ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Έκθεση ζωγραφικής - «Αρώματα Ψυχής…» Εργα της ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ {{ΒΟΥΛΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ}}

Έκθεση ζωγραφικής - «Αρώματα Ψυχής…»
«Μια εικόνα χίλιες λέξεις, σε κάθε μου έργο συναισθήματα της στιγμής, της ζωής με 5 χρώματα, της ψυχής αρώματα. Κάθε έργο κατάθεση ψυχής, ανάσα ζωής…»
με αυτή την φράση περιγράφει η Ευαγγελία Βούλτσου το θέμα της έκθεσης ζωγραφικής που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στην Πάτρα στο Μικρό Στέκι του Πατέρα στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου.
Η Ευαγγελία Βούλτσου, γεννήθηκε

Η κυβέρνηση Παπαδήμου αυξάνει τη στρατιωτική θητεία στους 12 μήνες


Η κυβέρνηση Παπαδήμου αυξάνει τη στρατιωτική θητεία στους 12 μήνεςΟ αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος προτείνει αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες και πάγωμα της αγοράς νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Ο κ. Κωσταράκος αναφέρεται αναλυτικά στην οικονομική κρίση και στα νέα δεδομένα που διαγράφονται για την πορεία του στρατού, στις κατευθυντήριες εντολές του προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το πάρτι στη ΜΟΔ συνεχίζεται, κ. Ράιχενμπαχ!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


01/03/2012
Δεν ξέρω αν το θυμάστε (αν όχι εδώ), αλλά στις 2 Φεβρουαρίου, όταν είχε φουντώσει άλλη μια ηρωική συζήτηση περί επιτροπείας της Ελλάδας, είχα δημοσιεύσει άρθρο μου υπό τον τίτλο «Ζητείται επίτροπος για την προστασία μας από τους φαύλους».

Μουσουλμάνος λαθρομετανάστης απαίτησε να κατέβει η εικόνα της Παναγίας από….Την αίθουσα τοκετού.!!!!


Μια απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα σε γνωστό μαιευτήριο της Πάτρας…Μουσουλμάνος λαθρομετανάστης μετέφερε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει. Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο τοκετού, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

Κλειστός ο δρόμος στην Πάρνηθα και στην Πεντέλη από το 414 - Υποχωρεί ο χιονιάς σιγά σιγά

37 οικισμοί στα Γρεβενά παραμένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το τσουχτερό κρύο παραμένει, αλλά από το μεσημέρι σιγά σιγά ο καιρός θα "γλυκάνει" και ο χιονιάς μας αφήνει. Μπήκε η Άνοιξη άλλωστε!

Ληστές – δολοφόνοι εκτέλεσαν περιπτερά με μια σφαίρα στο κεφάλι

- Άγριο έγκλημα τα χαράματα στη λεωφόρο Αθηνών
- Νοίκιαζε το περίπτερο για να ζήσει τα δύο παιδιά του ο 45χρονος
- Τον πυροβόλησαν γιατί “πάτησε” τον συναγερμό
- Ανθρωποκυνηγητό για τους επικίνδυνους ληστές από την αστυνομία

Για αυτό έγινε «πρέσβης» ο Ολυμπιακός!


O Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μεταδώσει άλλον αέρα στους «ερυθρόλευκους»

Θέλει Τοροσίδη η Βόλφσμπουργκ


«Προσωπική μου επιλογή ο Τοροσίδης», δηλώνει ο προπονητής της

Νίκη και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στο Καζάν


Επιβλήθηκε της Ούνιξ με 68-63

Πολίτικο γλυκό ετοιμάζεται να κεράσει τους φίλους του ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν της Ούνιξ στο Καζάν με 68-63 και εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχοντας πλεονέκτημα έδρας βλέποντας ξεκάθαρα το Final 4 της Πόλης. Κλειδί η άμυνα για τους «πράσινους», που δίνουν τα δύο πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ, στις 20 και 22 Μαρτίου.

Ηλεία: Οι προτάσεις αλλαγών στα σχολεία του νομού

Ηλεία: Οι προτάσεις αλλαγών στα σχολεία του νομούΤα Δημοτικά Συμβούλια των εφτά δήμων της Ηλείας αναμένεται να λάβουν απόφαση επί των προτάσεων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του νομού.

Πύργος: Συναυλία για την ενίσχυση του Πανηλειακού το Σάββατο

Πύργος: Συναυλία για την ενίσχυση του Πανηλειακού το ΣάββατοΜεγάλη συναυλία διοργανώνει αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου ο Πανηλειακός, με διπλό σκοπό: Από τη μια, τη διασκέδαση όλων των φιλάθλων (κι όχι μόνο βέβαια) που θα

Ηλεία: Υπέκυψε η 40χρονη που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (Νεότερη ενημέρωση)

Ηλεία: Υπέκυψε η 40χρονη που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (Νεότερη ενημέρωση)Τη μάχη με τη ζωή έχασε η 40χρονη που το πρωί της Τρίτης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της. Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι λόγω του σοβαρού

Ζαχάρω: Κλέφτης – ταχυδακτυλουργός "αυγάτισε" τα λεφτά του μέσα σε τράπεζα

Ζαχάρω: Κλέφτης – ταχυδακτυλουργός Με απόλυτα «ταχυδακτυλουργικό» τρόπο ένας άγνωστος κατάφερε να αποσπάσει στο γκισέ ταμείου υποκαταστήματος τράπεζας στη Ζαχάρω 1150 ευρώ, μέσα από μια διαδικασία

Ράχες Κρεστένων: Ένοπλη ληστεία σε πιτσαρία στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας

prinosΛηστεία σε εστιατόριο - πιτσαρία στην περιοχή των Ραχών Κρέστενας, επί της Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας συνέβη λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης.

Σαν σήμερα

Την 1η Μαρτίου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!



Μικρά και όμορφα χεράκια
με ασπροκόκκινα βραχιολάκια
χτυπάμε ρυθμικά
ήρθε η Άνοιξη παιδιά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ..Μάρτης μίλησε !!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ CAFFE EXODOS στο ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ



Μας το ζητήσατε σας το ετοιμάσαμε και δείτε...όλες οι φωτό που μας έστειλε μια θαμώνας του caffe EXODOS  στο χωριό μας το Νεοχώρι από το αποκριάτικο επιτυχημένο πάρτι ....απολαύστε...!!!