ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Βαρθολομιό: "Έφυγε" η φαρμακοποιός Θεώνη Χάρδα

keriaΣυγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού η είδηση του θανάτου της φαρμακοποιού Θεώνης Χάρδα.

Σοκ!Αυτοκτόνησε μέσα στα κελιά της Αερονομίας ο ανθυπασπιστής που κατηγορήθηκε για παιδική πορνογραφία




Δεύτερο σοκ για την ΠΑ! Ο ανθυπασπιστής που είχε συλληφθεί με κατηγορίες για κατοχή υλικού παιδική πορνογραφίας και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου,αυτοκτόνησε μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας!

Πρώτο τεστ ενόψει Euro – Ελλάδα-Σλοβενία (21:30)


Τις δυνάμεις της και το επίπεδο ετοιμότητας της δοκιμάζει η Εθνική μας ομάδα κόντρα στην Σλοβενία, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους.

Ντροπή!Βάζουν τους υποψήφιους των στρατιωτικών σχολών να πληρώσουν τις ιατρικές εξετάσεις


Είναι απίστευτοι όσο και απαράδεκτοι! Σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο τομέας Άμυνας και Ασφάλειας του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων “ οι μαθητές που

ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΞΑΝΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ…;;;



Με βάση δημοσίευμα μεγάλου blog με πανελλήνια εμβέλεια (Δείτε εδώ) επικοινωνήσαμε με τον

Η απίστευτη γκάφα εκφωνητή της ΕΡΤ!


gkafaO Παναγιώτης Σαμιλίδης κολυμπάει 200 μέτρα πρόσθιο στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ντέμπρετσεν. Στα πρώτα 100 μέτρα προηγείται...

Ηλεία: Ταλαιπωρία μετά θάνατον για 74χρονο Γάλλο υπήκοο

Kideia Ούτε μετά θάνατον δεν μπορεί να βρει ηρεμία ένας 74χρονος συνταξιούχος υπήκοος Γαλλίας, που εν ζωή διέμενε σε κωμόπολη της Ηλείας, τουλάχιστον τα τελευταία
δέκα χρόνια.

Ιόνιο: Εντοπίστηκε η σορός του Ύπαρχου του Erol Senkaya


nauagioΕντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από δύτες του Ελληνικού Κέντρου Καταδύσεων η σορός του 47χρονου Υπάρχου του Φ/Γ «EROL SENKAYA» σημαίας Τουρκίας.

Λεχαινά: Καταστροφές σε καλλιέργειες από ανεμοστρόβιλο (photo)


Lexaina1Τα πάντα σκόρπισε στο πέρασμά του ανεμοστρόβιλος που έπληξε το απόγευμα της Πέμπτης την περιοχή των Λεχαινών και συγκεκριμένα την περιοχή Τουρκόπουλου.

Πύργος: Θύμα κλοπής . . . η ΕΠΣ Ηλείας


EPS Ilias
Έγινε και αυτό…

Μόνο ελληνική πατάτα στην Ηλεία λέει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας

patates
Δελτίο Τύπου Π.Ε. Ηλείας
Ανακοίνωση εξέδωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  του νομού Ηλείας όπου επί της ουσίας αναφέρεται πως δεν έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις ελληνοποιημένης πατάτας στην Ηλείας.
Όπως αναφέρει «…

Κάστρο Κυλλήνης: Σε λιγο τα "Παλαιολόγεια 2012"

Δελτίο Τύπου
Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 και ώρα 10:30 π.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κάστρου «Ο Παλαιολόγος» διοργανώνει εκδήλωση για την άλωση της Κωνσταντινούπολης «Παλαιολόγεια
2012» Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εντός του φρουρίου Χλεμουτσίου.

Ηλεία: Ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 R στην Πηνεία

seismosΑσθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην περιοχή της Πηνείας στις 3:42.

Λιμάνια Κατακόλου και Κυλλήνης: Εν αναμονή των εξελίξεων και της εφαρμογής του Μνημονίου

katakolo2aΤις αποφάσεις που είναι από καιρό γνωστές και οφείλονται στις δεσμεύσεις του μνημονίου προσπαθεί να εφαρμόσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Μαΐου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΕΛΛΑΔΑ , ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 ΕΛΛΑΔΑ


ΚΥΠΡΟΣ


 Κ  Α  Λ  Η     Ε  Π  Ι  Τ  Υ  Χ  Ι  Α