το φράγμα μέχρι και το αντλιοστάσιο προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατόπιν σχετικής εντολής του Δημάρχου κ. Δημητρίου Αρβανίτη για  άμεση αποκατάσταση του προβλήματος της υδροδότησης.

ΚΥΛΛΗΝΗ:“Εκρηκτικοί” επί σκηνής Μαρινέλλα και Κ. Χατζής




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                    Γραφείο Τυπου  



2ο Διεθνές Φεστιβάλ  Τέχνης και Πολιτισμό Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης

“Εκρηκτικοί” επί σκηνής Μαρινέλλα και Κ. Χατζής

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=14029b8256509a50&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1375106047716&sads=XtdIrS7ue7NXo6w-fVPUav4XxfA

Με το εκρηκτικό δίδυμο Μαρινέλλας- Κώστα Χατζή που εμφανίστηκαν στη σκηνή στο λιμάνι της Κυλλήνης, συνεχίστηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εκδηλώσεις του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Οι δύο κορυφαίοι έλληνες ερμηνευτές έβαλαν… «φωτιά» στο λιμάνι παρασύροντας τους χιλιάδες των θαυμαστών, που συνέρρευσαν να ακούσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες,  σε ένα σπάνιο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι και συνάντηση.

Ηλεία: Παρατεταμένη ζέστη - Τοπικά συνθήκες καύσωνα και σήμερα – αναλυτική πρόγνωση

kausonaszesti
Την Τρίτη 30/7 και την Τετάρτη 31/7, περιμένουμε

Υψηλές θερμοκρασίες την Τρίτη


Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά. Υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα 

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Ιουλίου