ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Εικόνες θλίψης και εγκατάλειψης…
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=132f45e35591b27a&attid=0.3&disp=inline&zwΘα μπορούσε να είναι το «ιστορικό» και αναμφίβολα, το πιο «ζωντανό» κομμάτι του χωριού. Το «κέντρο», που τα παιδιά θα έπαιζαν και θα γελούσαν στην παιδική χαρά, που το παλιό κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού θα συγκέντρωνε πλήθος πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων, που οι μεγαλύτεροι θα έκαναν τον περίπατό τους ή θα απολάμβαναν τον καφέ τους στο μικρό παρκάκι του σταθμού. 

Θεμα: Ο π. πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Κόκκινος...



«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ... 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ...!!! 

Σήμερα μόνο . . . ψωμί. Παιδεία - Ελευθερία από αύριο. Λαού θέλοντος"


Πως αλλάζουν οι καιροί; Πως αλλάζουν μαζί τους και τα συνθήματα. Το μέχρι πρόσφατα διαδεδομένο «Ψωμί παιδεία ελευθερία» μεταλλάχτηκε

Βάρδα Ηλείας: Αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την Εθνική Τράπεζα


Βάρδα Ηλείας: Αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την Εθνική Τράπεζα
Αποφασισμένοι για δυναμικές κινητοποιήσεις δηλώνουν οι κάτοικοι και οι φορείς της Βάρδας Ηλείας με στόχο να σταματήσουν τη συρρίκνωση της περιοχής Αυτό αποφάσισε χθες

Κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα!


DEH_4Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Πράσινο του Πύργου.

Ανοιχτή διαφωνία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ



Το κούρεμα οδηγεί σε απώλεια της Δεδηλωμένης
Ακυβέρνητο καράβι που πηγαίνει κατευθείαν στα βράχια είναι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, χωρίς κανείς να

Διαδικτυακή Πύλη "επιχειρώ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε με επιτυχία η νέα Διαδικτυακή Πύλη "επιχειρώ" στη διεύθυνση www.epixeiro.gr

Σκοπός της ιστοσελίδας δεν είναι απλώς η δημοσίευση ειδήσεων σχετικών με την επιχειρηματικότητα, αλλά αυτή να γίνει το μέσο μιας άμεσης, συνεχούς και παραγωγικής επικοινωνίας της επιχειρηματικής κοινότητας, όπου ο κάθε χρήστης της θα μπορεί να αξιοποιήσει το διαδραστικό χαρακτήρα του διαδικτύου.

Να πως ήμασταν κύριε Βενιζέλο το 2004!


Ισμήνη Λέντζου

- Το 2004 η ανεργία ήταν στο 10.5% σήμερα πλησιάζει το 20%
- Η ανάπτυξη ήταν +4,9% σήμερα είναι -5,5%
- Μήπως ο κύριος Βενιζέλος με το "εμπρός - πίσω" που προτείνει είναι εκτός πραγματικότητας;

ΑΓΡΙΝΙΟ: Κρούσμα φυματίωσης σε μετανάστη


ΑΓΡΙΝΙΟ: Κρούσμα φυματίωσης σε μετανάστηΚρούσμα φυματίωσης σε μετανάστη στο Αγρίνιο εφερε αναστάτωση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Ο μετανάστης βρισκόταν υπό κράτηση στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.

Ένας Αλβανός διεκδικεί την μισή Κατερίνη!


Κεραυνός εν αιθρία στην Κατερίνη! Ενας Αλβανός υπήκοος, απόγονος παλαιών κατοίκων της περιοχής, κατέθεσε αγωγή εις βάρος

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


undefined
Για ακόμα δυο ημέρες θα συνεχιστεί η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους 8 με 9 μποφόρ στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Πιο αναλυτικά:

Ξύπνησαν με την απειλή της σκανδάλης στο κεφάλι τους!


Ληστές έπιασαν ζευγάρι στον ύπνο!

Ο Σάντος θέλει δώρο την πρόκριση

Έκλεισε τα 57 ο προπονητής της Εθνικής

Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά


Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι του ΠειραιάΣύγκρουση πλοίων εντός του λιμανιού του Πειραιά σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Χωρίς αποζημίωση όσοι ενταχθούν στην εργασιακή εφεδρεία


Στο μεταξύ, το ενδεχόμενο της εφεδρείας θα αντιμετωπίσουν και οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου 10 οργανισμών που - σύμφωνα με το νόμο 4002/2011 - γνώριζαν ότι θα μεταταχθούν σε κενές οργανικές θέσεις του δημοσίου.

Κλειστές οι τράπεζες 18 και 19 Οκτωβρίου


 Σε 48ωρη απεργία, στις 18 και 19 Οκτωβρίου, ημέρες που απεργεί και η ΓΣΕΕ, προχωράει η ΟΤΟΕ, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας, η οποία συνεδρίασε σήμερα.

«Οι ώρες που χάνονται στα σχολεία θα αναπληρωθούν»


Χριστοφιλοπούλου: Θα πηγαίνουν το Σάββατο για να μη χαθεί ούτε μία εκπαιδευτική ώρα

Έστειλε τον πατέρα του στο κρατητήριο


Έστειλε τον πατέρα του στο κρατητήριοΤον ίδιο του τον πατέρα «έδωσε» στην αστυνομία ένας 17χρονος, ο οποίος βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγέλλει τη βίαιη και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του,

H Ιρλανδία βάζει ΤΕΛΟΣ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ- ΕΜΕΙΣ;


H Ιρλανδία βάζει ΤΕΛΟΣ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ- ΕΜΕΙΣ;Ο πρωθυπουργὸς της Ιρλανδίας δήλωσε ότι η χώρα του καταργεί το επόμενο έτος το Μνημόνιο

Δικάζεται ξανά πατέρας που έσφαξε το παιδί του

Δικάζεται ξανά πατέρας που έσφαξε το παιδί του

Είχε σκοτώσει τη 12χρονη κόρη του με 17 μαχαιριές

ΠΑΟ... και στην Αμερική - Νέο ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ

Την ώρα που πρίγκιπας Σουλτάν ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στην Αθήνα και η πρόταση της "Arboris Capital" παραμένει σε ισχύ, προέκυψε νέο ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά εξ Αμερικής.

Η συμφωνία με τρόικα έκλεισε και φέρνει σκληρότερα μέτρα μέχρι και το 2014 - Αγωνία για την έκθεση της 6ης δόσης

- Μετατέθηκε για τις 23/10 αντί για τις 17/10 η Σύνοδος Κορυφής
- Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Ρομπάι - Θα συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα
- Η τρόικα επιμένει για μείωση μισθών 20% στον ιδιωτικό τομέα
- Πρέπει να βρουν άλλα 6 δισ ευρώ μέχρι τέλος του 2014

Συνελήφθησαν αλλοδαποί που μετέφεραν λαθρομετανάστες


Συνελήφθησαν αλλοδαποί που μετέφεραν λαθρομετανάστεςΘα έπαιρναν αμοιβή 500 ευρώ από τον καθένα

Βάρδα: Δύο συλλήψεις για παραποιημένα ανταλλακτικά δικύκλων


Φωτογραφία αρχείουΚατασχέθηκε πληθώρα παραποιημένων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων δικύκλων. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών και κατασχέθηκε, από Αστυνομικούς

Η Ηλεία στη Real News: Τοξικός καπνός δηλητηριάζει το νομό



Η Ηλεία στη Real News: Τοξικός καπνός δηλητηριάζει το νομό
Η Ηλεία στη Real News: Τοξικός καπνός δηλητηριάζει το νομό Η Ηλεία στη Real News: Τοξικός καπνός δηλητηριάζει το νομό Θέμα στη Real News και στην ενότητα Real Planet έγινε το θέμα με τις πυρκαγιές στις χωματερές της Ηλείας και κυρίως αυτή στα Λέτρινα Πύργου.

Ριφιφί στον Πύργο: "Ποντικοί" μπούκαραν σε εργαστήριο χρυσοχοΐας


Ριφιφί στον Πύργο: «Χρυσές» δουλειές έκαναν οι «ποντικοί» που τρύπωσαν σε εργαστήριο χρυσοχοΐας στον Πύργο, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Βαρθολομιό Ηλείας: Με το χασίσι στα γυάλινα τα βάζα . . .


Βαρθολομιό Ηλείας: Με το χασίσι στα γυάλινα τα βάζα . . .Πολλές συσκευασίες με χασίς και ένα δενδρύλλιο εντόπισαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, μετά τις έρευνες που έκαναν αξιοποιώντας πληροφορίες

Σαν σήμερα

Στις 11 Οκτωβρίου

Νέο Σοκ!Ακόμη 20% μείον οι μισθοί των στρατιωτικών!



Κανονική κοροϊδία κατάντησε η υπόθεση με το μισθολογιο των στρατιωτικών. Μετά από πολλές διαβεβαιώσεις τόσο του Ε.Βενιζέλου,όσο και του ΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη,τώρα

MΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ...


Όπως σας είχαμε προαναγγείλει ο σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας,με στόχο την ενίσχυση του δημ. σχολείου Νεοχωρίου διοργανώνει εκδρομή.