ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Στους «16» του Champions League ο Ολυμπιακός

Τέλος καλό, (Σαβι)όλα καλά!

Ζαχάρω: Στο κρατητήριο μητέρα με δύο ανήλικα παιδιά για απλή παράβαση του υγειονομικού κανονισμού...



 
Μια απίστευτη ιστορία αναλγησίας του κρατικού μηχανισμού και της αντίστοιχης νομοθεσίας εκτυλίχθηκε χθες στη Ζαχάρω με θύμα τη σύζυγο ενός επί σειρά ετών δραστηριοποιούμενου επιχειρηματία στην περιοχή.

Ηλεία: Ιερόσυλοι έκλεψαν ανήμερα του Αγίου Νικολάου στο Μαζαράκι


 
Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην περιοχή του Μαζαρακίου Πηνείας, αφαιρώντας το Άγιο Ποτήριο και το κουταλάκι της Θείας Κοινωνίας, την καμπάνα και διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του ναού.

Πύργος: Από αύριο τα προνοιακά επιδόματα


Επιτέλους ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες από τις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου για τα προνοιακά επιδόματα που αναμένεται να δοθούν στους δικαιούχους της περιοχής της Ηλείας.

Επιταχύνεται η σύσταση Επιτροπών για την επανασύνδεση του ρεύματος



 
Επιστολή με τα στοιχεία των κατά τόπων εκπροσώπων της έστειλε η ΔΕΗ στους προέδρους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της ΚΕΔΕ, Γ.Σγουρό και Κ.Ασκούνη, προκειμένου να συσταθούν και να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατό οι επιτροπές που θα εξετάζουν τα αιτήματα για αποκατάσταση ηλεκτροδότησης ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Από τα Λεχαινά στα . . . Harrods και σε top εστιατόρια του κόσμου!

spiliadis

Η περίπτωση του πολυβραβευμένου "Eleia" μας δείχνει ότι οι ξένες αγορές "διψούν" για το καλό Ηλειακό ελαιόλαδο - Το απίστευτο "success story" ενός νεαρού Ηλείου που άφησε τις επιστήμες και επένδυσε στη γη του

Αμαλιάδα: Πήρε σβάρνα Ι.Χ. και . . . παραθυρόφυλλο σπιτιού!

navarinou

Στη "γνωστή" διασταύρωση Αγ. Τρύφωνος και Ναυαρίνου

Ηλεία: Τσουχτερό κρύο & παγετός – Πιθανόν τοπικά -3οC το πρωί της Πέμπτης – Αναλυτική πρόγνωση

pag

Ηλιοφάνεια και πρωινός παγετός τουλάχιστον έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Σιβηρία γίναμε! Κρύο σε όλη τη χώρα και θυελλώδεις άνεμοι - Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα

Σιβηρία γίναμε! Κρύο σε όλη τη χώρα και θυελλώδεις άνεμοι - Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα

- Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα
- Άνεμοι 10 μποφόρ, δεμένα σε Πειραιά και Ραφήνα τα πλοία για ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη
- Από τη Σιβηρία έρχεται το κύμα κακοκαιρίας
- Φτιάχνει ο καιρός από το Σαββατοκύριακο
- Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση του καιρού και οδηγίες για τους πολίτες

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Δεκεμβρίου