ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (21:45 ΕΤ1)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Euroleague  
Ολυμπιακός - Εφές (21:45, ΕΤ1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Θα αυξηθούν το 2013 τα τιμολόγια της ΔΕΗ!


Κι άλλο πλήγμα στις τσέπες των Ελλήνων που βλέπουν τους μισθούς μόνο να πέφτουν κι όλα τ' αλλα να αυξάνονται!

Συνεχίζει στο Europa League ο Ολυμπιακός


Ήττα με 1-0 για τους «ερυθρόλευκους»

Πύργος: Η ΣΕΤΤΗΛ γιόρτασε τα 67 χρόνια της!


Πύργος: Η ΣΕΤΤΗΛ γιόρτασε τα 67 χρόνια της!
Με λαμπρότητα όπως άλλωστε αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις γιόρτασε χθες η ΣΕΤΤΗΛ τα γενέθλιά της. Συμπλήρωσε 67 χρόνια από την ίδρυσή της και σύμφωνα με σχετική οδηγία από το Υπουργείο Άμυνας θα γιορτάζει στο εξής κάθε χρόνο αυτή την ημέρα ενώ το  ίδιο ισχύει και για τα άλλα στρατόπεδα της χώρας.

Κύπελλο Ηλείας: Πέρασαν τα φαβορί


kipelloΧωρίς εκπλήξεις, όπως άλλωστε αναμενόταν, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ηλείας, με τους τέσσερις νικητές να παίρνουν
το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πελόπιο: Σύλληψη 34χρονου για ναρκωτικά


sillipsi3Έναν 34χρονο συνέλαβαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στο Πελόπιο καθώς βρέθηκε να

Πύργος: Ο κλέφτης οδηγούσε BMW


kleftis.JPGΜπήκε σε ζαχαροπλαστείο στον Πύργο όχι για να αγοράσει γλυκά, αλλά για να ελαφρύνει το ταμείο.

Σφοδρές χαλαζοπτώσεις στα νησιά του νοτίου Ιονίου


ithakiΣφοδρή κακοκαιρία πλήττει τα νησιά του νοτίου Ιουνίου τα τελευταία 24ωρα.

Αυξημένα κρούσματα λαθροϋλοτομίας στην περιοχή του Ηλειακού Κάμπου


ylotomiaΤριάντα  μηνύσεις έχουν υποβληθεί από το Δασαρχείο Αμαλιάδας από την αρχή του 2012, για παράνομη υλοτομία και διακίνηση δασικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή του
Ηλειακού Κάμπου, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τα “kinigetikanea.gr” .

Στην τρίτη θέση καλλιέργειας χασίς η Πελοπόννησος


xasis_dendraΣτα 60 εκατομμύρια ευρώ αποτιμάται στη χονδρική η αξία των δενδρυλλίων κάνναβης τα οποία κατέσχεσε η Ελληνική Αστυνομία στο διάστημα από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

Οι κλέφτες ρήμαξαν το αντλιοστάσιο Κουρτεσίου


toeb2Στο στόχαστρο  έχουν βάλει άγνωστοι τα αντλιοστάσια του ΓΟΕΒ. Μια ακόμα κλοπή ήρθε χθες  να προστεθεί σε δεκάδες ακόμα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στο αρδευτικό
σύστημα της Ηλείας.

Γαστούνη: Έκαναν τους εφοριακούς και "τσέπωσαν" 2500 ευρώ



ilikiomeniΝέο κρούσμα απάτης σε βάρος ηλικιωμένης σημειώθηκε χθες στην περιοχή της Γαστούνης.

ΕΒΕ Ηλείας: Να αλλάξουμε περιφέρεια - Από τη Δυτ. Ελλάδας στην Πελοποννήσου


ebe.JPGΜε μοναδικό και αποκλειστικό θέμα την Ολυμπία οδό θα συνεδριάσει εκτάκτως το απόγευμα της Πέμπτης στις 8.30 το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας που όπως είναι γνωστό μέσα από
συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις έχει καταβάλει το τελευταίο χρονικό διάστημα, τεράστια προσπάθεια για να μην χαθεί από τον τόπο, το μείζονος σημασίας έργο.

Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη


Συννεφιά και βροχές τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού με τη θερμοκρασία να πέφτει στα ανατολικά.

Η αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ης Νοεμβρίου