ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΛΥΓΙΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ VIDEO

Δημιουργήσαμε  3 video  από την εορτή Της Κατάθεσης Τιμίας Ζώνης Της Υπεραγίας θεοτόκου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και Παρασκευή 30/31/8/12 στην Ιερά Μονή Της Παναγίας Ελεούσης στην Λυγιά Βρθολομιού Ηλείας ...


ΔΕΙΤΕ ΤA VIDEO ..

Skoda ΞΑΝΘΗ – AEK (20:30 NS )



    Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (20:30  μ.μ. ώρα Ελλάδος NOVA SPOR )) αναμέτρηση  
Skoda ΞΑΝΘΗ AEK θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Οδηγός για τους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι


Οδηγός για τους φοιτητές που ψάχνουν σπίτιΣυμβουλές για το πώς να διαλέξουν σπίτι οι νέοι φοιτητές παρέχει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, ΚΕΠΚΑ.

ΒΕΡΟΙΑ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (8:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος NOVA SPOR)



   Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (18:15  μ.μ. ώρα Ελλάδος NOVA SPOR) αναμέτρηση ΒΕΡΟΙΑ -   ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ neohorikillinis.blogspot.com ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

XRONIA POLLA
Πότε πέρασαν;
Σαν ναταν Χτες ...
Σαν χτες ήταν που αποφασίσαμε να ανοίξουμε αυτό το

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο Παναθηναϊκός πέταξε δυο βαθμούς κόντρα στα Γιάννινα τα οποία έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο.

Αμαλιάδα: Αγρίεψαν τα πράγματα με τους επιτήδειους - Λήστεψαν 81χρονη


list_ilikiomenisΜεγάλες διαστάσεις λαμβάνει πλέον το θέμα των επιτήδειων που ξεγελούν ηλικιωμένους με το τέχνασμα του χρέους του γιου ή της κόρης στην Ηλεία.

Ο Βόλος χόρεψε το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου


Ο Βόλος χόρεψε το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμουΧόρεψαν 5.640 άτομα από 14 έως 89 ετών

Αμαλιάδα: Ένας τραυματίας σε τροχαίο με εκτροπή

troxaio_amal1Ένας άντρας έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν από τις έξι  το απόγευμα της Παρασκευής στο τέρμα
troxaio_amal2της οδού Καλυβίων στην Αμαλιάδα.

Συνελήφθη 50χρονος για ναρκωτικά στα Καβάσιλα

xasis2Ένας 50χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στα Καβάσιλα, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, όταν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες που έγιναν

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

                                







  1  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ    2012 
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ...

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 1ης Σεπτεμβρίου