ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Έφυγε» στα 72 του ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η σημερινή είδηση του θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού Μιχάλη Γιαννάτου, o οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου.

Ηλεία: Ιερόσυλοι έκλεψαν καμπάνα 300 κιλών από εκκλησάκι!


Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το εκκλησάκι του Αγίου Φωκά στο Καλαθά Δάφνης του δήμου Ήλιδας και αφαίρεσαν την καμπάνα που είχε βάρος 300 κιλά!

Ηλεία: Πετούσαν πέτρες στους πυροσβέστες την ώρα που έσβηναν τη φωτιά!


Με… πέτρες υποδέχθηκαν αθίγγανοι της περιοχής της Γαστούνης τους πυροσβέστες που επιχείρησαν να σβήσουν φωτιά στην ευρύτερη περιοχή πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο patrisnews.com ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας, Χρήστος Γιαννακόπουλος.

Επιδρομή αγνώστων στο κοιμητήριο Αλποχωρίου


kantilia

Στόχος τους τα χάλκινα καντήλια

Ηλεία: Ενισχύεται με 11 οχήματα η Αστυνομική Διεύθυνση!


 
Με έντεκα οχήματα τα οποία βρίσκονται παροπλισμένα στον ΟΔΔΥ της Πάτρας και που κρίνονται κατάλληλα για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών της, αναμένεται να ενισχυθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια.

Πύργος: Έκλεψαν πορτοφόλι στη λαϊκή αγορά!


 
Το πορτοφόλι της μέσα από τα χέρια της έκλεψαν άγνωστοι από μια 58χρονη γυναίκα από την περιοχή του Πύργου την Τετάρτη το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο κέντρο για τα καθημερινά της ψώνια.

H πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας στη δυτική και νότια χωρά καθώς και στα βορειοανατολικά.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Σεπτεμβρίου

Στάχτη το Κερατσίνι από τα επεισόδια – Έσπασαν μαγαζιά και έκαναν πλιάτσικο – Δεκάδες προσαγωγές ανάμεσά τους και ανήλικοι


- Επίθεση με πέτρες και μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα στο Κερατσίνι
- Έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης
- Έσπασαν υποκαταστήματα τραπεζών στη Λεωφόρο Σαλαμίνος
- Προσήχθησαν 65 άτομα εκ των οποίων 23 συνελήφθησαν
- Χτύπησαν τον Πάνο Καμμένο και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους
- Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO από όσα συνέβησαν στη συγκέντρωση για την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

 ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ...ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ !!!!

Τι δεν καταλαβαίνεις ?


Και κάτι ακόμα ...άλλη μια αλήθεια ...